bugün
- hikayeyi devam ettir54
- mezoterapi12
- sokakta kavga teknikleri16
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak9
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak14
- geceleri uyutmayan dertler3
- yeni parti49
- nickten isim tahmini yapmak72
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- pilot bir erkekle sevgili olmak12
- kaos show4
- arkadaşlar bakar mısınız28
- çekirge7
- sözlük yazarlarının saatleri10
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek3
- 31 yaş sendromu5
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- abaddon2
- enteresan neden kavga yok6
- kavganın kazananı yoktur6
- üç harflilerden korkmak5
- tai lung26
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- arkadaşlar iyi geceler4
- kürk giyen erkek6
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- geceye bir şarkı bırak14
- tekne turu11
- uysaljakoben17
- 32 yaş sendromu3
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- sigara 1000 tl olsa bile içerim4
- pişi olsa da yesek3
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- türklerin islama göre yaşamaması5
- sedef adası4
- adalarda bisiklet sürmek4
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
- evreşe yollarını dar olmaması4
- flörtün ev adresinizi öğrenmesi3
- büyük filmlerden büyük replikler2
- çıplak ayakla hamam böceğine basmak3
- aradığınız hiçbir şeyi bulamadığınız büyük şehir3
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur8
- zetina dikiş makinası2
gloria's jeans'ta cok güzel bol köpüklü enfes bir kahveninde adıdır aynı zamanda.
alkollü nescafe tadında tatlımsak bir içki.içki niyetine olmasa da ağzımız tatlansın babında aperatif olarak kullanılabilir.
(bkz: irish blood english heart)
irlanda viskisinin, kahve ve kremayla karıştırılmasıyla yapılan likör bir bakıma alkollü Nesquik.
aç karnına, alkollü olduğunu bilmeden üç fincan içtiğim kahve. *
Üstelik içinde %17 alkol varmış.
Üstelik içinde %17 alkol varmış.
cafe kafa'da alkolsüz diye sattıkları değişik içecek. çikolata sosunu az katsalar daha iyi olacak, onun dışında mmmmm, nefis!
kafede istedikten 10dk sonra ortama yayılan kokuyla herkesi kendine hayran bırakan kahvedir. bazı yerlerde yanında sütte verirler. orjinali alkollüdür.
irlandalı bir arkadaşıma bahsettiğimde "fuckin' hell , it's just like semen of a dog mate , innit?" tepkisini verdiği , boktan kahve .
irish cream ve irish coffee ayni sey degildir. icerik bakimindan benzerlikleri vardir lakin biri soguk biri sicak servis edilir. irish cream'in dondurmasi ve likoru unludur.
altıncı nesil yazar adayı.
mis kokulu cennet içeceği.
kokusu sayesinde getiren kıza aşık olmamı sağlayan efsanevi içecek. evet o kızla bir ay ilişki yaşadım.
kokusu sayesinde getiren kıza aşık olmamı sağlayan efsanevi içecek. evet o kızla bir ay ilişki yaşadım.
6.nesil yazardır.
basta baileys sonrasinda carolans, st bernards turevleri ile soguk kis gunlerimizin kahve karisimi, sicak yaz gunlerinin ise buzlu karisimidir.
yuzde 17 az geliyor derseniz benim gibi, cozumu kolay bulun bir irish whiskey veya scotch karistirin yari yariya. daha guzel tad olusur. benim favorim elbette orjinal has irlanda karisimi baileys ve jameson dir.
yuzde 17 az geliyor derseniz benim gibi, cozumu kolay bulun bir irish whiskey veya scotch karistirin yari yariya. daha guzel tad olusur. benim favorim elbette orjinal has irlanda karisimi baileys ve jameson dir.
içindeki alkol tadını bir türlü hissedemediğim kahve. ya malzemeden çalıyorlar, ya da hiç koymuyorlar anlamadım bu işten. ama güzel, kış içeceği tam. irlanda havası da esiyor burada mağlum.
muhteşem bir tattır. türkiyede ise gerçeği pek bulunmaz.
alkolluymus galiba farkında degildim.
izmit cafe dela rue'da irish cream coffee isimli olanını denediğim az oranda viski bulundurduğu söylenen krema türü. malesef ben alkol
farketmemiştim.
farketmemiştim.
kahve olani guzeldir, yazar olani da erkektir; dm den kadin diye yurumeyin arkadaslar.
Bir irlanda’lı içmeden duramaz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar