bugün
- putin türkmüş11
- true'nin libidosu neden yüksek7
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim7
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci8
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- true'nin acile kaldırılması9
- en gıcık olunan şoför tipleri2
- mahalle kültürünün yok olması4
- tek adam4
- türk vatandaşları türktür8
- diyanet'in japonya da ne işi var3
- babülmendep boğazı2
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler5
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- sonsuza kadar yaşamak2
- dinci şairler4
- kıza fotoğraf yolladıktan sonra olabilecekler4
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- giysi fiyatlarının uçması3
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- türkiyeli olmak3
- osuruktan şiirler41
- sözlükte kimsenin kalmadığını hissetmek2
- ilk öpüştüğüm kız6
- kill bill vol 33
- 18 ağustos 2026 kuduz paniği2
- vexillarius the slayer3
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- adana kebap10
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- mokv öldü mü2
- aslan gibi adam11
- gut hastalığı2
- rus milfi3
- burası instagram değil sözlük4
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
- bebek katili4
- dünya asla vazgeçme günü4
- amca diyen bokolog2
- koreli ucube ile evlenen kadın3
- şu an sizi ne mutlu ederdi3
- ince memed3
- ben geldim kerkenezler18
- aleksey batrakov13
- haftanın gammazları listesi26
- claudian clouds22
- türkiyenin ukraynaya füze satışına putin uyardı3
- sözlükten soğuma nedenleri17
- kanal ayarlama 1500 lira11
Muhteşem karikatür dergisi çarpışma'daki baş rol çiftler.
Oky tarafından çizilmektedir.
hastasıyız ipek ve burak olsun her daim.
artık herkes msn de smiley yaparken sadece parantez koyuyormus, ama ipek hep iki noktayıda ekliyormus.. kucuk ama cok onemli bir ayrıntıymıs bu burak icin.. iste bunun icin seviyorum ben seni diyo... gerci sonra mektupta neden dahi anlamında ki de'yi ve soru cumlelerinde ki mi'yi ayırmadın, kafayı taktım diyodu ipek ama...
oky tarafından çizilen uykusuz sayfası.günümüz ilişkilerinin iyi bir yansımasıdır.
ilk başları güzelken artık yavaş yavaş sıkmaya başlayan uykusuz karakterleri. devamlı bir kısır döngü var. "yok o kıza bakmadım ipek", "baktın burak", "beni seviyor musun burak?", "ben yetersiz miyim ipek?"... daha sonra ipek, burak'tan ayrıldı, yabancı bir sevgilisi var, karşısında şemsiyeyle tahrik etmeye çalıştığı... burak hala ipek'i düşünüyor ama ipek'in sevgilisini öğrendi.
n'olcak bilmiyorum bunların sonu.
n'olcak bilmiyorum bunların sonu.
artık ayrılmış olan uykusuz karakterleri.her ne kadar burak inanamasa da evet ipek'in yabancı bir sevgilisi var.
uykusuzda tanıdığım ve oky nin çizdikleri arasında tek okuduğum sayfa.
Tekrar birleşeceklerine adım gibi emin olduğum çizgi karakterler. Birleşmezlerse Oky'i vurabilirim, ciddiyim. *
En sevdiğim karikatür serisidir, benzer olarak esnek ile geniş vardır ki tadından yenmezler.
uykusuz yazda ki tanışma hikayeleri süper olandır. daha da güzel haber bu haftadan sonra kaldığı yerden devam edecekmiş!
Bunu çizen adam cidden tuhaftir ya gay falan yoksa ersin Karabulutun daha az beyni gelişmiş hali.
-spoiler-
burak'ın baya baya trip yaptığı zamnalardayız. ama eskiden beri takip ettiğim için ipeğe daha çok kılım o yüzden daha az kıl olan burak'ı savunuyorum şuan. ayrıca mail atarak ayrılma mı olurmuş amk.
burak'ın baya baya trip yaptığı zamnalardayız. ama eskiden beri takip ettiğim için ipeğe daha çok kılım o yüzden daha az kıl olan burak'ı savunuyorum şuan. ayrıca mail atarak ayrılma mı olurmuş amk.
uykusuz dergisi'nde yıllardır yayımlanan ve yazarı çizeri oky olan efsanevi seri! son haftalarda gençlerimizin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor olsa da eklenen, çıkan yan karakterlerle kendi içerisinde belli bir heyecanı ve sarıcı etkisi var! her hafta uykusuz dergi'yi takip edemiyorsanız, satın alabileceğiniz bir yerde yaşamıyorsanız bu seriyi takip edebileceğiniz, sektirmeden hikayeyi paylaşan bir facebook sayfası mevcut! ilgililere;
https://www.facebook.com/...04526322429?ref=bookmarks
https://www.facebook.com/...04526322429?ref=bookmarks
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar