bugün
- özbek kadınlar5
- deccal internetten çıkacak7
- cennetin de bu hayatta olması3
- yeni bir din kurmak3
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması7
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay7
- ruhi çenet8
- sözlük whatsapp grupları5
- sıcak havaların sona ermesi4
- yazarların otopsileri3
- 06 eylül 2026 antalya da orman yangını2
- dayatılmış güzellik algısı5
- togg t6x6
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı41
- kpss 20263
- ellerim bos gonlum hos27
- yarın kpssye girecek yazarlar13
- ekşi sözlük11
- deizm6
- gocu bak bi5
- kırbaç isteyen var mı5
- siyasi vesayet2
- kadınların kötü günde terk edip gitmeleri3
- enayimiknatisii36
- bana onu sormayin2
- bütün yazarları eksileyen yazar kim sorunsalı2
- ismail kartal10
- anın görüntüsü26
- düşün ki o bunu okuyor7
- fenerbahçe12
- kıyamet döneminde yaşanacak felaketler2
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği4
- gocu51
- diamond bey biraderelle2
- ölüm9
- insan olmaya ceyrek kala26
- hangi renksiniz17
- dansöz izleme keyfi11
- aziz yıldırım12
- güne bir şarkı bırak7
- anderson talisca3
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- serhat kılıç13
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı12
- çocuklara verilen farklı isimler12
- tai lung34
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
dur durak bilmeden tematik kanallarını arttıran discovery channel'in son kanalıdır.
ci vari bir discovery kanalı dsmart 14. kanalda yayın yapmaktadır.
gece yaRISINDAN sonra yaşanmış korku hikayeleri yayınlayaN kanal. genelde ruhların yaşadığı evleri, bu evlere yeni taşınmış olan insanların ruhlarla karşılaşınca nerden geldiğini şaşırmalarını ve ruhları kovmalarını anlatıyor.
pek çok belgesel gibi, netten bulunup indirilerek bölümleri takip edilebilen kanaldır.
ben birkaç bölüm adli vakaların anlatıldığı seriyi izledim. yalnız bir yerden sonra iç karartıcı olmaya başlıyor.*
ben birkaç bölüm adli vakaların anlatıldığı seriyi izledim. yalnız bir yerden sonra iç karartıcı olmaya başlıyor.*
tehlikeli ilişkiler isimli, oldukça izlenilesi bir programı bünyesinde barındıran kanal. programda olay şöyle; çiftlerden biri eşini aldatır ve vaka çeşitli ölümlerle biter. bazen eşler birbirini öldürüyor, bazen de metresler aileden birini öldürüyor. anlayacağınız oldukça garip ve ilginç bir program. imkanınız varsa izleyin derim.
çok çeşitli sayıda bilim ve suç belgesellerine ulaşılabilecek, internette yayınlarının bulunması zor kanaldır.
dünyada ne kadar çok psikopat, sosyopat, dengesiz insan olduğunu gösteren kanal.
kuruntulu bir insana dönüşmemizi sağlayan kanal. çok fazla izlerseniz tanıştığınız insanlara potansiyel suçlu gözüyle bakarsınız.
Ağırlıklı olarak cinayet içerikli yayın yapan kanaldır. Eşler genellikle, aldatma üzerine birbirlerini öldürüyorlar, eşi öldükten sonra sigorta dan alacağı milyonlarca dolara konmak için gözünü bile kırpmadan eşini öldürüyor. Ancak eksik iş yapıyor ki yakayı ele veriyor. Gerçekten iğrenç bir duruma sokabiliyor sizi, özellikle de kız/erkek arkadaşınız var ise bir an için endişeye kapılabiliyorsunuz.
Digiturk 186. Kanalda yayın yapan
Gerçek csi kanalı.
Yaşasın tematik yayıncılık.
Gerçek csi kanalı.
Yaşasın tematik yayıncılık.
favorim kesinlikle "i'd kill for you" serisi.
çok iyi bir kanal, resmen ufku genişliyor insanın. gerçek sosyopatlarla, gerçek hikayelerle tanışıyorsunuz.
holivud senaristlerinin aklına gelmeyecek sağlam hikayeler çıkıyor.
çok iyi bir kanal, resmen ufku genişliyor insanın. gerçek sosyopatlarla, gerçek hikayelerle tanışıyorsunuz.
holivud senaristlerinin aklına gelmeyecek sağlam hikayeler çıkıyor.
"Home alone " diye başlayan tanıtım filmi Çoğu korku filminden daha başarılıdır. Kanal neredeyse kusursuzdur. Bravo
Televizyonda izlediğim tek kanal. insanın etrafındakilere olan güvenini tekrar sorgulatmasına sebep oluyor ve olağan durumlar üzerine paranoya kurmaya başlıyorsunuz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar