çokta fifi bi durum kardeş.
intihar etmektir.

o kadar güzel mankenlerden ayrılmaktır. o görseller nerden geliyor sanıyorsunuz. kaynağı kurutmaktır.
Doğru harekettir.
Sosyal medya uygulamalarını silince hesap siliniyo sanan 3 yaş zihniyeti var bide. Ölür müsün ? Öldürür müsün ? Yazık lan.
En güzel app'i hayatından çıkarmaktır. instagram hayattır yapılmaması gerekir.
insanı rahatlatan eylem.
instagramda gıcık kaptıgim akrabalarımi arkadaşlarımı takip ettiğimi farkettim ve her gördüğümde daha da gıcık olduğum için yaptığım eylem.
2 haftadır silinmiş durumda. Hayatım değişti. 8 saat instadan zaman geçiriyordum gün boyu. Artık hayata bakabiliyorum.
Eğer çok vakit geçirdiğiniz için yapıyorsanız muhtemelen dayanamayıp tekrar doneceksiniz. Sosyal medya bağımlığı illet bir şey.
artık düşünmeye başladığımdır.
iphone ekran süresi raporundan instagram uygulamasının hayatınızdan kaç saat çaldığını bir girip kontrol etmenizi öneriyorum. Tamamen silmeseniz dahi Belki bir süre ara vermenize sebep olur.
Ben zaten instagram'a sürekli bakmadığım için silmeme gerek yok. Arada bir kafama estikçe de bakabiliyorum. Ben zaten çok sık paylaşım yapmıyorum orada.
Ben orda insanlarla sohbet ediyorum.
Cool takılacam diye her şeyi silin de kurtulalım.
bugün düşündüğüm olay.

gerçekten herkesin çok mutluymuş sorunu yokmuş gibi davranmasından ve imrenmekten çok sıkıldım.
© copyright 2005 - 2026