bugün
- ciğer yiyen midesizler10
- sözlük yazarlarının ruh hali14
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması11
- fatma betül sayan kaya63
- yarın yataktan kalkamayacak yazar6
- ciğer yemediği için evde kalan kız5
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- ciğer vs kokoreç6
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı14
- tek adamın hiçbir şeyden haberi olmaması5
- fatma betül sayan kaya'nın tutuklanmaması3
- yulaf yiyen insan5
- boşanmaların artma sebebi4
- dinci ahlaksızlığı20
- mony tontana2
- cadı büyücü tipli kadınlar3
- yunan adalarına gitmek20
- nervio için ciğer yemekten vazgeçmek5
- gönlü götü geniş sözlük yazarı8
- yunan aşığı tip15
- rüyada nervio yu görmek9
- yüz görünümlüğü5
- karton abi2
- linç yiyeceğin bir şey söyle7
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak15
- nervio benimle evlenir misin5
- 34 yaşındayım noldu ki2
- truesuz sözlük11
- çocukların duyduğu her şeyi ulu orta söylemesi2
- ismet gürbüz'ü çarmıha germek3
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması14
- nazım hikmet ruzi nazar görüşmesi3
- insanlar size bakınca ilk ne ilgilerini çeker5
- akıl2
- ismet gürbüz'ü denize atmak3
- en lezzetli balık6
- korkulan ölüm şekli5
- nervio yu ciğer tavasına atmak3
- ciğer sevmemek cahillik mi3
- ölmeyecek gibi yaşıyor millet5
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- arjantinli erkekler6
- israil satanist bir devlettir2
- sexting4
- morkstar8
- turşu suyu içen bayan4
- rujlu erkekle öpüşmek14
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- ahmet2
ingilizce öğrenmek isteyen veya sahip olduğu azıcık ingilizcesini birkaç level öteye taşımak isteyen yurdum insanlarının paraya kıyıp büyük bir şevkle yazıldığı kurstur.
(bkz: how are you)
(bkz: fine thanks and you)
(bkz: how are you)
(bkz: fine thanks and you)
sevgili edinmekten başka hiçbir işe yaramayan kurslardır, biraz daha masraf edip gidin dilin konuşulduğu ülkede öğrenin.
ülkemizde adım başına bir adet düşen ama çoğunluğunun hiç bir şey öğretemediği kurstur. boşuna para kaptırılmaması gerekir yurt dışına çıkıp öğrenilmelidir.
işi sadece kursa bırakmazsanız, hayatınız kolaylaşır. ingilizce şarkı sözlerini anlamaya çalışmak, ingilizce film izlemek, bbc radyo dinlemek, ingilizce gazete, kitap okumak öğrenmenizi kolaylaştırır. bi de dili sevin.
ingilizce küfürleri gramerden daha iyi öğrendiğiniz yegane mekandır.
ıngılızcenıze az bıraz katkı saglayabılen yegane mekan. Ha cok bır fark yaratıyor mu? Kesınlıkle hayır. En azından eglencelı vakıt gecırıp ıngılızceyı sevebılıyorsunuz, yenı bır cevre edınıyorsunuz.
yerinde öğrenmekte her zaman yarar vardır. hem yurt dışı deneyimi hem de sağlam bir dil öğrenerek geri gelirsiniz.
http://www.facebook.com/b...tr?sk=app_126227560733600
http://www.facebook.com/b...tr?sk=app_126227560733600
dil öğrenmek isteyen kişinin temel bilgileri almak için gitmesi gereken yerdir bana göre. ileri derecede bi ingilizcen varsa ilerletmek tabii ki sana kalmış ama, çevren yabancı arkadaşlarınla dolu değilse ve pek de bir şey bilmiyorsan aklına ilk gelen yer oluyor. infolang'e gitmiştim ben, temelden alan biri olara faydalı olduğunu söyleyebilirim. tabii hocaların yaklaşımı da çok önemli, onların isteyerek severek anlattığını gördüğünüzde siz de hevesleniyorsunuz.
ingilizce öğrenilemeyen kurstur. Kursa gidip de dil öğrenen kişi tanımıyorum.
ingilizlerin pek rabet göstermediği bir kurstur.
üniversitelere bağlı kurslara gitmenin daha uygun olduğu, normal ingilizce kurslarında öğrenilmeyen ingilizcenin buralarda öğrenildiği görüldüğü kurslar.
ingiliz veya amerikalı bir sevgili ile 1 yıl sonunda anadil düzeyinde öğrenilecek ingilizce ile gerek duyulmayan bir organizasyondur.
günümüzde gerek olmayan şeydir. alınacak rosetta stone + pimsleur programları çok daha sağlam temel attırır. kurs sınava yönelik değil genel olarak ingilizce konuşmaya yönelik ise, zaten gramer saçmalıklarına girmeye hiç gerek yoktur.
Üç aydır özel bir dershanede ingilizce kursu alan A.Ö.(23) ingilizce seviyesini 'anlıyorum ama konuşamıyorum'dan 'kelime eksiğim var'a çıkardı...*
yurdum insanı için karşı cinsle etkileşime geçme fırsatı olarak görülen yerlerdir.
bir anlık hevesle başlarlar ve yarısında bırakırlar kursu.
bir anlık hevesle başlarlar ve yarısında bırakırlar kursu.
insanların büyük umutlarla kayıt yaptırdığı ama süreç sonunda zaman ve para kaybetmekten başka hiçbir işe yaramadıklarını gördükleri ticari kuruluşlar. Kurs değil, hocalardır ingilizce öğreten...
beginner ve elementary seviyelerini 8 ayda ve iki binlira civarında bir paraya kayıt yaptırdığım kursta şimdi pre-intermediate seviyesine 1400 lira para istemekteler üstelik 2 ayda verilmektedir, örnekte görüldüğü üzere pahalı kurslar cirit atmaktadır. ucuz kurslar ise hayal kırıklığına uğratmaktadır. şu fiyatlandırmaları standarta indirmek çok zor olmasa gerek
Bir boka yaramayan kurslardır.
gerekli olmayandır. kursa para vereceğine kadar biraz daha para ver ve yurtdışına git. birkaç ay kalıp ingilizce geliştirmek, farklı bir ülke ve farklı insanlar görmek insana çok daha fazla şey katar.
izmirde gidilmemesi gereken kurs. reading conversation ve grameri sizin seviyenizde aynı anda verebilen bir kurs yok çünkü.
bir dili öğrenmenin yolu kurs değil yerine gidip yaşamaktır. bu nedenle kurslara harcayacağınız parayı pasaport ve uçak bileti için harcayın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar