bugün
- putin türkmüş11
- true'nin libidosu neden yüksek7
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim7
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci8
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- true'nin acile kaldırılması9
- en gıcık olunan şoför tipleri2
- mahalle kültürünün yok olması4
- tek adam4
- türk vatandaşları türktür8
- diyanet'in japonya da ne işi var3
- babülmendep boğazı2
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler5
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- sonsuza kadar yaşamak2
- dinci şairler4
- kıza fotoğraf yolladıktan sonra olabilecekler4
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- giysi fiyatlarının uçması3
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- türkiyeli olmak3
- osuruktan şiirler41
- sözlükte kimsenin kalmadığını hissetmek2
- ilk öpüştüğüm kız6
- kill bill vol 33
- 18 ağustos 2026 kuduz paniği2
- vexillarius the slayer3
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- adana kebap10
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- mokv öldü mü2
- aslan gibi adam11
- gut hastalığı2
- rus milfi3
- burası instagram değil sözlük4
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
- bebek katili4
- dünya asla vazgeçme günü4
- amca diyen bokolog2
- koreli ucube ile evlenen kadın3
- şu an sizi ne mutlu ederdi3
- ince memed3
- ben geldim kerkenezler18
- aleksey batrakov13
- haftanın gammazları listesi26
- claudian clouds22
- türkiyenin ukraynaya füze satışına putin uyardı3
- sözlükten soğuma nedenleri17
- kanal ayarlama 1500 lira11
istikalde de bir şubesi bulunan dericilik üzerine uzmanlaşmış, yurtdışında da faaliyet sürdürüren marka.
(bkz: inci deme lan)
son 6 ayda gerçekleşen, satışlardaki patlamanın sırrını çözememiş yaşlı yöneticileri olduğu rivayet edilir. anlışılmayan bir sebepden dolayı yeni müşterilerin hepsi liseli ve ağzı bozuk kişilermiş.
Geçen bir ayakkabı aldım. iki kere giymemle alt tabanı eridi yamuldu bi garip oldu. Garanti kapsamında mağazaya götürdüm kullanıcı hatası dediler geri verdiler.
Evet kullanıcı hatası çünkü ben Ayakkabıyı her giyişimden önce tabanını bir kere kemiriyorum.
Bir daha da kapısından geçmem, bir kaç arkadaşımında benzer şikayetleri vardı aynı şekilde hatayı yine karşıda buldular.
kendi fabrika hatalarını kullanıcı hatası diye yutturmaya devam ettikçe müşteri kaybına uğrayacak olan mağaza.
Evet kullanıcı hatası çünkü ben Ayakkabıyı her giyişimden önce tabanını bir kere kemiriyorum.
Bir daha da kapısından geçmem, bir kaç arkadaşımında benzer şikayetleri vardı aynı şekilde hatayı yine karşıda buldular.
kendi fabrika hatalarını kullanıcı hatası diye yutturmaya devam ettikçe müşteri kaybına uğrayacak olan mağaza.
bak kaybetmeye başladılar bile.
giyimde senelerin öncüsü olan ama artık battığını resmen ilan eden derici/firma.
Yazık.
Yerli bir firma iflas ediyor, yüzlerce kişi işsiz kalıyor, muhtemelen tazminatlarını dahi alamayacaklar.
Her batan firma ile ekonomi de biraz daha batıyor, işsizlik de biraz daha artıyor ve insanlar buna sevinebiliyor.
Yerli bir firma iflas ediyor, yüzlerce kişi işsiz kalıyor, muhtemelen tazminatlarını dahi alamayacaklar.
Her batan firma ile ekonomi de biraz daha batıyor, işsizlik de biraz daha artıyor ve insanlar buna sevinebiliyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar