bugün
- ben bu çocukla ilgili evlencem ya9
- mesajlara sürekli geç cevap veren erkek10
- mal mıyım sorunsalı6
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri10
- kiraz cicegi kolonyasi40
- kendine yalan söyleme eğilimi9
- takibe anında takip4
- küt saçlı hatun8
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
- türk töresinde zina edenin parçalara ayrılması4
- mesih gelseydi4
- aydınlanmak3
- mutsuzken çirkin olmak8
- seninle esnaf lokantasına bile gelirim diyen kadın9
- rahmi koç'un balığın kalanından çorba yapması10
- iskender10
- güne bir şiir dizesi bırak5
- bu gün sözlük ne tatlı lan12
- sözlükteki israil sempatizyanları4
- insan iyiyi kötüyü bilme iradesine aden de kavuştu7
- güzel bir kazın yalnız olmasının nedenleri11
- arkadaşlar çabuk buraya bakın5
- kızılcık şerbeti dizisi2
- seninle salam ekmek bile yerim diyen kız6
- esnaf lokantasında çorba içerken hayatı sorgulamak10
- ona bir şey söyle7
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler13
- parcalandim toparlanamiyorum33
- seni severken valizini hazır tutan kadın10
- etli biber dolması yapan erkek9
- musa allah'ın varlığını sorgulayabiliyordu2
- allah savaşa davet etmez vaatlerinden vazgeçmez3
- arkadaşlar ya3
- insanları kölelikten kurtaran tanrı olan allah2
- friedrich hegel la bi cay icek12
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- erkekler tuvaletinde gizli kamera bulunması5
- ağır müslüm gürses sözleri10
- filistin kurtuluş örgütü ve terörü desteklemek2
- ismail kartal31
- platon un mağara alegorisi15
- saygının ve ahlakın yeni nesli olmaz3
- true silik olsun10
- ice latte ısmarlanacak sözlük yazarları6
- özgürlük nedir sorunsalı7
- sardalya4
- karınız için market poşetlerini taşır mısınız9
- ilk buluşmada falafel yemek4
- üsküdar'a çöktükten sonra kutlama yapmak11
- yemek pişirirken hayatı sorgulamak4
entry'ler (91)
zeykur sözlük yazarları tarafından "bamya" lakabı takılmış olan zeykur sözlük moderatörü. anlaşılan o ki ardından "b m y" halini almış görünüyor.
(bkz: sözlük yazarlığının yaratıcılık gerektirmesi)
(bkz: sözlük yazarlığının yaratıcılık gerektirmesi)
insanların baskılarından bıkmış olan bir maymunun canlı yayında yaptığı açıklamadır.
ilgili maymunun açıklaması, gorillerdeki baskıcı rejime dair fikrinin sorulması üzerine "gorillini'nin aynı görüşlere sahip olması anlamına gelmez bu. ben gorillini'yi seviyorum şahsen." şeklinde devam etmektedir.
ilgili maymunun açıklaması, gorillerdeki baskıcı rejime dair fikrinin sorulması üzerine "gorillini'nin aynı görüşlere sahip olması anlamına gelmez bu. ben gorillini'yi seviyorum şahsen." şeklinde devam etmektedir.
kanundan doğan bir hak olmasına karşın, hiçbir zaman bana etik gelmeyen durum. her zaman tehdit unsuru olarak algıladığımdan, imzalattırılmasına engel olmuşumdur. özellikle de annesi, dershane borcu yüzünden imzaladığı taahhütname sonrası, hapse girince intihar eden çocuktan sonra.
"hah geldin mi" diye geleni karşılayan insan türüdür.
sözlükte siyaset ve din başlıkları dışında başlık ararken feleği şaşan yazarın yaşadığı durumdur. başlıklar arasından sürekli konu aradığından genelde ileri derecede görme bozuklukları yaşayan yazar, şükela tuşunun gülen yüzüne baktıkça hüzünlenmektedir.
sığınacak bir liman arayan insandır. sanırım içinde bulunduğum durumdur. *
hakemin yüz ifadesinin etkisi büyüktür bu yorum için. sert bir şekilde penaltı noktasına bakılmalıdır.
kimi zaman tl si bile fazla gelen kalıp. sadece 9.90 gibi. her ne kadar bilinçli olunsa da cezbeder kişiyi. almak isterseniz onu kendinize veya birlikte alışveriş yaptığınız kişiye sadece 9 tl demenizi sağlar.
yapılmasını savunanların hukuk devleti ile sorunları olduğunu düşündüğüm durum. bağımsız mahkemelerin kararları yetersiz görülüyor demek ki ekstra cezalar savunuluyor.
haydar baş'ın nobel ödüllü olduğunu iddia ettiği ekonomi programı'nın bir ayağıdır.
kendisi uzun süredir incicidir. hatta inciye gönderme yapan bir kısa filmi de bulunmaktadır.
keşke mevcut hayranlarınla yetinmeyi bilseydi diye serzenişte bulunmak istediğim amatör yönetmen.
keşke mevcut hayranlarınla yetinmeyi bilseydi diye serzenişte bulunmak istediğim amatör yönetmen.
olacağına imkan dahi vermiyorum, çünkü zaten düzey farkı, hem yazarlarda hem de moderasyonda oldukça kendini belli etmektedir.
forumlarda "329 kere okunmuş, ne rep var ne mesaj, emeğe saygı beyler, repleri görelim" versiyonu da bulunmaktadır.
karakteri oturmamış erkeklerde meydana gelebilecek durumdur. nasıl hissediyorsa öyle davranan ve seks yapmayı üstünlük kurmak olarak görmeyen erkekte görülmez.
milleti üç parçaya ayırmasına karşın, "yeter bölücülük yaptığınız" diye serzenişte bulunan yazar çığlıkları.
gevşek kadındır. *