bugün
- kiraz cicegi kolonyasi23
- fenerbahçe biraz sert biraz katı14
- ağırlık kaldıramayan erkek4
- kendini çok önemli sanan yazar11
- üniversiteli eskort kadınlar10
- türk kızı6
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz4
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı76
- format at düzelir2
- şahin siyonistle islamcı kardeştir5
- fikir paylaşma günü6
- beyaz giyince kesin üstüne yemek dökmek4
- sivas2
- bir insanı tanımak5
- nineteen ninety four5
- bütün dövmeli kızlar patlaktır7
- türkiye'yi ışid zihniyeti yönetseydi nasıl olurdu4
- yeni iş yerinde yaşanan olaylar ve klişeler2
- allah tüm insanları isa'nın suretinde yaratmıştır4
- şehrin bağırsaklarını sevmek5
- güne bir söz bırak2
- kurtlar vadisi2
- adalet bakanlığı'nın 15 bin alım süreci2
- e r'e k t o r5
- kedi sevmeyen insan4
- ey insan7
- tulumba tatlısı5
- küs olan yazarları öpüştürüp barıştırmak7
- hiç yalan söyleyememek ister miydin2
- 9 eylül 2026 barcelona feyenoord maçı2
- pisa ortalamasında avrupaya çakmamız2
- mutfağına konuk olunan yazara arkadan sarılmak5
- özgür özel11
- osimhensiz galatasaray6
- okul zilinin pavlovsal etkisi7
- ateizm sekülerizm deccaliyet ruhunun bi parçasıdır3
- kazandibinin pişmemiş kek olması2
- hazreti muhammed yahudilerle ticaret yapmaz mıydı2
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak6
- sudekiray7
- tava böreği3
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek14
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız6
- bir başlık açmak için akla fikir gelmemesi2
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı17
- gece gece bamya yenir mi8
- bakarız diyen erkek17
- rus kadınla evlenir misiniz10
- ikizler burcu4
- e r'e k t o r bay bey birader2
artik simdi yatacak yeri yoktur kisisi.
bu saatten sonra gideceği herhangi bir caminin altından fay hattı geçiyor olması muhtemel kişi.
"gusul abdestin var mı bari?" deyip kaçıyorum...
"gusul abdestin var mı bari?" deyip kaçıyorum...
3 cuma üst üste keyfi olarak cumaya gitmeyenin dinden çıktığını düşünürsek bu aralar din aradığını düşündüğüm yazar...
din tavsiyesi : (bkz: bluvelveizm)
din tavsiyesi : (bkz: bluvelveizm)
hakkinda bu kadar entry girilince imandan cikti sandim.
(bkz: imhotep bizi cumaya götür)
zibidinin tekidir. en azından filmde öyle gösterilmiştir.
cumaya gitmiş yazar. hemen önümdeki saftaydı.
(bkz: cevap veremedi)
namaza gittiği anlaşılmasın diye, msn botu yazan ve bunu kullanan zeki insan.
pis fakirler gibi cins bir başlık açıp altına da: "hayatı boyunca hiç karides yememiş ve ahtapot salatası nın adını bile duymamış insanlar gurubu." diyerek beni ve pekçok tanıdığımı bir gruba sokmayı başarmış, dikkat çekmeye çabalayan zengin züppesidir zannımca.
edit: başlğını açanın kendisi olmadığını, açan şahsın entrysinin silinmesinden dolayı başlığın aslında kendisine kaldığını ve entrysinin de o yazara tepki vermek için yazdığını kendisinden öğrenmiş bulunuyorum. aslında doğru olmayan bu entry'yi silme teklifimi geri çevirip, anı olarak kalmasını istemiştir, yoksa işbu entry yazıldığı gibi değildir.
edit: başlğını açanın kendisi olmadığını, açan şahsın entrysinin silinmesinden dolayı başlığın aslında kendisine kaldığını ve entrysinin de o yazara tepki vermek için yazdığını kendisinden öğrenmiş bulunuyorum. aslında doğru olmayan bu entry'yi silme teklifimi geri çevirip, anı olarak kalmasını istemiştir, yoksa işbu entry yazıldığı gibi değildir.
sabetayist burjuvaizmin sözlükteki temsilcisidir.
Beslediği kanaryalara her gün yem vermeyen yazardır. Köyden, sözlüğe öyle bir teknoloji kullanarak bağlanmıştır ki microsoft görse işe alırdı.*
'herkes azıcık faşisttir' demişler ya, vallahi doğru. ya toprakçılık yapar insan, ya takımdaşlık, ya nesildaşlık falan filan. nesildaşlık derken sözlükte birinci nesil olmaktan falan bahsetmiyorum. aynı yaşta olmayı kast ediyorum hacı abi. bak mesela ben bu entryi nickaltlarına yazdığım iki adamla da burda tanışalı çok fazla olmamasına rağmen en sağlam dostlarım oldular. neden? seksenlerde ergen olmanın acısını yaşadık be oolum, bizi bizden iyi kim anlar?
--spoiler--
Biz ta eskiden beri
Biz bur'da bir avuç insan
Biz birbirimizden habersiz
Aynı şiiri yazar idik
Aynı şarkıyı söyler idik
Aynı duvara işer idik
--spoiler--
babalo, kusura bakma dengesizliklerimiz olmuştur. sizin de olmuştur icabında, yahut olur günün birinde ama ben takmam. sonuçta biz bir başka gece'de izzet altınmeşe ile huşeng azeroğlu'nu peşpeşe izlemiş bir kuşağız, akıl sağlığımız nasıl yerinde olsun?
bekle baba, ibibikler öter ötmez, sütler kaymak tutar tutmaz ordayım. sonra duvara işemeye devam ederiz. damlaların sürekliliği prensibinden hareketle çin seddi'ni bile yıkacağımıza inancım tam. hadi öpenzi...
--spoiler--
Biz ta eskiden beri
Biz bur'da bir avuç insan
Biz birbirimizden habersiz
Aynı şiiri yazar idik
Aynı şarkıyı söyler idik
Aynı duvara işer idik
--spoiler--
babalo, kusura bakma dengesizliklerimiz olmuştur. sizin de olmuştur icabında, yahut olur günün birinde ama ben takmam. sonuçta biz bir başka gece'de izzet altınmeşe ile huşeng azeroğlu'nu peşpeşe izlemiş bir kuşağız, akıl sağlığımız nasıl yerinde olsun?
bekle baba, ibibikler öter ötmez, sütler kaymak tutar tutmaz ordayım. sonra duvara işemeye devam ederiz. damlaların sürekliliği prensibinden hareketle çin seddi'ni bile yıkacağımıza inancım tam. hadi öpenzi...
(bkz: dost)
(bkz: imhotep hediye servisi)
i. melih in kılıçdaroğlu karşısında pörsümesi karşısında biriken sinirini ne yapacağını bilmeyen yazar.
holysin, aklını kullanan gerizekalı, tu kaka bana nickli yazarlarla beraber birbirlerinin nick altına aynı kelimelerle boş övgüler sıralayan cemaatin müridi.
sokağı doğru analiz etmediğini düşündüğüm, yazıları buram buram akp kokan yazar.
not: bu entry'i yazan yazarın kendisi, işsiz bir yüksek mühendistir.
not: bu entry'i yazan yazarın kendisi, işsiz bir yüksek mühendistir.
kendi sözlüğünün sinek avladığı yazar. o burada ve hep bir takım tartışmalar içinde. istediği herhalde bu olsa gerek.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar