bugün

son girdiği entry'i ablasının tavsiyesiyle silen yazar. lan abla-kız kardeş tam kezbanlar ya. hayırdır neden sildin entry'i ? cool mu olacaksın biraz daha ?
yazmazsam olmazdı; hoşgelmiş yeni yazar. umarım toptur.
erkeklerin şakülünü bir anda kaydırıveren tipik mirc nicki.
ulan atlamadan önce insan eski nesillerden bir stevemcqueen dayının efsane yalanlarla dolu mirc maceralarını bulup okur be! *
bir günde 40 ayrı erkek tarafından nick altının coşturulması sonucu kullanıcı adı değişikliğne gitmiş ama o eski 5886 lı kız isimli kullanıcı adıyla erkeklerin "gönüllerinde" taht kurmuş yazar.

şaka maka isim değişikliğiyle popülerlik bi anda sönmüş lan.
bağa canım didi. *
ahlaki seviyesini buradan da anlayabilirsiniz:

(#20930664)

umarım büyüyünce hukukçu ya da öğretmen olmaz..
beni karşı cins zanneden yazarlardan biri. 190 boyunda 85 kilo üçgen vücutluyum evet. haklısınız. asılaiblirsiniz kızlarrr.
evlenme teklifi edeceğim yazar. nolacak şimdi.
evlenme teklifine ne yanıt vericeğini merak ettiğimiz yazardır. izdivaç mode on.
evlenme teklifine ya da diyeceğim yazar. Kusura bakmasın.
nikah şahidi olmayı teklif edecegim yazar.
kavgacı değil yapıcı olan oldukça güzel entryler giren (#21162043) şeytani değil rahmani düşünüp
cıvıklıkla hiç işi olmayan yerini bilip seviyeli hareket eden kalibresi yüksek bir yazar. nice güzel yazılara.
yakında ekşiye bekleyeceğimiz yazar
hoşsohbet biri.
copy paste yaparak entry kasan yazardır. kendisine başarılar. (#21245006)
ketum yazar lafı ağzından kerpetenle alıyoruz.
https://www.youtube.com/watch?v=etP8eQwzySw
(bkz: şeker kız candy)
(#21489373) hayır hayır hayır dediğim yazar. şaka lan şaka bişey yok. *
hoş sohbet yazar. sevdim seni pikaçu. * yok lan seni seçtimdi di mi o... amaaan neyse.
sakin olursa tebrik edeceğim yazar.
--spoiler--
illedeben: egoist, bencil, narsist, sadist.
--spoiler--
(bkz: #21505598)

katılıyorum . *
doğum günü yazarıdır. doğum günün kutlu olsun güzel insan. isteklerinin hepsi olduğu geleceğin umut ve şans oldu bir ömür dilerim. iyi ki doğdun. evet. *
Doğum günü ve bayramı kutlu olsun efendim. Kendisine kurban etlerinden elimle yaptığım bir taç hediye ediyorum.*
doğum gününü ve kurban bayramını bir arada kutlar *
daha nice bayramlar görmesini cani gönülden temenni ederim. bir diğer önemli konuda illedeben i üst
düzey kalite entryleri ile beraber görmek en büyük isteğimdir. kendi kalitesine yakışanda budur efendim.
doğum günü kut'lu olsun. öyle ulu orta nefes aldığını söylemesin etrafta nefes alsın yeterciler dolaşıyor dikkatli olsun.
© copyright 2005 - 2026