bugün
- kale3112 nickli sözlük yazarı5
- nataşalara para yedirmek4
- milli takımı destekleme zorunluğu7
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- true denen arkadaş6
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- en iyi antidepresan14
- kedi10
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap5
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması4
- kemal kılıçdaroğlu10
- naber lan it diye mesaj atan sevgili9
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek7
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak4
- cemil meriç'in anılması2
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi3
- melisa döngel2
- birgün gazetesi'nin namaza düşmanlık etmesi7
- babanın ölmesi7
- tanrıyı güldürmek için yapılacak şeyler5
- şirinler köyüne yeni şirin3
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek16
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- milli futbolcuların sigara içtiği iddiası5
- uzun samsun3
- neden yalnızsın5
- true denilen yazar18
- ona bir şey söyle14
- lgs 20263
- biradereaux2
- playstation4
- cedidacer2
- diyanetin abd'deki villaları15
- 13 haziran 2026 gaziantep depremi2
- erkeksii bayan buse6
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor22
- eyjafjallajökull denince akla gelenler4
- yahudi madalyası almış gürcü5
- chp'nin hali ne olacak53
- sokrates'in soru sorarak günü kurtarması3
- uludağ sözlük bitmiş4
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması6
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı16
- 13 haziran2
- özşen madencilik işçilerinin direnişi10
- psikiyatristin size soğuk davranması6
- barış yarkadaş7
- üniversite mezunu olmak için üniversite okumak8
- sözlükte başlayan aşklar4
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi16
namus cinayetlerinin bol miktarda yaşandığı ülkemizde bu tarz dizilerin yayınlanması baskıcı aileler üzerinde harika örnek teşkil ediyor. bu dizi saçmalıklarının birgün sona ermesi dileğiyle. umarım birgün gelecek bizimde ülkemiz de lost gibi heroes gibi kaliteli diziler çekilir.
ibrahim çelikkol her zamanki gibi muhteşem ve melike güner her zamanki gibi iğrenç oynamaktadır.
ayrıca ibrahim çelikkol'un abaza erkek rolleri gülümsetti..
ayrıca ibrahim çelikkol'un abaza erkek rolleri gülümsetti..
(bkz: otomatik cam fobisi)
Sadece cemil'in vites değiştirme şekli için bile izlenir. Kim dusunduyse helal olsun. Harbi taksici tarzı vites değiştiriyor. Vitesi değiştirdikten sonra elini hizlica ileri ittiriyor. On numara olmuş.
Bu arada bize sikiş yerine papatya izlettiler ya helal olsun.
http://m.youtube.com/inde...l=US#/watch?v=hPFyWVJ2xiY
Bu arada bize sikiş yerine papatya izlettiler ya helal olsun.
http://m.youtube.com/inde...l=US#/watch?v=hPFyWVJ2xiY
deniz çakır ve iffet e yuh yani.
nasıl aile ile birlikte izlenebildiği anlaşılamayan dizimsi.
ibrahim çelikkol un cemil karakterinin hakkını verdiği dizi. Cuk oturmuş yeminlen.
izleyenlerin kitlendiği o malum sahneden sonra reyting rekorları tavan yapmış dizi. *
yetenek sizsiniz türkiye'yi reytinglerde alt edince yarım saat özet veren diziler arasına adını kazımış oldu...
utanç verici dizi sektörünün yeni meyvesidir.(!) bırak ailecek izlemeyi tek bile izlenildiğinde utanmam için hiç bir sebep yoktur. pek kısa süreceğinede benzemiyor. millet olarak bayılarak izliyoruz!
cemil'in arabayı neden yaktığını hala anlayamadığım dizi.
bu arada babası durumları öğrendi, fena olacak gibi, bakalım hayırlısı.
bu arada babası durumları öğrendi, fena olacak gibi, bakalım hayırlısı.
cemil betülle evlenecek, iffet ortada kalacak, babası evlatlıktan reddedince iffet ali ihsan beyin himayesine girecek bunlar belli.
ali ihsan beyle duygusal yakınlaşma muhtemel hatta mankenliğe bile başlayabilir ali ihsan beyin şirketinde.
ali ihsan beyle duygusal yakınlaşma muhtemel hatta mankenliğe bile başlayabilir ali ihsan beyin şirketinde.
böyle iştahla saydırma, küfretme ihtiyacımı fazlasıyla karşılayıp beni huzura erdiren dizi. o cemile de, betüle de, betülün anası babası olacak insanlara da, iffetin babasına da yeteri kadar küfrettim bu bölüm. bi hafta rahatım şimdi.
yeni cemil eski cemil'in oğlumu acaba dedirten dizimsi drama.
kimsenin kötü olmadığı dizi.
herkesin bi bahanesi var ve içleri kan ağlıyor kötülük yaparken. cemil anası hasta diye mecburen evlensin, cemilin evlenceği kız umutsuzca aşık intahar etsin, ailesi kızları üzülmeisn diye cemil'e şantaj yapsın, iffet hakkaten iffetli çıksın tecavüz maduru olsun kötü yola düşmesin patronu kurtarsın... o hooo iffet filminden ne kaldı geriye? cemil, o sinsi gülüşüyle mahalleye yeni arabasıyla girmiyorsa, iffetin babası iffeti sokakta kemerle döverken iffet cemiiil cemiiil diye intikam yemini etmiyorsa ne anladım ben bu işten... sanıyorum ki iffet in kardeşine de cemil değil de o sarhoş zengin herif tecavüz eder, gene kızlar aklanır. iffet dediğin oynatmanın teki olmalıydı bu ne böyle ya!
herkesin bi bahanesi var ve içleri kan ağlıyor kötülük yaparken. cemil anası hasta diye mecburen evlensin, cemilin evlenceği kız umutsuzca aşık intahar etsin, ailesi kızları üzülmeisn diye cemil'e şantaj yapsın, iffet hakkaten iffetli çıksın tecavüz maduru olsun kötü yola düşmesin patronu kurtarsın... o hooo iffet filminden ne kaldı geriye? cemil, o sinsi gülüşüyle mahalleye yeni arabasıyla girmiyorsa, iffetin babası iffeti sokakta kemerle döverken iffet cemiiil cemiiil diye intikam yemini etmiyorsa ne anladım ben bu işten... sanıyorum ki iffet in kardeşine de cemil değil de o sarhoş zengin herif tecavüz eder, gene kızlar aklanır. iffet dediğin oynatmanın teki olmalıydı bu ne böyle ya!
"ibrahim çelikkol hemen bu diziyi bırak güzelim" demek istiyorum kendisine.
an itibariyle "siktir git buradan" söylemi sansürlenmemiştir.
mutluyum şuan.
mutluyum şuan.
jenerik müziğini çok beğendiğim dizi. diziyi izlediğim yok da müziği duyunca dinlemeden edemiyorum.
arabeskin dibine vurmuş dizi an itibariyle..
arabeskin dibine vurdu diyecektim ki benden önce denmiş zaten. nerde müjde ar lı iffet nerde bu ya...
iffetin en yakın arkadaşıyla cemilin nişanlandığını öğrendiğinde, sarf ettiği sözlerle gözleri dolduran dizi
--spoiler--
bu olamaz ki, kimse bukadar kötü olamaz ki!
--spoiler--
http://www.startv.com.tr/...dar-kotu-olamaz-4173.html
--spoiler--
bu olamaz ki, kimse bukadar kötü olamaz ki!
--spoiler--
http://www.startv.com.tr/...dar-kotu-olamaz-4173.html
türk televizyon tarihinin en arabesk dizisidir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar