bugün
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- sinem dedetaş9
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı13
- çerçeve yasa7
- şaka maka 40'a yaklaşmak4
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği13
- sözlükte umursanmayan yazar3
- ülke gündemini umursamamak3
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- arkadaşlar çabuk buraya bakın3
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı11
- velvet hanım ile kahve içmek8
- yoran insanların ortak özellikleri5
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- scream maskesi takıp beyzbolsopasıyla dolaşmak2
- türkiye ve 7 ülkeden israil'e ortak tepki5
- 15 temmuz tiyatro mu7
- en sevdiğiniz çiçek3
- kısa boylu olmak6
- ciddi düşünülen kızın dünya düz demesi6
- emret komutanım albayın kızı suzi6
- arkadaşlar çok acıktım3
- erdogan'a suikast timi itirafı8
- vatan hainliğinden sıyrılmaya çalışmak2
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- abi kartta komisyon kesiliyor haberin olsun3
- hapisteki pkklıları affedilmesi2
- sozlüğün en yakışıklı erkeği olmam5
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum6
- sevgiliye hitap şekilleri6
- renault 9 broadway12
- bursa2
- batıl inançlar5
- mason greenwood10
- ona bir şey söyle7
- yeni parti'ye bağış yapanların yüzde 50'yi geçmesi4
- 11 ağustos 2026 sturm graz fenerbahçe maçı4
- zarok tv2
- bakın solcular2
- nickaltı perileri2
- fetoyla barışılsa alkışlayacak kitle3
- kaç cm diye soran kuzen2
- arkadaşlar naber ya6
- öğretmenlerin nöbeti5
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
daniel peygamber tevratta konu edinir.
mal ve kulaktan dolma bilgilerin eşiğinin bir örneği olan zırvalarla dolu başlıktır. bu maloğlu mallara bir şey anlatmak gerçekten zordur. tevrat peygamberini tevrat'tan okumazlar.
dünya üzerinde hiçbir peygambere kitap indirilmemiştir, indirildiğini iddia eden tek kişi muhammed ve kitabı kurandır. hala kitap indirilmesinden bahsediyorlar.
bir de şimdi tevrat da değiştirildi böööö diye yine kulak dolması bir bilgiyi pörtletir bu çakma din bilginleri.
(bkz: tek lob beyinler üremesin ölsün)
dünya üzerinde hiçbir peygambere kitap indirilmemiştir, indirildiğini iddia eden tek kişi muhammed ve kitabı kurandır. hala kitap indirilmesinden bahsediyorlar.
bir de şimdi tevrat da değiştirildi böööö diye yine kulak dolması bir bilgiyi pörtletir bu çakma din bilginleri.
(bkz: tek lob beyinler üremesin ölsün)
en karizmatik isimli hazretidir.
rivayete göre, hz ömer zamanında kabri ebu musa el-eşari tarafından açıldığında ebu musa ve arkadaşları hayretler içinde kalmışlardır, zira kendisi altın sırmadan bir kefene sarılarak havuz şeklinde oyulmuş bir taş oymasının içine başı açık şekilde defnedilmiştir ama üzeri örtülmemiştir, bedenini görenler hayretler içinde kalmışlar çünkü o kadar uzun boyluymuş ki mübarek burunlarını karışlamışlar bir karıştan daha fazla gelmiştir...
ben kendi karışımı ölçtüm tam tamına 25 cm geldi, eski insanların bizlerden daha yapılı olduklarını ve dolayısıyla karışlarının büyüklüğünü düşündüğümüzde mübarek peygamberin ne denli cüsseli olduğunu biraz olsun anlayabilmiş oluruz...
hz ömer'in emri üzere ebu musa ve arkadaşaları, mübareği altun işlemeli kefenden çıkarıp beyaz kefene sararak islami usullere göre cenaze namazını kılarak islami usullere göre tekrar defnetmişlerdir.
kabrinin sus şehrinde olduğu rivayet edilir, ancak bu yer tarsus mudur bilmiyorum...
ben kendi karışımı ölçtüm tam tamına 25 cm geldi, eski insanların bizlerden daha yapılı olduklarını ve dolayısıyla karışlarının büyüklüğünü düşündüğümüzde mübarek peygamberin ne denli cüsseli olduğunu biraz olsun anlayabilmiş oluruz...
hz ömer'in emri üzere ebu musa ve arkadaşaları, mübareği altun işlemeli kefenden çıkarıp beyaz kefene sararak islami usullere göre cenaze namazını kılarak islami usullere göre tekrar defnetmişlerdir.
kabrinin sus şehrinde olduğu rivayet edilir, ancak bu yer tarsus mudur bilmiyorum...
eğer Türkçeye çevirmede saptırma yoksa tevratta namaz konusunu geçtiği bölüm danyal kısmında yer alır. kıblesi kudüs olarak günde 3 kere namaz kıldığı için(bu namaz 3 vakit demek anlamına gelmeyebilir sabah ve yatsıya kimse şahit olmamış olma ihtimali yüksektir etrafta kimse yokken) şikayet edilmiş aslanlarla dolu mağaraya atılmıştır.
gençliğinde inönü stadyumunda top toplayıcılık yapmış, askerliğini de topçu bataryasında yapmıştır.
(bkz: danyal topatan)
(bkz: danyal topatan)
üç semavi dinde de kutsal kabul edilen peygamberlerdendir. tahminen mö 7-6. yy de yaşamıştır. Allahın bu yüce elçisi bir süre pers imaparatorluğunda esir hayatı da yaşamıştır.
Gündemdeki Haberler