bugün
- askerden sonra dikkat çekmek3
- tai lung26
- anderson talisca6
- bir zihinden diğer zihne sirayet eden algı3
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması6
- nervio varıdı nerede o8
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı7
- anın görüntüsü20
- gece yarısı evde yarasa uçarken uyanmak3
- victor osimhen19
- sözlük dayısı dövmek6
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- su bardağı ile çay içmek5
- psikolojik hastalığı olmayan sözlük kızı5
- osuruktan şiirler89
- fenerbahçe17
- ismet gurbuz 202411
- şile de ceyda yakova'nın öldüğü motosiklet kazası5
- kadınların muhabbet etmeyi sevdiği erkek olmak4
- corpus hermeticus4
- içki şişeleri3
- muslettin amca10
- hiç hakiki sarışın kız görmemek5
- hoşlanılan kızı çorbacıya götürmek4
- dolar isterse 100 olsun41
- burç soran kadının flörtleşmeye çalışıyor olması5
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- yemeksepeti4
- eski sevgilinin mesaj atıp ben aşık oldum demesi3
- arkadaşlar selam4
- balkanlar da sarışın olmaması4
- steam arkadaşı aranıyor5
- kitap okuyorum sessiz olun4
- semahta giysi üçetektir2
- eski sevgiliyle 50 yıl sonra karşılaşmak5
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı5
- güne bir türkü barcı bırak2
- mekke anlaşması5
- tortellini3
- 22 ağustos 2026 sıcak hava dalgası3
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- sade sodaya tek atan insan4
- otogar tuvaleti4
- koku hafızası2
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- duşa giriyorum kimi düşüneyim2
- g i l d e d l i l y28
- domuz yemeyiz abi4
- antrikot2
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
Her sabah öten heyvan.
Yerde yem, böcek solucan yokken yeri sert sert gagalıyorsa üstünüze sıçramaya hazırlanıyordur, bir an önce tabanları yağlayıp kaçmanız gereken hayvan. Direkt gözlerinize saldırır.
şu an ötmeye başlamış olan hayvandır. evin yan bahçesinde tavuklar, horozlar filan var.
o değil de bu hayvan korkmuyor! birgün köyde gezerken içimden bunlara taş atmak geldi, attım ama kaçmadı. hırs yaptım, üstüne yürüdüm, kabarttı tüylerini babalanıyor bana. saldırmasından korktum ben kaçtım. kovalayım derken kovalanıyordum az daha.
o değil de bu hayvan korkmuyor! birgün köyde gezerken içimden bunlara taş atmak geldi, attım ama kaçmadı. hırs yaptım, üstüne yürüdüm, kabarttı tüylerini babalanıyor bana. saldırmasından korktum ben kaçtım. kovalayım derken kovalanıyordum az daha.
memleketim denizli'de çokça dövüşünü seyrettiğim, sesi zil olan güzel hayvan.
Hala oturduğunuz mahalle de onlardan varsa Çocukluğunuzu hatırlarsınız. Gülümsetir.
vakitli vakitsiz ötüyor ve kimsenin kesmeye niyeti yok sanirim. atalarimiz zamaninda horozlar bile saygiliymis zamani biliyorlarmis.
en kral hayvandır , alayına gider yapar.
tavukmu yumurtadan çıkar tavukmu yumurtadan karışmaz işini yapar geçer.*
tavukmu yumurtadan çıkar tavukmu yumurtadan karışmaz işini yapar geçer.*
ağababaları hint horozudur.
hayatımda gördüğüm en korkunç ve aynı esnada en komik hayvandır.
birincisi horoz tarafından tepildiğim, ikincisi ise arı sokmuş bir horozu beş dakika kadar izleyip güldüğüm içindir.
(bkz: bu da böyle bi anımdı işte)
birincisi horoz tarafından tepildiğim, ikincisi ise arı sokmuş bir horozu beş dakika kadar izleyip güldüğüm içindir.
(bkz: bu da böyle bi anımdı işte)
sinsi bir hayvan.
yanından geçerken ''bi durum mu var'' der gibi bakar hepsi, ters bi bakış atsam davranacak ibne. şekil peşinde, olay istiyor.
yanından geçerken ''bi durum mu var'' der gibi bakar hepsi, ters bi bakış atsam davranacak ibne. şekil peşinde, olay istiyor.
hülasa farazidir, mübalağadır..
benle bir alakaları yoktur...
benle bir alakaları yoktur...
isveç'te resmen bir ailenin zar zor bi eve sığınıp iki gün dışarı çıkamamasına sebep olmuş hayvan. Nihayet itfaiye gelmiş de horozu kovalayıp aileyi kurtarmış.
Gülmeyin, normalde horozlar son derece saldırgan ve kinci hayvanlardır. Direkt gözlerinize doğru atlarlar ve bir anlık boşluğunuz kör olmanıza neden olabilir. Nasıl yırtıcı kuşlar gökten tepenize iniyorsa horoz da hiç beklemediğiniz anda üstünüze sıçrayıverir. Bir horoz yerde bir şey yokken yeri özellikle betonu gagalıyorsa aman dikkat üzerinize uçmaya hazırlanıyordur, kaçın.
Küçük çocukların başının belalarıdır ayrıca; kendi boylarında gördükleri için daha bir atlarlar.
Hiç sevmem kendilerini...küçükken anneannemin evinde birkaç kez tuvalete sığınmışlığım vardır ortalıkta salınan horozdan, içime yer etmiş.
Gülmeyin, normalde horozlar son derece saldırgan ve kinci hayvanlardır. Direkt gözlerinize doğru atlarlar ve bir anlık boşluğunuz kör olmanıza neden olabilir. Nasıl yırtıcı kuşlar gökten tepenize iniyorsa horoz da hiç beklemediğiniz anda üstünüze sıçrayıverir. Bir horoz yerde bir şey yokken yeri özellikle betonu gagalıyorsa aman dikkat üzerinize uçmaya hazırlanıyordur, kaçın.
Küçük çocukların başının belalarıdır ayrıca; kendi boylarında gördükleri için daha bir atlarlar.
Hiç sevmem kendilerini...küçükken anneannemin evinde birkaç kez tuvalete sığınmışlığım vardır ortalıkta salınan horozdan, içime yer etmiş.
tavuğun kocasıdır.
bir nevi haremi olan hayvan.
ita. gallo
us eng. rooster
uk eng. cock
us eng. rooster
uk eng. cock
tavuğu döller ve cinsin cogalmasini sağlar.
Sürücü Kursunun birine adını vermiş hayvan. Denizli' de olunca tabi. Fakat horozun kaz yolduğu nerede görülmüş. Horoz bizi yoluyor işte öyle.
sedat ft. toni - horoz.gece gece bir anda aklıma düştü.taa 10 yıl evvel fena sallamıştı ortalığı.vay anasını be.hala da ezbere bildiğimi fark ettim.
https://www.youtube.com/watch?v=k88_sse4tq8
https://www.youtube.com/watch?v=k88_sse4tq8
Cok havali, ozguveni yuksek hayvandir.
şahsi kanaatime göre dünya üzerinde yaratılmış en "erkeksi" hayvanlardandır.
bizim burdakiler los angeles pm'ye göre ötüyor ee horozlarımız bile başka.
whatsapp kullanan horoz mu olur ?
o da bizde var.
son görülme tarihini kapıyor ama pezevekler.
tavuğun erkeği.
not: amına koydum formatın ama sonuna tanım ekledim hadi sil silebilirsen mod kardeş.
whatsapp kullanan horoz mu olur ?
o da bizde var.
son görülme tarihini kapıyor ama pezevekler.
tavuğun erkeği.
not: amına koydum formatın ama sonuna tanım ekledim hadi sil silebilirsen mod kardeş.
çok akıllı olmasa da tavukları gözler korur.ara ara döver ama olsun iyi bir hayvandır.
Horoz bu öter filanda, aydındayım burada bir horoz var iç cepheli dış cepheli binan camlarının kapatsam da sesini duyuruyor, bildiğin slow rock tarzı ötüyor hem yırtıcı hem Naif.
ilk duyduğumda odada çalan şarkının efekti sandım o derece orijinal otuyor pezevenk.
ilk duyduğumda odada çalan şarkının efekti sandım o derece orijinal otuyor pezevenk.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar