bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük9
- dublajı orjinalinden daha iyi olan izlenceler2
- nickten isim tahmini yapmak10
- zorunlu eğitim9
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz5
- sözlüğün boşalması3
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- guinness birası4
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- caddebostan da bostan yetiştirmek4
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- batıl inançlar7
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var3
- haramidere de haramilik yapmak5
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- masak'ın ahbap bağışlarını incelemesi2
- cabrio tigra süren kadının arabasına atlatmak3
- sinem dedetaş11
- muşlettin amca3
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- büyük filmlerden büyük replikler3
- mazot fiyatlarının suçlusu2
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- kilolu olmak5
- ev ödevi2
- yürüyen bok4
- aşağı saksonya2
- mason greenwood11
- çerçeve yasa7
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- kedin mi var derdin var4
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- ispanya6
- almanya4
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur3
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak4
- zall adlı yazar4
- renault 9 broadway12
- velvet hanım ile kahve içmek8
- 15 temmuz tiyatro mu7
- full metal jacket vs the thin red line2
- erdogan'a suikast timi itirafı8
- sözlükte olgun insanların sorunlarını konuşmak2
kötü giden bir şeyler vardı ve ben yazdım. kimsenin beni okumadığını, yazdıklarımı oylamamalarından anlamıştım.
hani ene çok pis olmuş bu falan da dense razıydım. çünkü birilerinin beni dinlemiş olmasını hissetmeye ihtiyacım vardı.
ama birisi vardı ki benim fikrime ortak ve beni iyi hissettiren. biraz bile konuşmuş olması rahatlattı.
ahlakı bilen yazar efendim bu. takip edilesi. sohbet edilesi. o da hoş gelmiş benim görüş alanıma.
hani ene çok pis olmuş bu falan da dense razıydım. çünkü birilerinin beni dinlemiş olmasını hissetmeye ihtiyacım vardı.
ama birisi vardı ki benim fikrime ortak ve beni iyi hissettiren. biraz bile konuşmuş olması rahatlattı.
ahlakı bilen yazar efendim bu. takip edilesi. sohbet edilesi. o da hoş gelmiş benim görüş alanıma.
sevgilisine mahmut diye hitap eden herif.
şakirt olma ihtimali büyük yazardır.
mitolojide zeusun bir ölümlüden doğurttuğu piji.
nick altıma entrylerim hakkında olumlu yorum yapan bir kaç yazardan biri olmasının yanısıra kendisinin de soft power tarzı entrylerini denk geldikçe beğenerek takip ettiğim dokuzuncu nesil yazarıdır.
peygemaber iken sonradan getirdiği din unutulup tanrılaştırılmış olduğu, her peygamberin mucizesi olduğu gibi onun mucizesinin de insan üstü kuvvetli olması olduğu iddia edilen,
buda, zeus, ve isa gibi sonradan tanrı diye tapılan yada mitolojik kahramana dönüştürülen kişi.
buda, zeus, ve isa gibi sonradan tanrı diye tapılan yada mitolojik kahramana dönüştürülen kişi.
yan bakılması zor olan - kahraman.
(bkz: #15489927)
ziyaretime gelmiş yazar. dünya işleriyle ahiret işlerini birbirine karıştıranlardan. benim orada anlatmak istediğim şeyi anlayan anladı değerli kardeşim.
parayla imanın kimde olduğu belli olmaz, tasası da size düşmez zaten.
işine bak.
ziyaretime gelmiş yazar. dünya işleriyle ahiret işlerini birbirine karıştıranlardan. benim orada anlatmak istediğim şeyi anlayan anladı değerli kardeşim.
parayla imanın kimde olduğu belli olmaz, tasası da size düşmez zaten.
işine bak.
(#15489804)
özel sektörde çalışanları akşama kadar başını kaldırmadan çalışıyor sanan yazar. memurlarla da bir derdi var sanırım. ne iş yaptığını çok merak ediyorum.
özel sektörde çalışanları akşama kadar başını kaldırmadan çalışıyor sanan yazar. memurlarla da bir derdi var sanırım. ne iş yaptığını çok merak ediyorum.
(bkz: #15386632) başlık nasıl açılır bihaber kişi.
Yunan mitolojisinde yer alan, 12 görevi olan güçlü şahsiyet.
(bkz: nickimisaymasakınotuzharflidir) daha orjinali çıkana kadar rekor sayılabilir.
(#14965123) 9. nesil forumcu.
Sözlükte ikinci çakma 21 harf vakasıdır kaç senedir bu nickle yazar dururum iki tane çakmam var sözlükte...
ha bu 20 harfli bu arada
orjinali için lütfen;
(bkz: bu nick tam yirmi bir harf)
ha bu 20 harfli bu arada
orjinali için lütfen;
(bkz: bu nick tam yirmi bir harf)
sözlüğe üye olurken denenen her nickin daha önceden alınmış olmasından dolayı uydurulabilecek gereksiz nicklerden biri.
alınması beklenen, güya espiri içeren nick.
alan kişi şimdiden hoşgelmiştir.
alan kişi şimdiden hoşgelmiştir.
walt disney'in çok başarılı animasyon filmi, çizgi film çiziminde üstelik şarkılarıyla bile herşeyiyle %100 türkçe herkül'ün şarkısını tarkan söylüyor ama seslendirmeyi o yapmamış.
Aynı zamanda bir takımyıldız. Nisan - Kasım ayları arasında gözlenir. Gövdesini oluşturan yamuk dörtgen sayesinde daha kolay seçilebilir. M 13,en görkemli küresel kümelerden biridir. EN parlak yıldızları Rasalgethi ve Korneforos'tur.
zeus'un oğlu yarı tanrı.
eski mitolojinin en ünlü kahramanı; yunanlılar 'herakles', romalılar 'herkül' derdi.
(bkz: herkul org)
(bkz: herakles)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar