bugün
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- ben geldim naneler30
- sözlük için ne yapabiliriz10
- sigarayı neden seviyoruz5
- sıcak ekmeğin arasına margarin sürmek3
- bir insana çirkin demek6
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar3
- geceye bir şarkı bırak8
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek14
- bizi kandırıyor olabilirler mi4
- sinir bozucu şeyler5
- yapay zeka şirketlerinin kitapları imha etmesi3
- meme fetişizmi3
- zengin kızların güzel olması4
- testere adamın dibidir3
- kahvaltıda kola içmek3
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- clydeless bonnie8
- bilim kurgu romanı tavsiyesi3
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- astrolojiye inanan flörtten anında soğumak4
- kuranda namaz yok8
- ayakkabının içine giren minicik taş2
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- alkolü neden seviyoruz2
- babanın sarhoş olması5
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu6
- the shining te jack neden deliriyor sorunsalı2
- kışın dondurma yiyen tip2
- fetiş nedir kime denir3
- memur emeklisinin isyanı3
- ejderhalar yıkanır mı sorunsalı5
- frankyfourfingers2
- the shining te en korkutucu sahne2
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- uludağ sözlük hakkında sorulmamış sorular5
- çitayı yükseğe koymak4
- götetaparlık meşruyken ayakseverin eleştirilmesi3
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- hala ekrem imamoğlu diyen tip4
- milli istihbarat teşkilatı3
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- haluk levent'e para emanet etmek23
- ibrahim karagül'ün erdoğan'a fetöcü iması yapması2
- rus kızlarının ilik gibi olması6
- almanya'nın 62 ülkeye vizesiz giriş hakkı vermesi3
reklamlarında kepegi, kurulugu vs. yok ettigi iddia edilen sampuan markası
kafa ve omuzlar manasına gelen ecnebi şampuanı.
saclari deyim yerindeyse mis gibi yapiyor fakat diger sampuanlarda karsilasilmayan bir kasinti olayi yaratti hemen banyo sonrasinda.saclari diplerinden sokercesine kasimak istiyosunuz,ozellikle on kisimlarda..
alman şampuan markası.
(bkz: legs over shoulders)
o sinir bozucu iğrenç reklamı zırt pırt yayınlanmaya devam ettiği sürece kullanmayacağım şampuan.
bir de şarkısı vardır bunun, küçükken söyletirlerdi!
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed en şoldırs niiiiz and toooooozz niiiiz en tooooz(head & shoulders, knees & toes)
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed en şoldırs niiiiz and toooooozz niiiiz en tooooz(head & shoulders, knees & toes)
gerçekten işe yarayan , tüm kepeklerimi kafamdan atmamı sağlayan ve benim üstümde çeşitli yan etkiler barındırmayan süper bir şampuan markası
limonlu ve yeşil çaylı çeşidi mevcut olan ve güzel kokan şampuan markası
mentollüsü banyo esnasında inanılmaz bir ferahlık sağlayan şampuan markası. kepek konusunda da gayet etkilidir.
harikulade bir kokuya sahip şampuan.
mentollusunu kisin kullanmak gereken sampuan. cok guzel burun ve geniz aciyor, acmakla da kalmayip yok ediyor nerdeyse.
çabuk yağlanan saçlar için olanı saçları daha da yağlandıran mükemmel kokulu şampuan.
cıvık kıvama sahip, garip kokan bir saç şampuanı.
Kepeği geçirdiğini söyleyen onca şampuan arasından gerçekten kepeği geçiren şampuan markasıdır . Özellikle mentol + kepek önleyici tarafımca kullanılmış olup kepek denen şeyi oratadan kaldırmıştır .
kepeği ciddi anlamda önleyen fakat tek bir duşta saçların 1/3 ünü birden döken, 1 aylık bir kullanımda kafada saç bırakmayan şampuan.
sacımdaki kepek sayısını %50 oranında, yaglanma oranını da %25 oranında * artıran, yoksa feyk head and shoulders mi kullaniyorum dedirten sampuana benzer sey. (bkz: yasasin pantene)
"%1oo kepeksiz saçlarla %1oo özgüven" sloganıyla da piyasadaki yerini çoktan almış, kepek önleyici formülü yanısıra diğer şampuanlardan daha uzun süre saçı yağlandırmadığı da belirtilmiştir.
mentolüne kanıp aldığım, kepeksiz saçlarımı neşenin clear kullanmayan tarafından bin beter eden şampuan, üretene kafam ve omuzlarım birlikte girsin temennisi ile..
head and shoulders ismi büyük bir ihtimalle saçın uzama bölgesi baz alınarak (kafadan omuzlara) koyulmuş ve dikkat çekmeyi başarmış saç(?) şampuanı markasıdır. kepek işinden iyi ekmek yemiştir. şuna buna değil direk kepeğe etkiliyiz diyerek, hedef kitlesi belirlemiş ve bu açıdan başarılı olmuştur. sadece kepek mi diye düşündürtür haliyle.
kızları saçlarıyla dünyada varolan ve bunu kullanmaktan başka bir özelliği olmayan gerizekalı varlıklar olarak gösteren şampuan reklamlarından sonra yakışıklı ve karizmatik mehmet günsur u gay kılığında karşımıza çıkararak yeni bir çığır açmıştır. cidden neydi o saçlar öyle. perküsyon da çalıyosun halbuki, açılmayan paraşütü dene derdim ama hatrın var be mehmet.
kızları saçlarıyla dünyada varolan ve bunu kullanmaktan başka bir özelliği olmayan gerizekalı varlıklar olarak gösteren şampuan reklamlarından sonra yakışıklı ve karizmatik mehmet günsur u gay kılığında karşımıza çıkararak yeni bir çığır açmıştır. cidden neydi o saçlar öyle. perküsyon da çalıyosun halbuki, açılmayan paraşütü dene derdim ama hatrın var be mehmet.
gerçekten de kepeğe karşı etkilidir. tecrübeynen sabittir.
reklamlarıyla türkiye'deki tüm eli yüzü düzgün adamları yerle bir etme amacı güttüğünü düşündüğüm şampuan markası. o adamları o hallere getirmeyi nasıl başardıklarıysa, ayrı bir konu. sanıyorum ki ekipten birileri fena kıskanç ve bu tip güzel adamların soyunu tüketmeyi amaçlıyorlar. sırada kim var acaba?*
(bkz: mehmet günsür)
(bkz: kıvanç tatlıtuğ)
(bkz: mehmet günsür)
(bkz: kıvanç tatlıtuğ)
kıvanç tatlıtuğ un kumsalda koşmak gibi iğrenç bir hobisi olduğunu öğrenmemize sebep reklamı olan şampuan.
bana ilk kez şampuan reklamlarında anlatılan ve gösterilenlerin üfürükten ibaret olmadığını kanıtlayan, muhteşem esanslara sahip şampuan.
saçlardaki kepeği artıran şampuan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar