bugün
- yapay zeka şirketlerinin kitapları imha etmesi5
- sabahın köründe kalkmak zorunda olmak2
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek20
- ben geldim naneler30
- özel'in yeni parti planı2
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- geceye bir şarkı bırak15
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın5
- mason greenwood13
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek8
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- sinir bozucu şeyler10
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar4
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- zengin kızların güzel olması7
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki7
- sözlük için ne yapabiliriz10
- haluk levent'e para emanet etmek23
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- sözlükte kalp krizi geçirmek5
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- anın görüntüsü18
- clydeless bonnie8
- şu an okunan kitap2
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- kuranda namaz yok8
- insan olmaya ceyrek kala12
- izlemek istediğim filmler2
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- bir insana çirkin demek6
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar5
- bunalımdan çıkmaya karar verilen an2
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- haluk levent'in kumar oynamasının asıl sebebi3
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- insan silmek4
- ahbap10
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- sigarayı neden seviyoruz5
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları13
- fusya semsiyeli yabanci29
(#5861928)mağzamızın sürekli müsterisi. ben de diyorum hergün hergün neden geliyor bu...
kuzenimin arkadaşı.
edit: kuzenimin bitanesi
edit: kuzenimin bitanesi
nickini telaffuz etmek için acil diksiyon kursuna yazılmam gereken yazar. neydi nick? hatspetespursuthue mi falan. bir acayiplik var bu işte.
kendisininde onay verdiği üzre nickini "hapşepşuk" olarak telaffuz ettiğim, koca sömestr tatilini yattığı yerden düşünerek geçirmiş yazar.
eğer izin verecekse nickini "hatşepşıt" olarak telaffuz edeceğim yazar.
- başaramıyoruuummm dilim dönmüyo beniim
- birde siz deneyin olmuyor demi bende sorun yok
- başaramıyoruuummm dilim dönmüyo beniim
- birde siz deneyin olmuyor demi bende sorun yok
yeni tanıştığım ve pek de memnun olduğum yazar. şeker mi şeker de bi insan sanki. tam nickinin telaffuzuyla ilgili tüyo veriyodu ki ...
yaşına göre beklenmedik derecede olgun olan yazar. akıl yaşta değil baştadır sözünün örneği. ancak ilginç bir şekilde yazdıkları için değil yaşı yüzünden "kafadan uyduruyor, internetten öğreniyor, filmlerden özeniyor" gibi yaftalamalara maruz kalmış. bir şey hakkında yorum yapmak için illa yaşamak gerekmez, çevresindekileri doğru bir şekilde gözlemleyerek de tecrübe kazanılabilir. kaldı ki bir kişinin neler yaşayıp yaşamadığını da kimse bilemez.
saçma sebeplerden yerilmesi yerine sözlükte salakça iletiler giren tiplere örnek olarak gösterilmesi gereken yazardır.
saçma sebeplerden yerilmesi yerine sözlükte salakça iletiler giren tiplere örnek olarak gösterilmesi gereken yazardır.
melankolik yazar. iyidir iyi.
esenlik...
esenlik...
tahminimce 21 nisan 2001 fenerbahce gaziantepspor maçı başlığının yıl kısmını yanlış okuyarak önümüzdeki günler oynanacağını düşünmüs ve başlık altına doğum günümde oynanacak maş inşallah fener yenilirde bana hediye olur diye yazan yazar. beni güldürmüştür sağolsun...
bu arada maçı fener 0-3 yenik durumdan 4-3 kazanmıştır.
başka bahara bilader . *
edit not : bilader yazdım sonunda ama avatarda bayan resmi var o zaman hanımfendi diyorum.
bu arada maçı fener 0-3 yenik durumdan 4-3 kazanmıştır.
başka bahara bilader . *
edit not : bilader yazdım sonunda ama avatarda bayan resmi var o zaman hanımfendi diyorum.
objektif görüşlü, körpe bir yazar.
objektif olduğundan eleştirilerine kulak vermek gerekir.
objektif olduğundan eleştirilerine kulak vermek gerekir.
yazılarını takip ettiğim, anlamlı enrtyler giren nadir yazarlardan biridir kendisi.
en yakın zamanda hukukçular loncamıza dahil olmasını dilediğim insandır kendileri.
hiç de facebook da kutlanan doğum günlerine benzemiyoo bu ama. herkes bi felsefe, farklılık peşinde. şaka şaka.
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye; Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım; harika bir yıldı; dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara. * * * *
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye; Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım; harika bir yıldı; dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara. * * * *
bir hoşluk yapayım da sevinsin dediğim yazardır, baktım çok üzülmüş sol frame e çıkamayınca sayemde çıkıyor değerimi bil ulan yazar.
doğum günümü kutlayan yazardır.
kendisine bu nazik davranışı için teşekkür, zart zurt kart kurt filan ederim.
kendisine bu nazik davranışı için teşekkür, zart zurt kart kurt filan ederim.
13 yaşında olduğuma inanmayan yazar.
doğuştan gelen korkunç bir sayısal zekası vardır. oturduğum yerden kalktım, önümü ilikledim, ellerim kızarana kadar alkışlıyorum.. bravaa.
söylenenleri idrak etmesinde problemler yaşadığını düşündüğüm kullanıcı.
söylenenleri idrak problemi olmayan sevilen yazar.
birisi laf çarptığında bütün kankişlerini nickaltına toplayan yazar.
bir kaç entry den sonra takip etmeye tenezzül etmediğim ve çok çok yakından* tanıdığım yazar.
(bkz: boş işler yapıyoruz hep)
(bkz: boş işler yapıyoruz hep)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar