bugün
- nickten isim tahmini yapmak72
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- hikayeyi devam ettir30
- hayattan zevk alamamak15
- gocunun nerede olması12
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- rüyamda kadın olmuştum6
- uyumayın konuşalım5
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi7
- temiz nevresimler içinde uyumak4
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- yazarların öldükten sonraki planları4
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak3
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- makine mühendisliği3
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- uysaljakoben16
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler3
- mesajlara geç cevap veren insanlar3
- biber dolması olsa da yesek5
- yeşilçam filmi izlemek6
- sokakta kavga teknikleri3
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri2
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- habire12 adamdır37
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- yeni parti50
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- cioran neden intihar etmedi3
- en güzel tatlı2
- kadın2
- cem küçük5
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- yazarların zeka seviyeleri7
- cinsel hikaye yazıyoruz3
- fake yazarlar2
beğenmeyenler de bullets for my valentine dinleyen 95 sonrası doğumlu teenager'dan hallicelerdir heralde.
albüm gibi albüm.
albüm gibi albüm.
1. cd ile 2. cd arasında kalite bakımından dağlar kadar fark olan 2016 model metallica albümü. 1. cd içinde bir şarkı hariç hepsi iyi şarkılarken, 2. cd içerisinde 1 şarkı dışında gerisi bok gibidir, çer çöptür. 1. cd thrash metal ağırlıklı ve gaz iken, 2. cd temposu yavaş load/reload dönemlerinin sıkıcılığından kopup gelmiş gibidir. 1. cd ortalamanın üzerinde güzellikte iken, 2. cd götüm gibidir. neden şu albümü sadece 1 cd olarak çıkarmadılar da böyle artislik yapıcam diye 2 cd çıkardılar insanın asabı bozuluyor cidden. halbuki ilk cd olarak piyasaya sürülseydi bir çok kişi daha çok sevecekti şu albümü. ne gereği vardı şimdi o lüzumsuz 2. cd olayının?
Bazı şarkıları hakikaten efsane olan albümdür.
en iyi parçası bence tartışmasız hard wired to self destruct olan albümdür. soundu gayet sert ve dolu. albüm birbirini çok iyi tamamlıyor. mahlasımı da albümün kendinden alıyorum bu da bir bilgi.
Şarkı galiba ya da albüm ya da grup olabilir bilmiyorum ama ingilizce döktürüp türkçe'de geçen basit bir yalnız kelimesini yanlız olarak yazmak nedir gerçekten anlamıyorum sene olmuş 2017 hala var bunlardan.
Albümün mükemmelliğini bir arkadaşın dediği gibi şu gösteriyor. Albümde herkesin favori parçaları, en sevdiği parça farklı. Bu çok önemli bir şey. Şarkılar o kadar mükemmel ki, sıralama yapmakta çok zorlanıyorum.
1. Halo On Fire
2. Now That We're Dead
3. Atlas, Rise!
4. Moth into Flame
5. Here Comes Revenge
6. Dream No More
7. Hardwired
8. Confusion
Arkadaş Moth into Flame gibi bir şarkıyı 4. sıraya koyuyorum, albümün kalitesini burdan anlayın.
1. Halo On Fire
2. Now That We're Dead
3. Atlas, Rise!
4. Moth into Flame
5. Here Comes Revenge
6. Dream No More
7. Hardwired
8. Confusion
Arkadaş Moth into Flame gibi bir şarkıyı 4. sıraya koyuyorum, albümün kalitesini burdan anlayın.
başıma bir şey gelmeyecekse keyifle dinlediğim albüm. ve hala dinlediğim albüm. yarın da dinleyeceğim.
Bu albümü beğenmeyenler var şaka gibi. * :D Neyini beğenmediniz onları da yazsaydınız bari. Hangi grup gençliğinde ki müzik kalitesini koruyabildi de Metallica'yı bu kadar eleştiriyorsunuz? James Hetfield, Dave Mustaine gibi şerefsiz olsun ve grup elemanlarına siktir çeksin oldu canım. Adamlar 35 küsür yıldır arkadaş. ikinci diski beğenmeyebilirsiniz de ilk diski beğenmemek pek akıl kârı bir iş değil, içinde bir tane bile boş şarkı yok.
Edit: Ulan disk 2'de de Dream No More, Confusion, Here Comes Revenge var, "ilk diski beğenmemek pek akıl kârı bir iş değil" olan lafımı "bu albümü beğenmemek pek akıl kârı bir iş değil" olarak değiştiriyorum.
Edit: Ulan disk 2'de de Dream No More, Confusion, Here Comes Revenge var, "ilk diski beğenmemek pek akıl kârı bir iş değil" olan lafımı "bu albümü beğenmemek pek akıl kârı bir iş değil" olarak değiştiriyorum.
load ile başlayan düşüş ya da rota değişikliği diyelim, bu albümü kapsamaz.
bana göre parçalar gereksiz uzun olmuş, ama hakkını yiyemem; içinde ciddi güzel parçalar var.
ha tekrar riffler çok, ama bu kadar sene sonra normal.
solo trajedisini saymıyorum. 14/12 wah cuvv.
bana göre parçalar gereksiz uzun olmuş, ama hakkını yiyemem; içinde ciddi güzel parçalar var.
ha tekrar riffler çok, ama bu kadar sene sonra normal.
solo trajedisini saymıyorum. 14/12 wah cuvv.
adamlar dünyanın en güzel albümünü ortaya koysa bile beğenmeyecek olanlar var.
yani gayet güzel, hoş bir albüm. kaliteli de. neden beğenilmediğini anlayamıyorum. adamlar yapmış işte her şarkısı dinleniyor.
yani gayet güzel, hoş bir albüm. kaliteli de. neden beğenilmediğini anlayamıyorum. adamlar yapmış işte her şarkısı dinleniyor.
Şu sıralamayı yapmışım daha önce;
1. Halo On Fire
2. Now That We're Dead
3. Atlas, Rise!
4. Moth into Flame
5. Here Comes Revenge
6. Dream No More
7. Hardwired
8. Confusion
Dream No More gibi bir şahaneyi 6. sıraya koymuşum şaka gibi. Nerdeyse nickimin yaratıcısı Halo On Fire'dan iyi diyeceğim.
1. Halo On Fire
2. Dream No More
3. Moth into Flame
4. Now That We're Dead
5. Atlas, Rise!
6. Here Comes Revenge
7. Confusion
8. Hardwired
9. Spit Out The Bone
10. Murder One
11. Am i Savage
12. ManUNkind
Yeni sıralamam bu. 8. şarkıdan sonrasına pek şans vermedim maximum 2 kere dinlemişimdir zamanla diğerlerinden daha çok seversem editlerim.
1. Halo On Fire
2. Now That We're Dead
3. Atlas, Rise!
4. Moth into Flame
5. Here Comes Revenge
6. Dream No More
7. Hardwired
8. Confusion
Dream No More gibi bir şahaneyi 6. sıraya koymuşum şaka gibi. Nerdeyse nickimin yaratıcısı Halo On Fire'dan iyi diyeceğim.
1. Halo On Fire
2. Dream No More
3. Moth into Flame
4. Now That We're Dead
5. Atlas, Rise!
6. Here Comes Revenge
7. Confusion
8. Hardwired
9. Spit Out The Bone
10. Murder One
11. Am i Savage
12. ManUNkind
Yeni sıralamam bu. 8. şarkıdan sonrasına pek şans vermedim maximum 2 kere dinlemişimdir zamanla diğerlerinden daha çok seversem editlerim.
m*tallica'nın en kötü albümlerinden biridir. sürekli kendini tekrar eden ve yaratıcılıktan uzak riffler, sololar, nakaratlar var.
bence bu ihtiyarlar artık bırakmalı. 2015 çıkışlı iron maiden albümü the book of souls albümündeki if eternity should fail şarkısı bile bu albümü tek başına tokatlar.
bence bu ihtiyarlar artık bırakmalı. 2015 çıkışlı iron maiden albümü the book of souls albümündeki if eternity should fail şarkısı bile bu albümü tek başına tokatlar.
içerik bulunamadı.
Dream No More, Halo On Fire, Murder One albümün en dehşet şarkıları.
Şaka maka asla albümün en iyisi olarak göremeyeceğim Confusion S&M 2 performansından sonra albümde en sevdiğim şarkı oldu. Hele main riffi ve "My life, the war that never ends" anlatılmaz. S&M 2 konserinde Wherever i May Roam ile birlikte çaldıkları en iyi şarkıydı. Confusion o sıralar favorilerimden birisi değildi ve yerine neden daha hit ve ön planda olan parçaları çalmadılar diye söylenmiştim, adamlar yutturdu lafımı helal olsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar