bugün
- sözlükler arası savaş çıksa11
- taşaklardan birinin kayıp olması4
- ütü13
- galatasaray6
- galatasaray 3 rennes 33
- en tehlikeli insan tipleri2
- 2 ağustos 2026 galatasaray rennes maçı3
- çay içen kız10
- mutsuz olmak3
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- rennes2
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- duyulan en ilginç isim5
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek3
- oralet içen erkek5
- aklınıza gelen şarkı sözü4
- veda mesajları hep yanlış yazılır2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum2
- kalem4
- çaya şeker atan erkek5
- anın fotoğrafı14
- erdal beşikçioğlu8
- uludağ sözlük çeteleri9
- eğleniyormuş gibi yapan kadın2
- yerinde dur3
- yıkık yazarlar4
- yelpaze3
- smallville'deki konuk oyuncular3
- latte içen erkek4
- dolma kalem3
- patates kızartması4
- doa otomatı3
- en boktan on yıl7
- ona bir şey söyle13
- selam sözlük2
- telefona cevap vermeyen kız3
- kasa daima kazanır2
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- gece ormanda birisi tarafından takip edilmek3
- oturunca göbeği kat kat olan kız3
- gocu bak bi5
- düşün ki o bunu okuyor4
- mehdi nereye inecek sorunsalı3
- ayrılık8
- en gey özelliğiniz3
- köpektapar2
- bik bik bik bik bik bik diye öten horoz2
- iq düşüren şeyler3
Hava şartları gereği yarın okulu tatil olan yazar. Yaşasın!
Ve şey, evet ben de seni.
Ve şey, evet ben de seni.
Her entryi beğenmeyen yazar.
Her entryni beğenmedim kardeş. Birkaç fire var dikkat edersen. Bak sevgilin varsa hemen kardeş moduna da giriyorum gördün mü?
Yavşağız ama o kadar da değil! Sevgiline selam söyle, süper olduğunu duymuştum *
Her entryni beğenmedim kardeş. Birkaç fire var dikkat edersen. Bak sevgilin varsa hemen kardeş moduna da giriyorum gördün mü?
Yavşağız ama o kadar da değil! Sevgiline selam söyle, süper olduğunu duymuştum *
Dexter dizisinde dexterin öldürmek yerine sevişmeyi seçtiği sarışın afet karakter.
Ruh hastalarının düşmanı bir yazar.
Ya kardeş madem sen değilsin gül geçsene amk, ne hala laf atıyorsun oradan buradan?
Belli ki koyuyor sana bir şeyler, acaba ne? Yoksa 90 tane hesap açıp hepsinde birinin senin kim olduğunu ifşalaması mı koyuyor? Öyle bir yazar vardı çünkü de, ondan diyorum.
Neyse, kaybolun nickaltımdan. Sen de helenick.
Ya kardeş madem sen değilsin gül geçsene amk, ne hala laf atıyorsun oradan buradan?
Belli ki koyuyor sana bir şeyler, acaba ne? Yoksa 90 tane hesap açıp hepsinde birinin senin kim olduğunu ifşalaması mı koyuyor? Öyle bir yazar vardı çünkü de, ondan diyorum.
Neyse, kaybolun nickaltımdan. Sen de helenick.
işin gücün mü yok diyene bak, bugün 48 entry giren birinin bunu demesi de ahahjaja bayağı iyi.
Kankam değil sevgilim. Ve sana adres verdi gitmedin, klavye delikanlısı seni.
Kankam değil sevgilim. Ve sana adres verdi gitmedin, klavye delikanlısı seni.
görsel
Kuru iftiralara maruz kalan yazar.
Bak adam ne diyor, yatırım yapmak eğlenceli bir şeyse senin için, para kazanamıyorsundur. iyi bir yatırım sıkıcıdır.
Evet ben de istemem 500 lira olmasını, bu üzücü olur, fakir insanlar için kötü olur. Ama bana kazandırır yani Ne yapayım grafiklere asılayım da yükselmesinler mi ha? Doları ben mi yükseltiyorum ha söyle!
Ben belki faizciyim falan filan da sen nesin reis?! Çıkar dolarlarını yastığının altından dnfjds
Kuru iftiralara maruz kalan yazar.
Bak adam ne diyor, yatırım yapmak eğlenceli bir şeyse senin için, para kazanamıyorsundur. iyi bir yatırım sıkıcıdır.
Evet ben de istemem 500 lira olmasını, bu üzücü olur, fakir insanlar için kötü olur. Ama bana kazandırır yani Ne yapayım grafiklere asılayım da yükselmesinler mi ha? Doları ben mi yükseltiyorum ha söyle!
Ben belki faizciyim falan filan da sen nesin reis?! Çıkar dolarlarını yastığının altından dnfjds
Sevgilisinin içine halo dayı kaçmış olan yazar. Random. Teleskop vereyim mi sana?
Vay be sözlükte yazar sevgililerde varmış yazarı. Biraz bakayım dedim hakikatten öyle. Demek ki silinenhesap la Hannah sevgililer. Şaşırdığım olay.
Tanım:bir yazar.
Tanım:bir yazar.
Küçük mü fıstık? Ceyda ne diyon amk ya? Random.
Sağlam kaydığım bir yazardı.
yolunu gözlediğim tek sezonluk geri dönüş için dexter'ı yeniden izlerken; yeniden hem gözlerimi hem zihnimi meşgul eden karakter. cesur, güzel, naif ve fakat beklenmedik şekilde katil. dexter için uyumlu diyebileceğimiz tek kadın seride. rita domestik ev kadını, lila kontrolsüz ve lumen sadece kendi intikamı bitene kadar olan biteni kaldırabilecek bi karakterdi. ancak hannah bi acayip.
Eğer Dexter eski Dexter olsaydı bu kadını öldürürdü
Cindy Landon Dexter'a sex teklifi etmişti
Ama Dexter bu teklifi reddedip kadını ikiye bölmüştü.
Cindy Landon Dexter'a sex teklifi etmişti
Ama Dexter bu teklifi reddedip kadını ikiye bölmüştü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar