bugün
- nervio23
- fusya semsiyeli yabanci17
- sözlükteki gammazlar lobi si5
- erkeklerin taciz edildiği anlar6
- uludağ sözlük size ne kattı14
- şizofren denilince akla gelen ilk yazar9
- sözlükte kendini sibel can diye tanıtan nineler4
- tai lung45
- sarapci koala44
- sözlükte yazan ünlüler5
- sözlük kızlarının kahveleri9
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i9
- arkadaşlar galiba kavga var6
- tembel avrat böreği5
- hangi sözlük kızının eteğinin altındayım4
- kavga edenlerin hep aynı kişiler olması5
- ne gerek var kavgaya haydi eller havaya4
- etek dikmelik sözlük kızı4
- burdur şiş3
- çok boş yapıyorsunuz2
- mormon tarikatı2
- arkadaşlar moralim çok bozuk3
- şarapçının birden tayyipçi olması7
- şarapçı koala yalnız değildir8
- yalnızlık edebiyatı14
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı40
- bir kızla dalga geçmek7
- tayyip bey yaşayan en büyük devrimci liderdir6
- hasmet ibriktaroglu3
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı33
- aykolik adamdır4
- insanlık kıyamete yakın dönemde azgınlaşacak2
- bir kadının en zevk aldığı an5
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı20
- keşan4
- recep tayyip erdoğan8
- togg t6x6
- dışarıdaki insanların çok iyi olması3
- çomar saldırısı2
- kuş fotoğrafçılığı2
- sözlükteki mağara adamları3
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci19
- dinen kabul edilir ağlama biçimi3
- 73m512
- friedrich hegel la bi cay icek13
- kıvırcık saç8
- mel mel bey birader2
- mutlu ama tekerlek olsun4
- serhat kılıç20
- sigara içmeyenleri anlamamak5
vermesine verelim de.... nereye kadar? bu topraklar için verdiğimiz şehidin haddi hesabı yok. kaçacak yer kalmayınca, toprak verelim demek çare değil.
birkaç çıban başı alınırsa alttakiler zaten koyun keklik gibi avlanırlar. esas stratejistlerini, başlarını indirmek mesele.
(bkz: nah veririz)
sadece hakkari dediğimiz şehire benzemeyen yerde sadece asker şehitlerimizin sayısı 1500 ün üzerindedir bu rakama polis öğretmen imam memur korucu dahil değildir şimdi birdaha düşün.
söylenmesi bile iç acıtıcı söylem. dedelerimizin, atalarımızın canlarını hiçe sayarak savunduğu, bütün dünyaya kafa tutarak sınırlarını çizdiği ülkemin toz zerreciğini vermem ben arkadaş!
bugün hakkariyi vermek onları dahada cesaretlendirir. ne hakkariyi vermeliyiz ne bir ilçesini nede bir tek taşını. bugüne kadar verdiğimiz şehitlerin kanı boşunamı akacak. biz bu toprakları dünyanın en güçlü devletlerine karşı türk kimliğiyle savunduk, aciz kürtlere yenilecek değiliz. zaten miletinde sabrı tükenmek üzere ama biz yinede oyuna gelmeyeceğiz.
telefon direklerini versek.
hakkarinin kürtlere verilmesine karşıyım ama fakat lakin eğer bilakis verilirse ülke ekonomisi açısından olumlu sonuçların alınabileceği olayda olabilir.
Hakkari verilirse bunun devamı gelir. Bak istediğimizi aldık en sonunda diğer yerlerimizide alıp kürdistanı kurabiliriz diye düşünebilirler. Sonra çık çıkabilirsen işin içinden.
astarını da isteyeceklerinin açık bir göstergesidir. yani onların dediğini yapmak sadece daha çok zarar getirir.
kafası hariçmi verelim dedirten önermedir.
sözü bile edilemeyecek durumdur. türkiye cumhuriyeti devletinin tek taşı bile bir başkasına verilemez, verilmesi teklif bile edilemez. ülkemiz bölünmez bir bütündür.
anayasanın 3. maddesine göre türkiye bölünmez bir bütündür. beğenmeyene kuzey ırak kapıları açık.
hakkari babanızın malıysa buyrun verin. benim bildiğim hakkari bu ülkenin her karışı gibi ata mirasıdır. bu yüzden bir şey vermek isteyen siktir olsun gitsin bi yerlerini versin rahatlasın.
kuzey ırak'ı verelim terörist bölücü şerefsizlere zamanı gelince orayı da alırız gerekirse.
milletin onlara verecek çok güzel "şey"leri var,onları alsınlar.
kanla alınan, parayla satılmaz!
Biz vermesek de günü gelince onlar alacak gibi görünendir. Batıdaki şehirlerde aklı başındaki insanlar en fazla 2-3 çocuk yaparlarken güneydoğuda en az 8 çocuk yapıyorlar. Böyle böyle nereye kadar varacak, en sonunda bir yerde dananın kuyruğu kopacak. Irkçı değilim, kürtlerle de hiç bir sorunum yok. Aksine Hakkari'de, Cizre'de sıkça bulunduğum için oranın yerli halkından çok iyi, çok anlaşılır insanlar tanıdım. Bir gün bana "Acaba coğrafi olarak tersi durumda olsaydı yine PKK diye bir şey olur muydu" demişlerdi? Kaldı ki dünyada en fazla Kürt'ün yaşadığı şehir istanbul. Siz istanbul dururken Hakkari'yle yetinir miydiniz? "istanbul mu, Ohaaaaa" falan diyecek olursanız biraz daha dikkatli gözlem yapmanızı öneririm.
(bkz: orayı yıkarlar)
- hakkari yi kürtlere verelim ali sami!
* ananı da, dayıma veririz tam olur! bsg!!!
* ananı da, dayıma veririz tam olur! bsg!!!
istanbul'da yaşayan burjuva bir kürt denize karşı çay içmenin keyfini hakkari'de yaşamayla değişecekse, geçerli önermedir.
(bkz: kıssadan hisse)
(bkz: kıssadan hisse)
hakkariyi kürtlere vermek demek tavizlerin en büyüğüdür, ve tavizin de taviz doğuracağı açık bir gerçektir. bugün hakkariyi verirsin yarın erzurum, malatya,elazığ gibi şehirlere göz dikerler. vermek çok kolaydır azizim, kurtuluş savaşında da çok kolay verebilirdik bu güzel vatanımızın her karesini, dedelerimiz, ninelerimiz boşuna mı kan döktü. hoş hakkari ve şırnak gibi şehirler de devletin bi hükmü de yok. bu vatan bizimdir bu vatana göz dikenin gözünü oyarız.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar