bugün
- osuruktan şiirler88
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı26
- dolar isterse 100 olsun40
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması7
- diamond bosphorus8
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- turiste saygılı olmak2
- nasıl birisiniz15
- g i l d e d l i l y28
- beybi leydi7
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- fake sanılmaktan flört edememek3
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- kürtler8
- simko320
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- akp'nin 25 yılı2
- pazartesi işe gidecek olmak2
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- türk solcusu6
- fyodor mihailovic dostoyevski2
- güzel kızların mutsuz olması5
- yazarlara gelen son mesaj6
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- miras davası5
- i know what you did last summer2
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- manyak olmaya karar verdim6
- boşanma davası ne kadar sürer4
- kendi memleketinde yabancı hissetmek3
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- nah sana oy17
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- game of thrones taki kerhaneci16
- çekişmeli boşanma davası4
- ankara6
- seküler erkeklerin biraz şey olması3
- zina davasına bakan mahkemelere isim önerileri3
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- yeni parti de bölünebilir10
- cumhuriyet halk partisi3
- recep tayyip erdoğan3
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- duvara karşı3
- kahve içmek2
8 nisanda günayda önce kubat sonra funda arar çıkcaktı. bilet fiyatları a,b,c,d ve bar olmak üzere ayrılıyor. en ön masalar alfabenin sıralanışına göre fiyatlanıyor. şöyle örnek vericek olursak a masasının fiyatı 420.00 barın fiyatı 200.00.
bizler tanıdık vasıtasıylada en ön masada verimizi aldık. ama anlatmak istediğim bu değil. en ön masalardan birinde bir türbanlı ve onun ailesi yer alıyordu. şunuda belirtmek isterimki içkili bir ortam ve milletin içkisinin haddi hesabı yok. ama bizimkiler gelmiş en ön masayada kurulmuş ve para bende abi deme derdinde sadece. masanın erkeği önce şu ünlü ceketlerden giymiş hani önünde altın rengi arması olan kendisi salonun çok sıcak olmasına rağmen çıkarmamakta ısrar etti. tabi haklı para verdiyse gösterecek, onuda geçtim funda arar'a şampanya yollayanlarara ters bir bakış'ki kendisi bir kaç dakika sürüyor, sonra böyle bir kasılmalar felan kendi kendine tripler. günay'dının sahibi bile eminimki girmiyordur o tiribe. o an şunu düşündüm paran olabilir ama kültür ayrı birşey ne üstündeki ceketi taşıyabiliyor nede parayı. böyle bir emanet duruyor herşey. sahte gözüküyor. onun gibi ön masalarda oturan büssürü insan var ama kimse onlar gibi değildi. gece 3.00 bitti program ve herkes biraz alkollüydü. son kez baktım napıyorlar diye. böyle sağ sola bakıp yüz ekşitmeler hala tirplerini yaşıyorlardı. hoşlanmıyorsan böyle mekanlardan ne işin var kardeşim hiç eğlenmedilerde bir parçaya katılıp söylemedilerde anca cevreye bakıp kim onlara bakıyor derdindeydiler. yazık be kardeşim hiç mi işiniz gücünüz yok sizin.
bizler tanıdık vasıtasıylada en ön masada verimizi aldık. ama anlatmak istediğim bu değil. en ön masalardan birinde bir türbanlı ve onun ailesi yer alıyordu. şunuda belirtmek isterimki içkili bir ortam ve milletin içkisinin haddi hesabı yok. ama bizimkiler gelmiş en ön masayada kurulmuş ve para bende abi deme derdinde sadece. masanın erkeği önce şu ünlü ceketlerden giymiş hani önünde altın rengi arması olan kendisi salonun çok sıcak olmasına rağmen çıkarmamakta ısrar etti. tabi haklı para verdiyse gösterecek, onuda geçtim funda arar'a şampanya yollayanlarara ters bir bakış'ki kendisi bir kaç dakika sürüyor, sonra böyle bir kasılmalar felan kendi kendine tripler. günay'dının sahibi bile eminimki girmiyordur o tiribe. o an şunu düşündüm paran olabilir ama kültür ayrı birşey ne üstündeki ceketi taşıyabiliyor nede parayı. böyle bir emanet duruyor herşey. sahte gözüküyor. onun gibi ön masalarda oturan büssürü insan var ama kimse onlar gibi değildi. gece 3.00 bitti program ve herkes biraz alkollüydü. son kez baktım napıyorlar diye. böyle sağ sola bakıp yüz ekşitmeler hala tirplerini yaşıyorlardı. hoşlanmıyorsan böyle mekanlardan ne işin var kardeşim hiç eğlenmedilerde bir parçaya katılıp söylemedilerde anca cevreye bakıp kim onlara bakıyor derdindeydiler. yazık be kardeşim hiç mi işiniz gücünüz yok sizin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar