bugün
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması17
- sözlükte kavga olmayacak hissi6
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- unutulmayan duvar yazıları7
- öbür sözlüğün dağılıyor olması5
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl7
- saraca finch house12
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek5
- kadınların piç erkek tercihi6
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- erling braut haaland6
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- yeni yazarlara öneriler8
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları5
- şeriatçıyım deyip ingiltere ye sığınmak3
- değersizlik hissi6
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi3
- beni de gammaz yapın5
- 2026 dünya kupası26
- izmir de başörtülü kadını sahilden kovan seküler2
- sersem herif4
- karı kıza para yedirir misiniz5
- yutar mısınız2
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek3
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller6
- yaş ilerledikçe fark edilen şey8
- pandela 320
- nickli başlık açacak kadar acınası durumda olmak2
- keloğlan'ın balkıza aşık olması4
- ankara da nato zirvesi3
- futbol21
- insanların neden böyle olması7
- sevilen kadının orasını burasını yalamak6
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam5
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı6
- selamlar2
- arkadaşlar rahatsızsanız gidebilirim3
- ragnar rockefeller38
- evlenilmeyecek kız tipi3
- yılın ilk denize girişi3
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı2
- yarrak kafalı yazarlar2
- çocuk masallarındaki saçmalıklar2
- sözlüğün embesillerle dolu olması2
- bülent kuşoğlu2
- israil'in gazze saldırılarında 5 ölü2
- deniz göktaş37
- ebola salgını3
- kızların artık mesajlara cevap vermemesi4
8 nisanda günayda önce kubat sonra funda arar çıkcaktı. bilet fiyatları a,b,c,d ve bar olmak üzere ayrılıyor. en ön masalar alfabenin sıralanışına göre fiyatlanıyor. şöyle örnek vericek olursak a masasının fiyatı 420.00 barın fiyatı 200.00.
bizler tanıdık vasıtasıylada en ön masada verimizi aldık. ama anlatmak istediğim bu değil. en ön masalardan birinde bir türbanlı ve onun ailesi yer alıyordu. şunuda belirtmek isterimki içkili bir ortam ve milletin içkisinin haddi hesabı yok. ama bizimkiler gelmiş en ön masayada kurulmuş ve para bende abi deme derdinde sadece. masanın erkeği önce şu ünlü ceketlerden giymiş hani önünde altın rengi arması olan kendisi salonun çok sıcak olmasına rağmen çıkarmamakta ısrar etti. tabi haklı para verdiyse gösterecek, onuda geçtim funda arar'a şampanya yollayanlarara ters bir bakış'ki kendisi bir kaç dakika sürüyor, sonra böyle bir kasılmalar felan kendi kendine tripler. günay'dının sahibi bile eminimki girmiyordur o tiribe. o an şunu düşündüm paran olabilir ama kültür ayrı birşey ne üstündeki ceketi taşıyabiliyor nede parayı. böyle bir emanet duruyor herşey. sahte gözüküyor. onun gibi ön masalarda oturan büssürü insan var ama kimse onlar gibi değildi. gece 3.00 bitti program ve herkes biraz alkollüydü. son kez baktım napıyorlar diye. böyle sağ sola bakıp yüz ekşitmeler hala tirplerini yaşıyorlardı. hoşlanmıyorsan böyle mekanlardan ne işin var kardeşim hiç eğlenmedilerde bir parçaya katılıp söylemedilerde anca cevreye bakıp kim onlara bakıyor derdindeydiler. yazık be kardeşim hiç mi işiniz gücünüz yok sizin.
bizler tanıdık vasıtasıylada en ön masada verimizi aldık. ama anlatmak istediğim bu değil. en ön masalardan birinde bir türbanlı ve onun ailesi yer alıyordu. şunuda belirtmek isterimki içkili bir ortam ve milletin içkisinin haddi hesabı yok. ama bizimkiler gelmiş en ön masayada kurulmuş ve para bende abi deme derdinde sadece. masanın erkeği önce şu ünlü ceketlerden giymiş hani önünde altın rengi arması olan kendisi salonun çok sıcak olmasına rağmen çıkarmamakta ısrar etti. tabi haklı para verdiyse gösterecek, onuda geçtim funda arar'a şampanya yollayanlarara ters bir bakış'ki kendisi bir kaç dakika sürüyor, sonra böyle bir kasılmalar felan kendi kendine tripler. günay'dının sahibi bile eminimki girmiyordur o tiribe. o an şunu düşündüm paran olabilir ama kültür ayrı birşey ne üstündeki ceketi taşıyabiliyor nede parayı. böyle bir emanet duruyor herşey. sahte gözüküyor. onun gibi ön masalarda oturan büssürü insan var ama kimse onlar gibi değildi. gece 3.00 bitti program ve herkes biraz alkollüydü. son kez baktım napıyorlar diye. böyle sağ sola bakıp yüz ekşitmeler hala tirplerini yaşıyorlardı. hoşlanmıyorsan böyle mekanlardan ne işin var kardeşim hiç eğlenmedilerde bir parçaya katılıp söylemedilerde anca cevreye bakıp kim onlara bakıyor derdindeydiler. yazık be kardeşim hiç mi işiniz gücünüz yok sizin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar