bugün

/54
bir izmirli olarak sevindirdi ama seneye tekrar düşmemeye oynar fazla sevinmeyelim izmir takımlarının süper lige çıkmasına daha 5-6 sene var diye düşünüyorum.
not:forza buca
Ptt liginde veli kızılkaya, dilaver güçlü gibi kaşar topçuları takıma doldurursa tekrardan 2 lig'e gider.
bu tip oyuncular izmir'e piyasa yapmaya gelir takımları umurlarında olmaz.
hak ettiğimiz yer süper lig.
Mehmet Sepil gibi başkana sahibiz daha nolsun, ptt liginde şampiyonluk beklemiyoruz kalıcı olsakta yeter.
2014-2015 2. Lig Şampiyonu Şanlı Şerefli Göztepe.
Metin diyadin'e güveniyoruz altınbaş dönemindeki gibi menajer'lerin kol gezdiği klüp olmucaz görüşüne göre.
sakaryaspor un playoff finaliyle doğal olarak finalin nerede oynanacağı tartışmaları başladı. inşallah izmir olur, göztepeli kardeşlerimizle özlem giderir maça gideriz. SakarYalı.
(bkz: bir direniş senfonisiyiz çünkü göztepeliyiz)
takımların en güzelinden.

sakarya dan sevgilerle can kardeşler.
Müslüman değiliz göztepeliyiz diye marşı olan takım, ilçe. izmir Göztepe de bunların lokalinin orada oturuyordum. içkili allaha isyan ayinleri meşhurdur.
yeter artık çık şu süper lige dediğimiz izmir takımı.

çok güzel transferlere imza atıyorlar inşallah bu sene çıkacaklar hakettikleri yere.
izmir ilçesi.
izmir semti.
Seneye süperlige Çıkmak iÇin kadrosunu iyi yapan takım. izmir takımları lazım süperlige.
istanbul semti.
gökhan değirmenci'yi aldı takımı.
bu sene olmasa da önceki senelerde aliağa'yı alarak lig atladığı doğrudur.izmir'in semti ve spor kulüplerinden biridir.
izmir'in Konak ilçesi Güzelyalı semtinde bir durağın adı.
süper denen lige çıkmasakta olur passolig kalksın tribün yaşasın yeter.
2016 2017 sezonunda süperligte oynayacak takımdır.
takımı altınbaşlardan semtin çocuğu, işadamı (bkz: mehmet sepil) in almasıyla takım geçmişte yaptığı hataları yapmıyor. daha planlı ve sistemli çalışıyor, hocasını da buna göre getirdi. (bkz: metin diyadin) bombastik transferler yapmaktadır, ptt 1.lig'in fenerbahçesi gibidir transferde. transferler patlasa dahi takımın yapılanması takdire şayan, başarılar semtimizin takımına!
karşıyakalıların her daim kıskandığı camia.
bu sene kurduğu kadroyla şampiyonlar ligini hedefleyen tutkumuz. biri başkana ptt 1.lig de olduğumuzu hatırlatsa iyi olacak.
Düştüğümüz Tavşanlı Linyit maçını unutamadığım takımım o sıralar tamda askere gidicektim sağlam travma yaşayarak bot bağlattı bana.

Acı yaşayarak daha çok bağlandığın sevda.
yeri süperlig olması gereken takımdır . izmir'in köklü takımlarından birisi olmasına rağmen eski düzenini kurup biran evvel olması gereken yerde görmek istediğim takımımdır
Sakaryaspor'un kardeşidir.
Sakaryaspor için olan besteleri kulaklarımda çınlıyor şuan bile.
inadına yeşil siyah
inadına kırmızı sarı
Göztepenin bir tek kardeşi sensin Adapazarı.
© copyright 2005 - 2026