bugün
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- yeni parti39
- odanın içine baykuş girmesi9
- diamond bosphorus7
- havanın kapalı olması2
- anın görüntüsü9
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite8
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- sözlük kezoları7
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- meyveli soda içen erkek7
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor8
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum8
- yorgun mermi9
- erkeklerin biraz şey olması7
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- parmak patates vs elma dilim patates7
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- gece mutfaktan gelen kahkaha sesleri6
- sözlükteki mendebur suratlılar6
- nervio35
- en güzel sevişme13
- sen debenim hat alarım'dan bir isiiiin6
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- sürekli güler yüzle dolaşan tip7
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- gece mutfakta pasta yapan yorgun mermi görmek5
- güne bir şarkı bırak14
- arkadaşlar ben uyumaya gidiyorum5
- soğan salatası6
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- türkler barbar ve köpektir7
- iştahın kapanması7
- bu koyden olsam ne olacak18
- gece yatağın altından uzanan el5
- cinleri olan sözlük kızı5
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- velvet53
- mutlu olunca her şeyin komik gelmesi5
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- ölümlü bir erkekle evlenmek6
- cin mısır kabilesi5
- hiç ufak tefek mükremin olmaması4
- enayimiknatisii10
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- ben ahbap derneğine güveniyorum17
- insan olmaya ceyrek kala19
- hogwarts cadılık büyücülük okuluna davet mektubu4
- bacağım ağrıyor yağmur yağacak5
(bkz: götkürt devleti)
gökkürtler ergenekondan demirdağı çalarak çıkmışlardır.
kükürt calmis devlettir.
Hewal Demirci Kawa dağları yakıp Gökkürtleri Habur kapısından Diyarbakır ovasına getirmiştir, her sene Newroz'da Kürtler Gökkürtlerin Kandil dağlarından çıkışını kutlarlar.
Gökkürt yazıtlarıyla ünlü devlet. Bulunan taşların üstünde devlet bize bokmir ve foşik Çin yazmaktadır.
göktürktür o gökkürt olsa duramazsın.
Devlet ismini bile turklerden araklama potansiyeli olanlarin devleti, utopya tabi onlar icin.
Merhaba yoldaşlar . Uzun süredir göktürk kağanlığı diye bilinen devleti araştırıyordum ve bazı faşistlerin zoruna gidecek sonuçlara vardım .
Hun devleti dağıldıktan sonra bölgede birlik bozulmuş, küçük devletler yaranmış, kabileler başlı başına kalmıştı. Bu an aşina soyundan olan bir lider yeniden birlik yaratmış ve kağan olmuştur. Yerli halklar aşinaların tanrı tarafından seçildiğini , kutsal olduğunu düşünüyordu. Çünki aşinalar türklere-moğollara benzemiyordu farklı görünüyorlardı , bu yüzden orta asyalılar bu kişilerin tanrı tarafından gönderildiğini düşündü. Ama aslında bu aşinalar mezopatamyadan gelen şümer kürtleri idi. Tong Yabgu Kağanın temsili resmine bakarsanız tekkaşlı olduğunu görürsünüz mesela. Orduda da kürtler çoğunluk idi bulunan taşbabalar da kaşlarından bunu kanıtlıyor .
Şimdi geçelim nasıl oldu da tarihçiler gökkürt kağanlığına göktürk dedi. Cevap kolay. OrHun (orkürt) yazıtları sağdan sola okunur ve bunu okuyan dilciler karıştırdı kürtü türk okudu. Ee kınamamak gerek harifler de benzerdir t, k , r , ü.
Hunlarında kürt olduğu açık ortadadır. Hem orhun yazıtları hem hun ve höktürk sikkeıerinjn (paralarının) , sembollerinin benzer olduğu bunun kanıtlarındandır.
Selamün Aleyküm yoldaşlar .
Hun devleti dağıldıktan sonra bölgede birlik bozulmuş, küçük devletler yaranmış, kabileler başlı başına kalmıştı. Bu an aşina soyundan olan bir lider yeniden birlik yaratmış ve kağan olmuştur. Yerli halklar aşinaların tanrı tarafından seçildiğini , kutsal olduğunu düşünüyordu. Çünki aşinalar türklere-moğollara benzemiyordu farklı görünüyorlardı , bu yüzden orta asyalılar bu kişilerin tanrı tarafından gönderildiğini düşündü. Ama aslında bu aşinalar mezopatamyadan gelen şümer kürtleri idi. Tong Yabgu Kağanın temsili resmine bakarsanız tekkaşlı olduğunu görürsünüz mesela. Orduda da kürtler çoğunluk idi bulunan taşbabalar da kaşlarından bunu kanıtlıyor .
Şimdi geçelim nasıl oldu da tarihçiler gökkürt kağanlığına göktürk dedi. Cevap kolay. OrHun (orkürt) yazıtları sağdan sola okunur ve bunu okuyan dilciler karıştırdı kürtü türk okudu. Ee kınamamak gerek harifler de benzerdir t, k , r , ü.
Hunlarında kürt olduğu açık ortadadır. Hem orhun yazıtları hem hun ve höktürk sikkeıerinjn (paralarının) , sembollerinin benzer olduğu bunun kanıtlarındandır.
Selamün Aleyküm yoldaşlar .
Bir molotofun cephaneliğe atılması sonucu devlet ortadan kalkmıştır.
(bkz: paket yap evde güleyim)
göktürk mü köktürk mü denmesi gerektiği kafalarda soru işareti olan devlet.
ergenekonma destanında apo denen önderle demir dağına molotof atıp çıkmışlardır.başka destanında bir ordu tüm kürtleri öldürür tek bi tane kalır oda öşekle çiftleşir ve kürt soyu türer.
Bol bol öşek siken devlet.
Tarihi 28 milyon yıl öncesine dayanan döwlet.
Tarihte kaçak elektrik kullanan ilk devlet.
Göktürk diye okuduğum acaba gökkürt diye açılsa neler yazılır diye düşündüğüm dönüp tekrar bakınca gökkürt olduğunu gördüğüm başlık.
ilk eşek sevici devlet.
ilk eşek sevici devlet.
MÖ 3131 de kurulan mağaraları müthiş bir zeka ile kullanan ülkedir. Ülkede en yaygın meslek hewalliktir. Türk F-16 ları tarafından ülke fethedilmiştir. Yazılı eserlerinde "Devlet bize bahmiyi" yazmaktadır hepsinde. Sözlü eser olarak ta Apo piçinin adının geçtiği bir bozuk plak kaydını kullanırlar. Sınırları cehennemin 5. katından başlayıp 7. katına kadar iner.
Ayrıca Arada sırada mağaralardan inerek halka saldıran insanlık düşmanı faşist yaratıkları döverek spor yaparlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar