bugün
- macron koşacak diye park kapatan akepe32
- nasıl birisiniz13
- akp bitince ne olacak23
- japon hatunlar mı çinli hatunlar mı6
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- ekrem imamoğlu11
- aselsan satılırsa8
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar6
- sevişirken dinlenecek şarkılar6
- fusya semsiyeli yabanci17
- dış görünüşün her şey olduğu gerçeği5
- yarın sözlükteki incelleri tokatlayacak olmak6
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması6
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir9
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması8
- gocu8
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen3
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı11
- dağa çıkacaklara tavsiyeler3
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- seks kasedi çıksa interneti çökertecek kişiler5
- erdoğan meloni aşkı3
- ctrlx nasıl bu kadar hızlı entry giriyor sorunsalı3
- tatar kızları3
- defineci köy çomarı3
- çinli kadınla evlenmek3
- ölümün en iyi tanımı17
- ilkim sensin diyen kız3
- osmanlı tokadının asıl icat edilme amacı3
- en iyi dövüş sporları3
- cd devrinin bitmesi16
- her yerim pembe diyen kız3
- kuranı kerim meali7
- kol saati takmanın anlamsızlığı15
- otel odasında ölü bulunmak12
- kizlarsoruyor com6
- 9 temmuz 20263
- turkiye'nin mukemmel bir ulke olmasi3
- bezelye yemeği9
- kucak dansı yapmayı bilen kız sayısının azalması6
- ciguli kral20
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- çocuk istememe nedenleri6
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları9
- azgın bir kız tarafından tecavüze uğramak2
- herzevekil6
- besim tibuk2
erkeklerin parmak arası terlik giymemesi gerektiğini söylemiş ve ayağımdaki terlikleri aniden hunharca bir köşeye fırlatıp attırmış yazar.
kanıt mı? aha; (#7826177)
kanıt mı? aha; (#7826177)
(bkz: eğleniyor muyuz gençler)
an itibariyle bu başlığın yanında 31 sayısı (yazıyla:otuzbir) sol frame'de beraber görünmüştür. ilgililere..
hakkında bu kadar entry girilince ciddi ciddi okumaya korktuğum başlık. çok şükür ki düşündüğüm gibi bir durum değilmiş, hoş gelmiş.
aldığımız son dakika bilgisine göre nefes alıyormuş.
yedinci nesilin en iyi yazarı.
bunu hiçbir entrysine bakmadan tahmin edebiliyorum...
bunu hiçbir entrysine bakmadan tahmin edebiliyorum...
gerçekten hayran bırakacak kadar ayrıntılı göndermleriyle beni benden almış yazar.
sahi alsaya beni benden. alsana hocam. oyşh!
sahi alsaya beni benden. alsana hocam. oyşh!
sıradan bir yazar olmasına karşın neden bir günde bu kadar popüler olduğunu anlamadığım yazar. yekten ben bayanım dediği için midir ki?
kendisini bu kadar ünlü yapan şeyi çözemediğim yazardır. bakıyorum yazdıklarına, oldukça vasat. noktalama işareti hataları gani gani.. kendi fikrini beyan eden cümleler.. e bunu bi tek bu yapıyo da o yüzden bu kadar ünlü oldu desek, yok o da diil. böyle malca yazan bi sürü insan var.
ne iş ben anlamadım. anlayan varsa lütfen gerizekalıya izah eder gibi bana anlatsın, ben cidden bi bok anlamadım.
ne iş ben anlamadım. anlayan varsa lütfen gerizekalıya izah eder gibi bana anlatsın, ben cidden bi bok anlamadım.
(bkz: ibo ile güllüşah) *
(bkz: kafam kadar gülşah)
kendisini bu kadar ünlü yapan şeyi çözemediğim yazardır. bakıyorum yazdıklarına, oldukça vasat. noktalama işareti hataları gani gani.. kendi fikrini beyan eden cümleler. karması da vasat zaten. e bunu bi tek bu yapıyo da o yüzden bu kadar ünlü oldu desek, yok o da diil. böyle malca yazan bi sürü insan var.
ne iş ben anlamadım. anlayan varsa bana da lütfen gerizekalıya izah eder gibi bana anlatsın, ben cidden bi bok anlamadım.
not: dakika farkıyla peygamber devesi benim yazacaklarımı yazmış. kendisinin affına sığınırım.
ne iş ben anlamadım. anlayan varsa bana da lütfen gerizekalıya izah eder gibi bana anlatsın, ben cidden bi bok anlamadım.
not: dakika farkıyla peygamber devesi benim yazacaklarımı yazmış. kendisinin affına sığınırım.
günün en popüler başlığına sahip yazar olmuştur.
beni ilgilendiren tarafı ise madem başlık bu kadar popüler, belki buradan ekmek yeriz.
arkadaş şu benim 2000 model arabayı hala satamadım, yok mu alıcısı falan?
beni ilgilendiren tarafı ise madem başlık bu kadar popüler, belki buradan ekmek yeriz.
arkadaş şu benim 2000 model arabayı hala satamadım, yok mu alıcısı falan?
lan yoksa çek git bebeğim uzaklara, çek git'i söyleyen gülşahmıdır? diye meraklandığımdır... bir numarası olmamasına ragmen en az ben kadar vasatken sözlükteki abazan popülasyonunu açığa çıkarttığı için kendisine teşekkür ettiğimdir.
(bkz: okşan)
(bkz: okşan)
beni gaza getirendir. yazdıklarına bakıp neden bu kadar entry girmişler anlayamadığım. o kadar soytarılık yap, espiri yapıp yardıracam diye kas bi allahın kulu da senin adına bişiy yazmasın. torpilli midir nedir?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar