bugün
- istanbul un çok pahalı olması14
- fenerbahçe gornik zabrze maçı3
- herkes yatsın iyi geceler9
- ölmeyi dilemek2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- en sevilmeyen ev işleri3
- kabataş olayı görüntüleri8
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- sözlük kızlarının kombinleri20
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- velvet vs nervio19
- the merich13
- kuveyt ve bahreyn de hava savunma sistemleri2
- cips olsa da yesek7
- oğlum çok güzel lan6
- oğuzhan uğur12
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- velvet13
- slavko vincic15
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- aklını yitirmek4
- horoz hayası çorbası5
- nervio11
- ispanya20
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- bira cips6
- 2026 dünya kupası25
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- tememda kenka nalaka10
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- laptop5
- ona bir şey söyle9
- kadim kültürler4
- manyak olmaya karar verdim9
- manifest grubu3
- aga be şarkılar5
- futbol14
- acıktım ben3
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
Bu sene her yeri kırıp geçiren hastaliktir.
Üç dört haftada bir rutin olarak beni yokluyor, iki üç gün süründürüp ben gelene kadar kendine iyi bak diyip gidiyor. Yaz gelse de soğuk ülkelere göç etse.
Denemeyin öldürür. Ygs den önce rakip eliyor huur
Bu hastalığın geçmediğini (baş ağrısı gibi hapla yada bir alternatif ilaçla )hepimiz biliyoruz
Gripte mantık vücudun bu virüsüne karşı direnç kaybedip rahatsizlanmasidir
Benim acizane bulduğum yani bildiğim yöntem hastalık yutkunamama gibi belirti gösterdiğinde hemen ihlamur cicegini hasliyorsun bak ihlamur değil ihlamur çiçeği aktarda satılır normal ihlamurdan 2 kat pahalı 8 kat faydalıdır
sonra balla karıştırıp içiyoruz sabaha bir şeyimiz kalmıyor inşallah
Şifa olsun.
Gripte mantık vücudun bu virüsüne karşı direnç kaybedip rahatsizlanmasidir
Benim acizane bulduğum yani bildiğim yöntem hastalık yutkunamama gibi belirti gösterdiğinde hemen ihlamur cicegini hasliyorsun bak ihlamur değil ihlamur çiçeği aktarda satılır normal ihlamurdan 2 kat pahalı 8 kat faydalıdır
sonra balla karıştırıp içiyoruz sabaha bir şeyimiz kalmıyor inşallah
Şifa olsun.
kombine almış sanki. bir atlatamadım bu sene .
Yaz kış en sinir edici hastalıklarım başında gelir. Hele burnunuz tıkalıyken uyuyamak fenadır. Derste haghh hughh burnunuzu çekersiniz.
Öncelikle merhaba uludağ sözlük ahalisi. Şu soğuk kış günlerinde birçoğumuzun mücadele ettiği grip isimli hastalığın tedavi süreci için sizlere mucizevi bir sebze önereceğim:
(bkz: bamya)
ismi biraz komik olabilir kabul ediyorum. Fakat bu c vitamini deposu olan mucizevi sebzenin çorbası sıcak ve limonla birlikte tüketildiğinde gripli bünyeleri adeta bulutların üstüne çıkaracak, ve anında etki gösterecektir. Bu tavsiyemi dinleyin.
(bkz: bamya)
ismi biraz komik olabilir kabul ediyorum. Fakat bu c vitamini deposu olan mucizevi sebzenin çorbası sıcak ve limonla birlikte tüketildiğinde gripli bünyeleri adeta bulutların üstüne çıkaracak, ve anında etki gösterecektir. Bu tavsiyemi dinleyin.
Allah vermesin hiç gerek yok.
Viruslerin neden oldugu bir hastaliktir.
2 haftadır yakamı bırakmamış olan lanet bir virüstür kendisi.
Kulak burun boğaz ifadesinin çıkış sebebini anlamış bulunuyorum sayesinde. Burundaki akıntı, kulaktaki ve boğazdaki ağrı geçmiyor bir türlü.
Kulak burun boğaz ifadesinin çıkış sebebini anlamış bulunuyorum sayesinde. Burundaki akıntı, kulaktaki ve boğazdaki ağrı geçmiyor bir türlü.
bu sene fena salgın halinde gelmiş hastalık. herkes hasta lan. evet.
atlatmaya çalıştığım iğrenç hastalık.
genelde kışın olunan hastalık.
o silahı tuttuğunuz şeydir. evet. sekmeyi azaltır.
hani önünde olur ya silahların aşşağı doğru sarkar böyle hıhı işte o. evet.
hani önünde olur ya silahların aşşağı doğru sarkar böyle hıhı işte o. evet.
Aşırı derecede dikkat gerektiren hastalık. Zira son zamanlarda domuz gribi olayları arttı.
gıda takviyeleri grip olmanızı engellemez, en fazla hafif bir şekilde atlatmanıza yardımcı olur.
(bkz: öyle biliyorum yani)
(bkz: öyle biliyorum yani)
olmamak için paça, ev turşusu ve kemik suyu tüketebilirsiniz.
3 gündür beni eve kapatan, 2 merdiven çıkmama bile müsade etmeyen, insanı acınası hale getiren hede. Benim neyim eksik ha sabah Mutlu Mesut işe gidebilen insandan. (Onu bile özletti pezevenk.)
2 hafta önce atlattım, her zamankinden daha ateşli geçti bu sefer ki hasta olmakta güzel insan sağlığının kıymetini anlıyor.
yakalandığım lanet olasıca hastalık. ateş, boğaz ağrısı öksürük ara ara bilincin gitmesi tam bir boktan durum.
Ölün abi.
Boğazda tahriş,tat alamama, burun akıntısı,kulaklarda tıkanıklık.
Bu neymiş ama ya bulun artık şunun etkili tedavisini neymiş efendim dinlenince geçirmiş hey Allahım sinirlendim gece gece.
Boğazda tahriş,tat alamama, burun akıntısı,kulaklarda tıkanıklık.
Bu neymiş ama ya bulun artık şunun etkili tedavisini neymiş efendim dinlenince geçirmiş hey Allahım sinirlendim gece gece.
süründürmekten çok halsiz bırakan hastalık.
Burnun şelale gibi aktığı, gözlerin hüzünsüzce yaşardığı bu günlerde, yatakta yatmaya tahammül edemediğim ve bu yüzden de ayakta geçirdiğim sıkıntılı olay.
(bkz: coming soon)
soğuk havaların vazgeçilmez rahatsızlığıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar