bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle39
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak12
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- kendini dinlemek5
- faizin olduğu yerde bereket olmaz5
- gece yıldızları izlemek3
- katatespizartmasi9
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- gitme isteği3
- nasıl bir kadınla evlenilmeli6
- memelerde estetik algısının dönüşümü5
- memesini küçülten kadına kocasının sitem etmesi4
- masumiyet körlüğü3
- tanita tikaram2
- sizleri seviyorum çiçeklerim5
- dünyanın sonu2
- aşkın matematiği3
- özgür özel mallığı6
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf7
- aleyna tilki3
- aleyna tilki seksiliği2
- mebrure yapay zeka2
- mavi saçlı kız3
- ıssız adaya düşmek2
- entry girmek için 00 00 ı beklemek2
- arda güler5
- köpeklerde doğurganlık yaşı biter mi3
- sucsuz yere hapis yatmak4
- uysaljakoben22
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim15
- kendi değerini başkalarının gözünden ölçen insan10
- mokv geldi mi8
- evlilik masrafları17
- kadınların aradığı erkek modeli11
- penis deliğinden içeri giren kene10
- halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek4
- evde sufle yapmak2
- ortamın enerjisini düşüren insan4
- sözlük yazarlarının köylü zevkleri2
- karton toplayan prenses ve yedi penisler7
- rümeysa eker6
- 5 haziran 2026 san marino bangladeş maçı5
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak8
- karılar3
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması9
- afrodit2
- havva öztel4
- şeker hastası olmak2
- gül gibi kız olma kriterleri9
- chpli belediye başkanlarının rüşvet ve seks zaafı3
entry'ler (27)
bu türün saat 7 de çıkanı da vardır ve haftada 6 gün bu şekilde çalışırlar. Gıklarını da çıkarmazlar.
şuan ankaranın bir ucundan öğle arası için aoç ye gitme sebebi olacak yiyecek. izmir'de defalarca yedim, bu işin piri mekanlar yazılmış zaten. Ankara'da mekan önerisi beklerim yalnız.
Ciptisciptis: dj
Boşa geçti bütün gün. Duyuralım, yayalım böyle haberleri arkadaşlar. Rica ediyoruz! Hani boşa giden kucaklar..
"Bunca insan yalnızken neden bunca insan yalnız?" Sorunsalına çözüm getirilmeye çalışılan başlıktır. Çözümün bir parçası olabilmek niyetiyle..
Saat iki oldu, birileri bana o..pu demeden sözlükten çıkmalıyım düsturunu unutmuştur. Ayıptır. Kaç kızım buralardan sözlük ahalisi zalım.
+25 kadınların da alayını bir saymış 20 yaş altı erkek beyanı olma ihtimali yüksektir.
Biri öğretmen, biri cevher mühendisi,biri mekatronik mühendisi, biri mimar. Hepsi çalışıyor, bir ben sabah uyanma telaşım olmaksızın burda entry giriyorum.
Yalnız Ardıç'ı bilir misiniz? Yedi güzel Adam dizisindeki sahneyi bir izleyin derim.
Bükemediğin bileği öpeceksin.
3 gündür beni eve kapatan, 2 merdiven çıkmama bile müsade etmeyen, insanı acınası hale getiren hede. Benim neyim eksik ha sabah Mutlu Mesut işe gidebilen insandan. (Onu bile özletti pezevenk.)
Geçen sene yılbaşında dünyaca ünlü çikolataları uygun fiyatlara getirmesiyle a101 farkını ortaya koymuştur. Bu sene de varmış kampanyası ama tam olmamış gibi.
3-113- Onların (Kitap ehlinin) hepsi bir değildir. Kitap ehli içinde, gece saatlerinde ayakta duran, secdeye kapanarak Allah’ın âyetlerini okuyan bir topluluk da vardır.
3/114- Onlar, Allah’a ve ahiret gününe inanırlar. iyiliği emrederler. Kötülükten men ederler, hayır işlerinde birbirleriyle yarışırlar. işte onlar salihlerdendir.
3/115- Onlar ne hayır işlerlerse karşılıksız bırakılmayacaklardır. Allah, kendisine karşı gelmekten sakınanları bilir.
Bu konuda hükmün Allah'a ait olduğuna dair başka ayetler de var benim bildiğim. Nitekim imansız ve gayrimüslim olmak aynı şey değildir.
3/114- Onlar, Allah’a ve ahiret gününe inanırlar. iyiliği emrederler. Kötülükten men ederler, hayır işlerinde birbirleriyle yarışırlar. işte onlar salihlerdendir.
3/115- Onlar ne hayır işlerlerse karşılıksız bırakılmayacaklardır. Allah, kendisine karşı gelmekten sakınanları bilir.
Bu konuda hükmün Allah'a ait olduğuna dair başka ayetler de var benim bildiğim. Nitekim imansız ve gayrimüslim olmak aynı şey değildir.
izmir'de adını taşıyan bir kültür merkezi bulunmaktadır.
garson önünde neredeyse düğme ilikleyecek kadar mahçup bir insan olarak yapanı da, etkilenen hatunu da hiç tasvip etmediğim durumdur. mümkün olsa siparişimi mutfağa verip, masaya kendim getirmek isterim. o derece.
her gün sol framede görmekten gına getiren, Türk dizisi olmasından utanmamız gereken, fakat sözlük yazarlarının anlamadığım biçimde bahsedip durdukları ergen dizileri, bunların en revaçta olanlarıdır.
kumpire pek yakışan mezedir. rus mus severek yenilirdi şimdi olsaydı.
yapmadığımdır. neden yapılsın ki. onları da seveceksin. hatalarını, mutluluklarını, üzüntülerini. o insanı sevmek değildir bu. onları yaşayan sendin ve hepsi senden parçalar.
ya bu kadar mı vahim gençlerin durumu? çok basit, kimseye sormasın, içinden geldiği gibi davransın. nedir bu hesap kitap derdiniz? siz de darlandırmayın sol frame i!
ilk buluşmalarında sinemaya gidip çocukla el ele tutuşmuş arkadaşıma, "ne! ilk buluşmada elini mi verdin?" diyen arkadaşı hatırlatan başlık. yıl 2007'ydi tabi o zamanlar. böyle şeylerin hesabı yapılırdı.
(bkz: büyüdüğünüzü gösteren ufak belirtiler)
(bkz: büyüdüğünüzü gösteren ufak belirtiler)