bugün

son yıllarda keyifle seyrettiğim güzel film. gösterimdeyken 2 kere gidip seyretmiştim
fox' tv tarafından akıllarına esen her anda "gora'nın en iyi esprileri" adı altında neredeyse özeti verilen film.
cem yılmaz'ın dediğine göre arog filminin ilk filmi.*
-kaptan logar bir cisim yaklaşıyor efendim ?
-kimsin sen ?
(bkz: sen ne havalı şeysin lan öyle cosbi show) *
(bkz: güzel olmazsa randıman alamayız)
resmi açıklamalara göre son 10 yılın en çok izlenen ikinci türk filmi. tutmadı diyenlere kapak olsun.
(bkz: arog)
gişede 4 milyon kişi tarafından izlenmiş, bir ara cem uzan`ın vizyona sokmam tehdidine rağmen izleyiciyle buluşmuş komik film.
her izlediğimde her sahnesinde halen doyasıya guldugum, devamı merakla beklenen filmdir.
(bkz: kafası iyi herhalde)*
bir de bu filmin soundtrackinde özkan uğur'un bir şarkısı vardır. dinlemesi de, söylemesi de çok eğlencelidir. ''ama kopuktu kopuktu zincir ollllduuramadııım ne yaptım ne ettimmmseee ollllduuraamadım.''

(bkz: olduramadım)
kosova da bir bölge. kendilerine özgü bir dilleri vardır. bölge halkına göre biraz daha geri kalmış durumdadırlar. bunun nedeni kosova nın güneyindeki dağlık bölgede yaşıyor olmalarıdır. kendilerine de goralı denmektedir.
dvdsindeki Çekim hataları ve sesli yorumlarıyla yarmış geçmiş, türk sinemasının en komik filmi.*
mis gibi olan hatta düpedüz mis diye yaftalanması işten bile olmayan tagore'nin kitabı. bilge kültür sanat tarafından yeniden basılmış.
show tv nin 3 günde bir yayınlayarak bokunu çıkardığı film.
vizyona girdiğinde kimseden esprileri duymayalım ilk izleyen biz olalım diye bilet bulmak için kasılan; ama şimdilerde show'un haftada bir yayınlayarak dizi şekline getirdiği film. halen yarıyor o ayrı.
ağaçlardan sucukların sarktığı çok komik film. gerçekten yaratıcı bir senaryo.
o kadar meşhur olmasına rağmen internette izlenebilecek tek bir türkçe linki olmayan film.
zeki komedyenin abzürd filmi. diledigin kadar izleyebilirsin sıkılmadan.....
cem yılmaz'ın yazdığı ömer faruk sorak tarafından yönetilmiş bilimkurgu , komedi tarzı 2003 yapımı sinema filmi
güzel bir filmdir.özellikle cem yılmaz'ın arabasına aldığı "ufo gören masum köylü" ile olan diyalogu favorimdir. (ne tür müzik koycan?).
arog filmi izlendiğinde özlediğinizi hissedeceğiniz harika bir yapım.
* *
tagorenin harika kitabıdır. hindistan'ın ingiliz sömürgesine karşı ilk kıvılcımlarının başladığı dönemlerde, iki arkadaşın yol ayrımlarını anlatan kitaptır. pareş babu adlı karakteri hayran olunasıdır.
Cem Yılmaz'ın bilim kurgu yazarı John Norman'ın Gor isimli gezegen karakterinden esinlenerek hazırlamış olabileceği senaryo.
rabingranath tagore'nin bir eseri. hindistan'daki kast sistemini ve dinsel ayrılıkları anlatır.
© copyright 2005 - 2026