bugün
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir7
- kemal kılıçdaroğlu17
- gerizekalı yazarlar zirvesi9
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası11
- iyi futbol oynar mısınız9
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi2
- gizem altunsoy3
- filistin in ermeni soykırımını tanıması39
- ben ekonomistim2
- avrupa klima krizi4
- taksicilerin gri pantolon ve gömlek giyecek olması2
- spor yapmayan erkek6
- gay bedenler klübü2
- senin işin ekimde bitiyor2
- matrix'deki zencinin torbacı olması6
- mustafa kemal atatürk13
- matematikte en büyük ve en küçük sayının olmaması3
- amsızlık4
- dünyanın en ünlü dört keli3
- pandela24
- ankara'nın nato zirvesi hazırlıkları3
- devlet4
- samuel chukwueze'nin trabzonspor'a transferi4
- tebrikler 2026'nın ilk 6 ayını boşa harcadınız2
- sözlükte siyaset tartısmak2
- nutuk4
- atatürk'ü sevmemek8
- israil de haredi krizi büyüyor2
- birazdan temmuza giriyoruz13
- pasif agresif yönetici2
- saraca finch house9
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- ona bir şey söyle11
- burçlar hakkında bilgi sahibi olan erkek2
- en son ne aldınız3
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- meksika7
- türkçülük4
- yazarların akıl hocaları9
- gece gece aniden gelen 1 buçuk adana yeme isteği3
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- nickini değiştiren yazarlar3
- tai lung17
- 0 0 717
- futbol34
- 2026 dünya kupası39
- en son seviştiğin zaman3
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı10
- devlet bahçeli4
entry'ler (26)
kendi zevklerini tatmin etmek isteyen kızdır bu durumda erkek kullanılmış mendil durumuna düşer...
siyahtır ve hormonludur , travesti anotomisi için merakınızı giderecek görüntüdür. intahar edilesi bir durumdur...
yıkamacıdan yeni çıkmış araba gibidir kirletmeye kıyamazsın...
babasının fikirlerini hiçe sayarak amerikada yaşayan görsem babanın kemikleri sızlıyordur diyecegim insan...
oglunun amerikada yaşadıgını ögrendigimde içimin cız ettigi,yaşasaydı ogluna ne derdi acaba die düşündügüm ismimin verildigi büyük insan,geri planda kalsa bile devrimin demirtaşı....
düşünceleri, fikirleri babamdan kalan en iyi miras die düşündügüm ve ismimin sahibi "sinan cemgil"in dava arkadaşı......
sag kanattaki "kurtuluş"umuz....
yaşar kurtun anarşizm kokan şarkısı her dinledigimde gaza gelirim ama ....
adamlar neler yapıor bizimkilerse şapkadan tavşan çıkarmaya devam etsin dedigim programı yapan nevhi şahsına münhasır insan....
ilkokulda okul mudur yrd.dan kıçıma yedigim tekmeden sonra arkadaşlarım , nereme vurdugunu bilmeyen sema balmumcu hocama "hocam sinanı yusuf hoca tekmeledi" demişti cevap "hocaların vurdugu yerde gül biter" olmuştu bende ondan sonra tualet artık gül kokacak her zaman die düşünmüş kendimi böle avutarak çektigim o acıyı unutmaya çalışmıştım peehhhh ne gunlerdi beeaaa...
parasız kalan okan bayulgenin karnını doyurma biçimi....konuklarıyla kavga etmedigi sürece ömrü en fazla 1-2 aydır....
insan en iyi ögretmeni kendisidir cümlesinin yaratılmasına sebep olan eylem biçimi....
ibne arkadaşını satan gayse satılan bu arkadaşı teselli eden kişidir kanaatimce...
zeki komedyenin abzürd filmi. diledigin kadar izleyebilirsin sıkılmadan.....
3008de bile izlenebilcegine inandıgım filmlerin artisti....
araştırmayı verenin neden buldun cümlesini kurmaktan yorulmaması için yüzüne çarpılan cevap...
küçükken sadece parmagın çekilmesi sonucu meydana geldigini sandıgım eylemin alenen yapılması. genellikle ilk farkeden bu eylemi gerçekleştirendir....
cevabı bende olunca yavan kalan cümle.. söylenen kişinin kendisinin de kendisini sevdigi anlamı çıkyo düşününce. devam etse cümleyi ben de seni seviyorum karşıdaki daha ne ister ki...
viziteden daha fazla isteyen müşterisinin kapıda 20 ytl yazıyo sorusuna git kapıyı s...k o zaman die cevap veren kadından beklenen klişe cümle!...
marjinallikte açtıgımız çıgırın temel taşlarını attıgımız hizmet sektörü.....