entry'ler (26)

kendini ellettirip sadece arkadasimsin diyen kiz

kendi zevklerini tatmin etmek isteyen kızdır bu durumda erkek kullanılmış mendil durumuna düşer...

banyodan yeni çıkmış bülent ersoy

siyahtır ve hormonludur , travesti anotomisi için merakınızı giderecek görüntüdür. intahar edilesi bir durumdur...

banyodan yeni çıkmış kız

yıkamacıdan yeni çıkmış araba gibidir kirletmeye kıyamazsın...

taylan cemgil

babasının fikirlerini hiçe sayarak amerikada yaşayan görsem babanın kemikleri sızlıyordur diyecegim insan...

sinan cemgil

oglunun amerikada yaşadıgını ögrendigimde içimin cız ettigi,yaşasaydı ogluna ne derdi acaba die düşündügüm ismimin verildigi büyük insan,geri planda kalsa bile devrimin demirtaşı....

deniz gezmiş

düşünceleri, fikirleri babamdan kalan en iyi miras die düşündügüm ve ismimin sahibi "sinan cemgil"in dava arkadaşı......

serdar kurtuluş

sag kanattaki "kurtuluş"umuz....

korkuyorum anne

yaşar kurtun anarşizm kokan şarkısı her dinledigimde gaza gelirim ama ....

mindfreak

adamlar neler yapıor bizimkilerse şapkadan tavşan çıkarmaya devam etsin dedigim programı yapan nevhi şahsına münhasır insan....

yaran okul anıları

ilkokulda okul mudur yrd.dan kıçıma yedigim tekmeden sonra arkadaşlarım , nereme vurdugunu bilmeyen sema balmumcu hocama "hocam sinanı yusuf hoca tekmeledi" demişti cevap "hocaların vurdugu yerde gül biter" olmuştu bende ondan sonra tualet artık gül kokacak her zaman die düşünmüş kendimi böle avutarak çektigim o acıyı unutmaya çalışmıştım peehhhh ne gunlerdi beeaaa...

okan bayülgen sade vatandaş

parasız kalan okan bayulgenin karnını doyurma biçimi....konuklarıyla kavga etmedigi sürece ömrü en fazla 1-2 aydır....

kendini dışardan izlemek

insan en iyi ögretmeni kendisidir cümlesinin yaratılmasına sebep olan eylem biçimi....

ibne ile gay arasindaki farklar

ibne arkadaşını satan gayse satılan bu arkadaşı teselli eden kişidir kanaatimce...

gora

zeki komedyenin abzürd filmi. diledigin kadar izleyebilirsin sıkılmadan.....

kemal sunal

3008de bile izlenebilcegine inandıgım filmlerin artisti....

arastirmanin kaynakca kismina popom yazmak

araştırmayı verenin neden buldun cümlesini kurmaktan yorulmaması için yüzüne çarpılan cevap...

herkesin icinde osurmak

küçükken sadece parmagın çekilmesi sonucu meydana geldigini sandıgım eylemin alenen yapılması. genellikle ilk farkeden bu eylemi gerçekleştirendir....

seni seviyorum

cevabı bende olunca yavan kalan cümle.. söylenen kişinin kendisinin de kendisini sevdigi anlamı çıkyo düşününce. devam etse cümleyi ben de seni seviyorum karşıdaki daha ne ister ki...

yorma beni sikiver şuradan

viziteden daha fazla isteyen müşterisinin kapıda 20 ytl yazıyo sorusuna git kapıyı s...k o zaman die cevap veren kadından beklenen klişe cümle!...

kerhane

marjinallikte açtıgımız çıgırın temel taşlarını attıgımız hizmet sektörü.....
© copyright 2005 - 2026