bugün
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- tecavüze ceza önerisi7
- coco star5
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz3
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- evlenmenin azalıp boşanmanın artması3
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- sözlük kızlarının ayak falları7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- erkek olmanın çok zor olması4
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam4
- sudekiray'ın ai olması2
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- yazarların en muhteşem özelliği5
- sözlük kızlarının kombileri7
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- illuminati'nin amacı2
- hard seven kız2
- ben aslında kızım7
- ctrlx abla12
- öğretmen dayağı2
- cahildim dünyanın rengine kandım2
- kapitalizmin alıp götürdükleri2
- özgür özel7
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- rastgele diyalog etkileşimi3
- telefonda cs oynamak2
- seni seviyorum ama bunu dile getiremem2
- uysaljakoben adamdır2
- ahmet sezer bey'i 10 bin ulupuan yapıyoruz2
- antipanik8
- oytunkaran'ı özlemek6
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir4
- en köylü özelliğiniz3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- o son birayı içmek5
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- fransız arabaları2
- kitap okuyan erkek9
- gocu31
- türklerin türk olmadığı gercegi2
- kadın çalışana kızıp kafeyi dağıtan maganda2
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- nervio abla6
- cilgincapkin7
- voleybol milletler ligi2
- 0 0 8'in sözlüğe gelmesi2
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
(bkz: sprayscape)
Google’dan ucuz uçak bileti
--spoiler--
Seyehat düşkünlerini Google Trips uygulamasıyla kendine çeken Google şimdi de uçak biletleriyle ilgili hizmetini kullanıma sundu.
Google’ın Maps servisi gelişerek seyehat etmeyi sevenlerin birçok ihtiyacına cevap verir duruma geldi. Ek uygulamarla gelişen Google Maps’in uçak biletleri konusunda vereceği hizmet ucuz uçak bileti bulma noktasında fazlasıyla yardımcı olacak gibi görünüyor. Google Maps’in en önemli ek uygulamalarından biri olan Google Trips gezginler için plan yapmayı kolaylaştırarak otellerin fiyatlarını, açılış-kapanış saatlerini, konumlarını ve iletişim bilgilerini basitçe kullanıcıya sunmakta.
GOOGLE FLIGHT iLE UÇAK BiLETi
Google’ın yeni hizmeti Google Flight uçak biletleri ve uçak bileti fiyatları hakkında büyük kolaylık sağlacak. Google Flight; adından da anlaşılacağı üzere uçuşların saatlerini ve rotalarını gösteriyor. Son gelen güncellemeyle bilet fiyatlarını da göstererek farklı firmalarla karşılaştırma yapmayı sağlayacak olan uygulama, yapay zekanın da yardımıyla en uygun bileti bulma kounusunda yol gösterecek.
--spoiler--
--spoiler--
Seyehat düşkünlerini Google Trips uygulamasıyla kendine çeken Google şimdi de uçak biletleriyle ilgili hizmetini kullanıma sundu.
Google’ın Maps servisi gelişerek seyehat etmeyi sevenlerin birçok ihtiyacına cevap verir duruma geldi. Ek uygulamarla gelişen Google Maps’in uçak biletleri konusunda vereceği hizmet ucuz uçak bileti bulma noktasında fazlasıyla yardımcı olacak gibi görünüyor. Google Maps’in en önemli ek uygulamalarından biri olan Google Trips gezginler için plan yapmayı kolaylaştırarak otellerin fiyatlarını, açılış-kapanış saatlerini, konumlarını ve iletişim bilgilerini basitçe kullanıcıya sunmakta.
GOOGLE FLIGHT iLE UÇAK BiLETi
Google’ın yeni hizmeti Google Flight uçak biletleri ve uçak bileti fiyatları hakkında büyük kolaylık sağlacak. Google Flight; adından da anlaşılacağı üzere uçuşların saatlerini ve rotalarını gösteriyor. Son gelen güncellemeyle bilet fiyatlarını da göstererek farklı firmalarla karşılaştırma yapmayı sağlayacak olan uygulama, yapay zekanın da yardımıyla en uygun bileti bulma kounusunda yol gösterecek.
--spoiler--
(bkz: google flight)
Google a abd secimleri yazinca canli olarak secimlerin ayrintilarini cikan delegelere kadar gosteren arama motoru. Guzelmis.
hadi canım.
görsel
görsel
Arayacağın her şeyi bulabileceğimiz. Mükemmel bir tarayıcı
*Google, googol sayısının yanlış bir yazımından türetilmiştir. 1 googol = 1.0 × 10100
*Google’ın yaratıcıları olan Larry Page ve Sergey Brin’e 1998 senesinde Google üzerinde çalışmaları için garajını kiralayan kadın, kurulduktan sonra Google’ın CEO’su olmuştur.
*Google’ın yaratıcıları olan Larry Page ve Sergey Brin’e 1998 senesinde Google üzerinde çalışmaları için garajını kiralayan kadın, kurulduktan sonra Google’ın CEO’su olmuştur.
sözlükte bir haber başlığı açıldığında kesin fake tir diyenler. google ne güne duruyor amk? boşa entry gireceğine aç bak gerçek mi değil mi...
Mertliği bozdu ;)
interneti çöplüğe çevirmeye başlayan şirket.
(bkz: yandex)
internetin olmadığı bölgelere iHA'larla kablosuz erişim sağlamayı amaçlayan "Titan" projesini sona erdirmiştir.
http://www.milliyet.com.t...icin-son-ekonomi-2377572/
http://www.milliyet.com.t...icin-son-ekonomi-2377572/
piyasa değeri 561.42 milyar dolardır.
arjantin'in gsyih'i kadardır.
baidu'dan 9 kat
yahoo'dan 13 kat
yandex'den 81 kat değerlidir.
arjantin'in gsyih'i kadardır.
baidu'dan 9 kat
yahoo'dan 13 kat
yandex'den 81 kat değerlidir.
2015 yılında 16.3 milyar dolar kâr eden şirket.
Youtube kurulduktan sadece 18 ay sonra Go 1,65 milyar dolara youtube'u satın almış dev internet arama motoru.
o paylaşımın yapıldığı mecra sanki iyilik meleği.
Vpn'siz giremiyorum. Beni banladı mı acaba. Kimse bir şey yazmamış.
Edit: düzeldi
Edit: düzeldi
bende de sorunsuz olarak çalışır durumda.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar