bugün

(bkz: prettygirl17)*
sözlük yazarlarının gerçek yüzünü ortaya çıkaran uuser.ulan o kadar tespit yaparsınız ''şunu bunu yapan mal,kıro'' diye sonra gelip burda azarsınız.ikiyüzlülüğün daniskası.
6.nesil yazardır eğer izin verirse 12.nesil için bir yazar yapabiliriz.
(bkz: iğrençsiniz ibneler)

benim bile midem bulandı lan bu saatte. hadiyin organizmalar $imdi insan oluyoruz. tutun bakiyim elimden.
e artık bir tane daha entry giren ibnedir. abartmayın. dağılın gençler, pardon abazanlar. tamam kız gelmiş, hoş gelmiş. rahat bırakın entry girsin. niye huzursuz ediyorsunuz lan.
(bkz: yazar nickleri sol frame e gelmesin) başlığına hak vermeme sebep olan, uludağsözlük yazarlarının sabri sarıoğlu'dan sonraki yeni keşfi.
sözlükteki online yazar sayısının 240 küsürlere düşmesiyle kendisine geçmiş olsun demek istediğim yazar. 5 saniyede 5 entry alan nick altı
ratingleri düşmeye başlamıştır ve ortam artık sakinleşmiştir. ayrıca burada yazanların geyik olduğunu kendisine bir daha hatırlatarak, ülke gidişatında bir sorun olmadığına ben valiniz olarak garanti veriyorum.*
şu anda yüzüne karşı 'noooldu? rengin soldu?' diye sormak istediğim yazar.
noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmayan, bu sebeple kendisine google chrome kullanmayı tavsiye ettiğim yazar.*
anlaşılan o ki henüz okumadan yazmaya başlamış bir "yazar" arkadaş. kendisinin, yazmadan önce "okumak" fiilinin hakkını vermesini istiyoruz.
(bkz: yaratan rabbinin adıyla oku)
(bkz: hepimiz gizemogzeyiz)
2. sayfaya atlayabilelim deyudiye dedimdiri.

tanım hele silinmesin: 6. nesil yazar.
© copyright 2005 - 2026