yeni bir yazarımız. hoş gelmiş.
aynı zamanda ülkü takvimi'nin "bugün doğan çocuklarınıza isim önerileri" köşesini hazırlamaktadır. *
mardinli olanların, memleketlerinin mardin olduğunu, diyarbakırlı olanların memleketlerinin de diyarbakır olduğunu yazarak uludağ sözlük denen bu ortamda bilgi içerikli entry girilmediğini buyuranlara kapaklar yapmıştır, mavi mavi kapaklar. *
bir de isvirçece diye bir dilin varlığından bizleri haberdar ederek, o engin bilgileriyle bizleri bir kez daha cehaletimizden arındırma yolunda sevap işlemiştir.

işte uludağ sözlük, işte yazar.

ironiden anlayanları görmek çok güzel. *
C'nin bir harf olduğunu sayesinde öğrendiğim yazar. Uzun süredir kafamı kurcalayan bir konuydu bu. Bilgi içerikli muhteşem entrylerini takip etmekteyim.
bir yazar.

engin ve zengin bilgileriyle şaşırtmaktadır. bilgisayarcının bilgisayar tamircisi olduğunu öğrenince aydınlandım resmen. ben de yıllardır bilgisayarcıların ne yaptığını merak ediyordum.
Ne yapmaya çalıştığını anlayamadığım hunharca çılgınlar gibi başlık açan yazar.
Koştursun bakalım.
(bkz: postacı/#26714762)

zeki yazar.

kesin aseksüel.
sözlüğü yanlış anlayıp ilköğretimde kullandığımız sözlükten bakarak yazan yazarımız.
Muazzam entrylerin sahibi yazar. Okuyun kulturlenin. Benden tavsiye.
son entrylerini okudum ve etkilenmemek elde değil. sözlüğün vücut bulmuş hali. emeğe saygı.
Son entrylerini alt alta okutup, gizli mesaj veren yazar. Ben anladım güzelim. senin iş zor.
(#27884275) doğru tespit.

not: ne yazacaktı mk.
kim len bu gız ?
Sözlüğe bulmaca çözmeye gelmiş, 2,5 kelimelik yazar.

Gerçek sözlük yazarlığı bu değil.
Bir yazar.
Bir yazar.
cik olduğuna göre 16-18 yaş grubundan olduğunu düşündüğüm yazarcık.
yazarcık.
Özel mesaj yoluyla bana hakeret eden yazarımsı. Bela mısın arkadaş.
Çok değişik bir yazar. Saf mıdır yoksa troll müdür anlayamadım.
Gizem zerreciği. Gizem tozu olarakta kullanılır. Daha çok büyü kitaplarında rastlayabileceğiniz bir terim.
Nedense aklıma cigd3m i getiren yazar.
basit ve kısa entryler giren bir yazar.
akşam akşam içinde geçen ifadeye küfrettim yine. işe gitmeden sinirlerim tepeme çıktı.
Nick konusunda bana ilham veren yazar..

Bi gün nick değiştirirsem eğer şöyle olacak:

17 cm ve de damarlı haşmetlicik..
© copyright 2005 - 2026