bugün
- bana onu sormayin4
- arkadaşlar zall gitti3
- silinen hesap 0145677
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- sözlük kızı ile kavga etmek11
- gammazlık3
- özgür özel13
- gratisin içini merak etmek10
- vücut ölçüleri ile nick almak2
- köfteci yusuf2
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı8
- aç karnına kahve içmek6
- kavganız bittiyse artık bilgi içeriği girelim3
- hangi üye hangisiydi hepsi karıştı2
- sözlükte küfür eden insanlar3
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı8
- kaçan kovalanır mı sizce4
- uludağ sözlük te kaç hesabınız var4
- arabada sigara içilir mi6
- özlü sözler2
- polonya2
- hoşlanılan kızla soğuk hava deposunda buluşmak5
- fake yazarların sanki biraz daha iyi yazması3
- 12 ağustos 20262
- eline krem süren erkek6
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması3
- yapay zekadan akıl almak6
- iş yerinde dikkat edilmesi gereken tipler4
- robot moderatör2
- admin kardeş2
- nick vermeden bir yazara seslen4
- çerçeve yasa24
- diamond bosphorus2
- yani kısaca deriz ki5
- kavga varken başlık açmak2
- renault 96
- ciddi ilişki yaşayamamak5
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek10
- sebahattin şirin16
- atatürk ün gençliğe hitabesi3
- çarşaf peçe türbanın hıristiyan kıyafeti olması5
- dindar nesil5
- kas yapayım derken göz çıkarmak3
- ebbırı top gibi sektirme yarışması2
- toprağı bol olsun4
- range rover2
- katılım emeklilik2
- doksanlarda nude göndermek2
- askerlik3
- cin4
ruslarla kafayı bozmamış olan yazardır. sadece matrak amaçlı bunu yapıyor olmasıyla birlikte, bizzat kendisi 'rus kızı görümlüktür, ömürlük değil' diyerek şahsi duygu ve düşüncelerini dile getirmiştir. hoşgelmişsin nesildaş.
aklı başında bir yazar..
bilmediği konular hakkında yorum yapmamalı, entry girmemesi gereken yazar. şuraya yobaz olarak tanım gireyim. ilerde dönüp baktığımda hatırlarım ayrıca.
ilk dikkatimi çeken entrylerinde rus azgını olduğunu düşünüp sevabına rusyaya postalamaya kalkışsamda ( gene olsa gene yaparım )sonradan ne kadar aklı başında biri olduğuna şaşırdığım yazardır.
satır satır entrylerinin hakkını veren zeka küpü yazar.
sosyalizm için 'uyduruk' demiş bir yazar.
ne sosyalistim ne de komünist ancak şunu çok iyi biliyorum ki sosyalizm kesinlikle uyduruk değildir.
bu arada nicki güzel.
ne sosyalistim ne de komünist ancak şunu çok iyi biliyorum ki sosyalizm kesinlikle uyduruk değildir.
bu arada nicki güzel.
(#10686587)
bunu yazan insan olamaz.
bunu yazan insan olamaz.
(#10799600)nolu entrysi ile tarihteki en büyük türk lidere rte diyerek trollüğünü kanıtlamış bir kişidir.
atatürk'e ve onun düşüncelerini benimsemiş olan kemalistlere nasıl ve ne amaçla bir düşmanlık beslediğini bir türlü anlayamadığım yazar kişisi. hayır yani, trollük yapmaya veya ilgi çekmeye çalışıyorsa onu da becerememiş ki. nick altı iki sayfadan ileri gidememiş, karması daha -260'larda...
(bkz: yapma demiyorum hobi olarak yine yap)
bir de iki satırdan fazla yazdığını göremedim. hem saçma, hem kısa yazıyor. belki uzun yazıları da vardır ama rastlamamışımdır bilmiyorum.
(bkz: yapma demiyorum hobi olarak yine yap)
bir de iki satırdan fazla yazdığını göremedim. hem saçma, hem kısa yazıyor. belki uzun yazıları da vardır ama rastlamamışımdır bilmiyorum.
(#12071381)
osmanlıyı yeniden hortlatacağını ve hatta kendi zihniyetinin izmir'e de bulaşacağını sanan zavallı yazarımsı.
yazık.
osmanlıyı yeniden hortlatacağını ve hatta kendi zihniyetinin izmir'e de bulaşacağını sanan zavallı yazarımsı.
yazık.
yeni nesil şakirt. hem de troll. uzak durmak gerekir.
iyidir candır trollüge oynasada kımı zaman yazdıkları yerindedir. herşeyden önemlisi nesildaşımdır. durmak yok yola devam iki geri bi ileri demeyi sevdiği de bir gerçektir.
Saçmalayan yazar.
(#16543189) Birleşik Krallık'ın (United Kingdom) hiçbir şekilde Kanada ve Avustralya'yı kapsamadığını bilmesi gereken yazar. Uluslararası arenada büyük sorun yaratır böyle kullansa. Birleşik Krallık, Serbest irlanda hariç olmak üzere bildiğimiz ingiltere, Kuzey irlanda, iskoçya ve Galler'i kapsar.
Yazarın demek istediği "Commonwealth of Nations"dır, veya eski adıyla, "British Commonwealth"tir. Buna sadece Kanada ve Avustralya değil, Hindistan, Bengladeş vs de girer ve apayrı bir kavramdır. Mozambik ve Ruanda haricinde tüm üyeler eski ingiliz sömürgesi ülkelerdir ve şu an itibariyle uluslararası resmi bir oluşumdur.
Yazarın demek istediği "Commonwealth of Nations"dır, veya eski adıyla, "British Commonwealth"tir. Buna sadece Kanada ve Avustralya değil, Hindistan, Bengladeş vs de girer ve apayrı bir kavramdır. Mozambik ve Ruanda haricinde tüm üyeler eski ingiliz sömürgesi ülkelerdir ve şu an itibariyle uluslararası resmi bir oluşumdur.
ilginç bir nicke sahip yazar.
başarısız troll'dür, kusura bakmasındır.
(#16783165) yarmış yazardır. eline sağlık.
Sözlük yazarıdır efendim.
Not: bi deneyelim bakalım.
Edit: Efendim bu yazarın nickaltı uludag sözlük mobil sürümünden gözükmemektedir. Bu yüzden entry girdiğimizde göremiyoruz malesef. Ama masaüstü sürümünde sorun yoktur.
Not: bi deneyelim bakalım.
Edit: Efendim bu yazarın nickaltı uludag sözlük mobil sürümünden gözükmemektedir. Bu yüzden entry girdiğimizde göremiyoruz malesef. Ama masaüstü sürümünde sorun yoktur.
yeni bir yazar. zorla gönderdik, neden geldin ki? huylu huyundan vazgeçmiyor. hoşgeldin o zaman. not: göreceğiz.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar