bugün
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek11
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- eşitlik mi özgürlük mü8
- yaşlandığının farkına varmak9
- türkiye10
- ekşi sözlük referans17
- recep tayyip erdoğan7
- ekonomi8
- kainattaki değişim2
- sonradan olma2
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey4
- mekke anlaşması20
- müzik dinlemek5
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- dağ evi olmayan erkek5
- sözlük yazarlarının kekleri5
- sözlüğün çok durgun olması6
- emekliler2
- tarım3
- emeklilik2
- çerçeve yasa10
- kartoncu birader vs erecto bey3
- asosyal ve çirkin olmak4
- orospu çocuğu gördüm de böylesini hiç görmedim3
- sıcak hava vs soğuk hava6
- apı uygulama programlama ara yüzü2
- allah'ın doğurmamış ve doğmamış olması2
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- yahudi olmak için anneniz yahudi olması gerekiyor3
- yahudilere sallayan kitaplar3
- clean girl akımı4
- sigara içmeyen erkek4
- evlenmeme nedenleri5
- merfulu11
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz16
- günlük tutan erkek19
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- namaz5
- cansever19
- almanya11
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi19
- ulu parti5
- bana gel film izleriz diyen erkek16
- yazarların para ödediği yapay zekalar7
- yanlışlıkla gey olmak9
- dönen tekme atabilen sözlük yazarları7
*
17 aralık 1974 los angeles doğumlu amerikalı aktör. saving private ryan adlı steven spielberg baştapıtında, doktor irwin wade rolünde izlenen, önümüzdeki sinema sezonunda theresa raquin, the other side, the stanford prison experiment ve untitled albert einstein project adlı yapımlarda boy gösterecek olan ribisi, my name is earl adlı cnbce dizisinde, ralph mariano adlı takıntılı karakteri canlandırmıştır. *
17 aralık 1974 los angeles doğumlu amerikalı aktör. saving private ryan adlı steven spielberg baştapıtında, doktor irwin wade rolünde izlenen, önümüzdeki sinema sezonunda theresa raquin, the other side, the stanford prison experiment ve untitled albert einstein project adlı yapımlarda boy gösterecek olan ribisi, my name is earl adlı cnbce dizisinde, ralph mariano adlı takıntılı karakteri canlandırmıştır. *
italyan ekolünü devam ettiren genç oyuncu. de niro dan aşağı kalır yanını göremiyoruz pek, daha çok başrolde görmek isteriz.
evvela, tom tykwer'ın heaven'ında izlenmesi lazım gelir..
the gift filminde izlenmesi gereken aktör.
halle berry ve bruce willis ile birlikte perfect stranger isimli filmde oynayan ve ikisinden de daha başarılı bir performans sergileyen aktör.
friends dizisinde phoebe'nin kardeşi Frank Buffay Jr. olarak görüyoruz kendisini.
O yüzden herhalde ciddi bir rolde bile görsem adamı yüzüme bir gülümseme yayılıyor. hatta bana öyle geliyor ki adam oynadığı her karaktere bilerek biraz delilik katıyor ve çok yakışıyor.
(bkz: gangster squad)
(bkz: ted)
O yüzden herhalde ciddi bir rolde bile görsem adamı yüzüme bir gülümseme yayılıyor. hatta bana öyle geliyor ki adam oynadığı her karaktere bilerek biraz delilik katıyor ve çok yakışıyor.
(bkz: gangster squad)
(bkz: ted)
(d. 17 Aralık 1974) ABD'li aktör. Yer aldığı başarılı yapımlar; Kusursuz Yabancı, Cennet, 60 Saniye, Er Ryan'ı Kurtarmak, Hayal Şarkısı, Boiler Room, subUrbia, Üçüncü Göz (The Gift), Basic (film), Bir Konuşabilse, Flight of the Phoenix, Sky Captain ve Yarının Dünyası, I Love Your Work, Avatar, The Dead Girl ve Halk Düşmanları sayılabilir.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Giovanni_Ribisi
https://tr.wikipedia.org/wiki/Giovanni_Ribisi
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar