bugün
- ismet gurbuz 202418
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar19
- küfreden kız iticiliği7
- sözlüğe fotoğraf atmayanların özgüvensiz sanılması16
- ankara da nato zirvesi tedbirleri5
- telefon sinyali çekmeyen bölgede kaybolmak5
- ilgi3
- ideal sevgilinin en önemli özelliği17
- lise defteri7
- usta şoförlerden acemi şoförlere tavsiyeler8
- bozulmaması ile meşhur olan şeyler7
- 23 haziran 2026 fransa ırak maçı4
- bacak kıllarını almadan şort giyen erkek4
- bakire kızla evlenmeyi savunmak5
- yürüyüş partisi8
- beyaz otomobil satın almak15
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle25
- yeniden üretilse satın alınacak eski arabalar4
- sevgiliye gitmemesi için söylenen sözler5
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi11
- türkiye6
- evli çiftlerde tv kumandası kimde olur3
- saba makamı ile okunan ezan4
- mağaza camına kafa atan ergen genç4
- düşük iq belirtileri5
- milli takımı eleştirenleri hapse atma çağrısı7
- bugün de meme atan olmaması13
- aylık 374 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- şapkalılar suç örgütü operasyonu2
- askere 79 kilo gidip 100 kilo olarak dönmek3
- hep aynı şeyleri yaşamak4
- göbek adınız2
- rabbin para vermesi4
- ibne penis nah3
- birader beyler biraderdirler3
- 2 buçuk yaşında çocuğuna şarap seçen anne5
- 22 haziran 2026 arjantin avusturya maçı3
- chp'deki değişimciler3
- makarna süzmek5
- yapay zekaya entry yazdıran yazar5
- yaşlılığınız için insan biriktirin12
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı47
- almanya5
- gelmiş geçmiş en iyi türk teknik direktör2
- amerika birleşik devletleri6
- 65 şut çekip gol atamamak5
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız12
- terlikle dövmek2
- bir arı bir arıya sen kapat ben arıyım demiş2
- anın görüntüsü15
(bkz: genel sağlık sigortası primi) tahsil edilecek kişilerin;
'aylık' ne kadar genel sağlık sigortası primi ödemeleri gerektiğini ortaya çıkaracak;
13 ayrı kuruma bağlanılarak, 28 ayrı parametre üzerinden yapılacak olan gelir sorgulaması...
'aylık' ne kadar genel sağlık sigortası primi ödemeleri gerektiğini ortaya çıkaracak;
13 ayrı kuruma bağlanılarak, 28 ayrı parametre üzerinden yapılacak olan gelir sorgulaması...
devletin vatandaşını delirtmek için uyguladığı prosedürün adı.
bürokrasi ve devlet kurumlarına iş için gittinmi zaten kafayı ordan bir tırlatıyorsun. kaos , curcuna , tam bir bilinmezlik ortamı. birde bu iş için git işin gücün yoksa oradanda kafayı ye.
muhtarlığa git , arıza bir. yıllardır uğramadığın muhtarlığa git birbirinden abuk sabuk sorularla dolu olan abu zubu formunu al. sonra kaymakamlığa git ki yerini dahi bilmiyorum. hadi bulduk o rezil ortamda bu evrakları kime çakacağımızı bulacaz. akabindende vakfa gitmek ki adını dahi yeni duyuyorum. bildiğin diyor ki al eline tam otomatik bir silah sırasıyla muhtarlıktaki , sonra kaymakamlıktaki ardından da vakıftaki herkesi öldür.
evet bu işlemleri yapacak herkesin aklına geliyordur bunlar.
askere başvururkende çile çektik ızdırap çektik. şimdi bi de bu dalga çıktı. bir ızdırapta oradan.
edit: gözümde büyütmüşüm. hiçbir zaman erimeyen 100 kişilik kuyruğu gözardı edebilirseniz işleminiz 3dakika sürmüyor.
bürokrasi ve devlet kurumlarına iş için gittinmi zaten kafayı ordan bir tırlatıyorsun. kaos , curcuna , tam bir bilinmezlik ortamı. birde bu iş için git işin gücün yoksa oradanda kafayı ye.
muhtarlığa git , arıza bir. yıllardır uğramadığın muhtarlığa git birbirinden abuk sabuk sorularla dolu olan abu zubu formunu al. sonra kaymakamlığa git ki yerini dahi bilmiyorum. hadi bulduk o rezil ortamda bu evrakları kime çakacağımızı bulacaz. akabindende vakfa gitmek ki adını dahi yeni duyuyorum. bildiğin diyor ki al eline tam otomatik bir silah sırasıyla muhtarlıktaki , sonra kaymakamlıktaki ardından da vakıftaki herkesi öldür.
evet bu işlemleri yapacak herkesin aklına geliyordur bunlar.
askere başvururkende çile çektik ızdırap çektik. şimdi bi de bu dalga çıktı. bir ızdırapta oradan.
edit: gözümde büyütmüşüm. hiçbir zaman erimeyen 100 kişilik kuyruğu gözardı edebilirseniz işleminiz 3dakika sürmüyor.
bugün hallettiğim meseledir. kaymakamlıkta sosyal yardım ve dayanışma bölümünde bir tanecik form dolduruluyor. yarın son. yapmayanlara aylık 212 tl ceza mahiyetinde para kitlenecek. demedi demeyin.
son işlem tarihi şubat sonuna alınmıştır.
Son işlem Tarihi 1 Mart 2012 Olan Hede.
son işlem tarihi uzadıkça uzayan hödö. milletimiz gündemi çok iyi takip ettiği için devletimiz uzatıyor böyle (!)
fethullah gülen'in yaptığı zanettim aktivite. bir dk. bir dk. kırık testiydi lan o. *
yaptırmayanlar için son 13 gün.
14. gün 216 prim borcu sahibi olmamak için sağlık güvencesi olmayan insanlara ulaştırılmalı...
http://ekonomi.milliyet.c....2012/1501611/default.htm
14. gün 216 prim borcu sahibi olmamak için sağlık güvencesi olmayan insanlara ulaştırılmalı...
http://ekonomi.milliyet.c....2012/1501611/default.htm
hangi geliri test edecekler diye düşündürmüyo değil.
geliri olmayan vatandaşın olmayan gelirini belgelendirmek zorunda olduğu test.
geliri olmayan vatandaşa devletin "böyle bir şey mümkün değil 10 yıllık ak parti iktidarında çok şey değişti herkesin geliri var herkes mutlu mesut." dercesine yaptırdığı hede.
sigortalı olarak çalıştığınız işinizden kendi rızanızla ayrılıp yurtdışına çalışmaya ve yaşamaya gittiğiniz zaman da işten ayrılışınızın 100.gününde yaptırmanız gereken testmiş bu.
Herkesi sağlık sigortasından yararlandırmak için yapılmış uygulma.
şu sıralar üniversiteyi bitirmiş bütün erkek bireylere gelen, sgk tarafından yapılması zorunlu hede.
eğer babanınızın mal varlığı ev, arsa, mülk cart curt gibiyse ilk yapacağınız iş kendinizi aileden başka evde bir evde göstermek olsun. babanıza ait olmayan bir ev varsa, orada kendinizi gösterirseniz size gelecek ödeme daha az olur. hiçbirşey bilmeden sosyal yardımlaşmaya gidip "ben gelir testi yaptıracam" derseniz, ve adamın sorduğu soruları doğru cevap verirseniz ki bu dediğim maddi durumu iyi olanlar için sıçtınız demektir.
babanız ile aranızın bozuk olduğunu söyleyip, başka bir evde kaldığınızı ve bunu ikamet olarak gösterdiğiniz takdirde 38 tl gibi bir para ödemesi girişi yapılıyor. senaryoyu iyi ayarlamanız burada çok önemli. aylık gideriniz 400tl yi geçmemeli, yiyecek, giyecek, yol ..vs felan. bu aşamalardan sonra eğer ceza gelirse verirsiniz ki buda 38tl olur... yok ben doğruyu söylerim, üniversite bitti. ailemle kalıyom derseniz 3 sayılı paraları ödersiniz. heleki babanızın üstünde araba, ev, arsa gibi şeyler varsa.
diyeceğim şunu; sgk'dan kağıt gelen üniversiteyi bitirmiş arkadaşlar bu işi yapmak zorunda. öyle ya da böyle bi para ödeyeceksiniz. ailenizden kopuk tek başınıza yaşadığınızı ikamet ile beyan ederseniz çok çok düşük miktar ödersiniz.
şu sıralar üniversiteyi bitirmiş bütün erkek bireylere gelen, sgk tarafından yapılması zorunlu hede.
eğer babanınızın mal varlığı ev, arsa, mülk cart curt gibiyse ilk yapacağınız iş kendinizi aileden başka evde bir evde göstermek olsun. babanıza ait olmayan bir ev varsa, orada kendinizi gösterirseniz size gelecek ödeme daha az olur. hiçbirşey bilmeden sosyal yardımlaşmaya gidip "ben gelir testi yaptıracam" derseniz, ve adamın sorduğu soruları doğru cevap verirseniz ki bu dediğim maddi durumu iyi olanlar için sıçtınız demektir.
babanız ile aranızın bozuk olduğunu söyleyip, başka bir evde kaldığınızı ve bunu ikamet olarak gösterdiğiniz takdirde 38 tl gibi bir para ödemesi girişi yapılıyor. senaryoyu iyi ayarlamanız burada çok önemli. aylık gideriniz 400tl yi geçmemeli, yiyecek, giyecek, yol ..vs felan. bu aşamalardan sonra eğer ceza gelirse verirsiniz ki buda 38tl olur... yok ben doğruyu söylerim, üniversite bitti. ailemle kalıyom derseniz 3 sayılı paraları ödersiniz. heleki babanızın üstünde araba, ev, arsa gibi şeyler varsa.
diyeceğim şunu; sgk'dan kağıt gelen üniversiteyi bitirmiş arkadaşlar bu işi yapmak zorunda. öyle ya da böyle bi para ödeyeceksiniz. ailenizden kopuk tek başınıza yaşadığınızı ikamet ile beyan ederseniz çok çok düşük miktar ödersiniz.
Gss prim borcu cikanlarin yaptirmasi gereken testtir.
Sikko bir test. Ulan adamın geliri yok neyini test ediyorsunuz.
vatandaşı yorma şeysi. buna bir el atılmalı. zaten sgk vatandaşın gelirini biliyor olmalı çünkü aylık gelir üzerinden prim kesmeyi biliyor. ha kesemiyorsa, vatandaşın geliri yok demektir. bu devlet salak mı ne?
gelmeyen testtir.
devlet bana 18 yaşından büyüksen sen artık ailenden ayrı bir bireysin diyor. Hem de benden ailemin gelirine bakarak ödeme yapmaı bekliyor. Bir kere anayasa'ya aykırı. Hem beni ayrı bir birey olarak kabul ediyorsun, hem de ailenin gelirine göre seni borçlandıcağım diyorsun. Ben çalışmıyorum işsizim. Sen beni niye ailemin gelirine göre almadığım sağlık hizmeti yüzünden borçlandırıyorsun ki ?1000 küsür lira borç çıkarmışlar gelir testine girmediğim için, inatla da girmiyeceğim isterse 100. bin lira olsun o borç. En fazla hapse atarsınız üstüme bir şey de yok zaten garibanın tekiyim.
sahip olduğun tüm mal varlığının beyanıdır.
bazıları bankadaki parasını, altınları falan çekip evde saklıyor. bu teste girmeden önce.
bazıları bankadaki parasını, altınları falan çekip evde saklıyor. bu teste girmeden önce.
4+2 mortgageli bir mustakil,
Bmw 1 ‘18 model.
Aylik 12 bin dolares.
Bmw 1 ‘18 model.
Aylik 12 bin dolares.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar