bugün
- falıma bakmak isteyen var mı21
- hapşırırken aynı anda osurmak4
- utku gümrükçü4
- özel okul öğretmenleri açlık grevinde11
- bir scottish fold sahibi olmadan ölüp gitmek4
- kemal kılıçdaroğlu14
- akrabanın dilini koparıp ayak altında ezmek3
- chp'li 17 belediye başkanının akp'ye geçmesi9
- attack on titan tarzı sözlük yazarları3
- aylık 307 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- bir çift bacak arasında boğulmak4
- sıkıldım ulan sıkıldım anlıyor musun sıkıldım5
- arap gibi giyinerek sevap kazandığını sanan tip4
- sabah kahvesi eşliğinde sohbet etmek4
- evde mum bulundurmak2
- aldım kabul ettim9
- jojo tarzı sözlük yazarları3
- göğüs dekoltesi olan erkek7
- benim gibisi bir iki senede bir gelir4
- yaz aşkı bulamamak7
- sokak köpekleri sorununun çözümü5
- ben kadın olsaydım ile başlayan yazar cümleleri2
- kavuşma2
- spiritüalist instagram kokanası2
- iş flörtü5
- romanya romanı3
- erkek erkeğe açık oylaşmak11
- paraya ip bağlayıp komşu fakir ülkeye atıp çekmek4
- yazarların hastalıkları2
- chp izmir il örgütünü basan hırsızlık hükümlüsü4
- düşünürken tavana bakmak4
- müşriklerin esasında putlara tapmaması7
- herbokolog4
- ısır diyor şu güvercin ayakları2
- itperestler yüzünden kuduzdan ölümlerin başlaması2
- ofis masasında pörsüyen mandalina3
- bu saatte teyzesinde olduğunu söyleyen kız5
- kalamar ızgara3
- beyler gammazlandım3
- muhalefet2
- uludağ sözlük'ün kokusu5
- su içmekten göbeğin çıkması4
- chp den akp'ye jet geçiş5
- ona bir şey söyle8
- anormal intikamlar2
- tembellik hakkı4
- meme mutluluk getirir mi getirmez mi sorunsalı15
- kurban2
- para mutluluk getirir mi getirmez mi sorunsalı16
- kadınlar neden aldatır17
(#15819944) neyin peşindedir bilinmez fakat bi gideri vardır herhalde.
karı mı laa bu?
kadınsa umarım feminist değildir ama açtığı başlıklara bakılırsa öyle gibi görünüyor.
"z" harfi ile "2" yi karıştıran yazarıdır.
(#15318045) üzülerek tespitinin doğru olduğunu bilinen, takip edilesi yazardır.
(bkz: indirin şunu sol frameden) kalkmasın biyerleri dediğim yazardır.
bence harun abi.
ergen olma ihtimali yüksek yazar.
ergen olma ihtimali yüksek yazar.
sözlükten kız kaldırmak isteyen yazarların nick altı girdiği yazardır.
öncelikle: sözlük bot'u...
bunun üzerinden eşitlikçilik savunusu geliştirecek hanımefendilere bu elemanın sözlük tarafından ortalığı şenlendirilmek için kullanılan bir kurmaca olduğunu hatırlatmak isterim... o yüzden söylemleri ve entryleri üzerinden feminizmcilik oynamak pek iyi bir fikir değil.
son sözüm asıl uludağ sözlük tükkancılarına.
birader inci'ye benzeterek bir yere varamazsınız. orası zaten nev-i şahsına münhasır bir oluşum. tüm inci yazarları buraya gelse 2 kere keyfi entry silersiniz üçüncüde ortalık karışır.
görüntü kirliliği yaratan trolleri ayıklayarak buradaki sirkülasyonu arttırabilirsiniz, yeni troller yaratarak değil.
ofislerde, sokaklarda, evlerde sözlük formatından habersiz ama üye olup yazmaktan hoşlanabilecek yüzbinlerce insan var siz burada liselilik ediyorsunuz. çalıştırın acık saksıyı...
bunun üzerinden eşitlikçilik savunusu geliştirecek hanımefendilere bu elemanın sözlük tarafından ortalığı şenlendirilmek için kullanılan bir kurmaca olduğunu hatırlatmak isterim... o yüzden söylemleri ve entryleri üzerinden feminizmcilik oynamak pek iyi bir fikir değil.
son sözüm asıl uludağ sözlük tükkancılarına.
birader inci'ye benzeterek bir yere varamazsınız. orası zaten nev-i şahsına münhasır bir oluşum. tüm inci yazarları buraya gelse 2 kere keyfi entry silersiniz üçüncüde ortalık karışır.
görüntü kirliliği yaratan trolleri ayıklayarak buradaki sirkülasyonu arttırabilirsiniz, yeni troller yaratarak değil.
ofislerde, sokaklarda, evlerde sözlük formatından habersiz ama üye olup yazmaktan hoşlanabilecek yüzbinlerce insan var siz burada liselilik ediyorsunuz. çalıştırın acık saksıyı...
(bkz: adım samuel 25 yaşım)
kanservatuarda okuyup 2.gam sınıfı e şubesi gibi geldi bana.
başlık açmayı meslek edinmiş yazar.
sırf bayan nicki kullanıyor diye açtığı başlıklarda ayar vermek için fırsat kolluyorum. nicki özcan, mehmet, mustafa, bilmem ne olsaydı selam verir, geçerdim.
kadın mı kız mı yoksa bizim bedri amcanın göbeli mustafa mı bilmiyorum ama yaptığı şeyi destekliyorum. gerçi sorsan kendi de ne yaptığını bilmez belki ama bak şimdi ben eyyorlayayım biraz;
erkek yazarların, kızlar ve türk kadınları hakkında açtığı abuk subuk başlıklar, girilen onlarca entry'e bunca zaman teessüf ettik. bir erkek olarak bu eylemlere ben de girmiş olabilirim şimdi şeyedemiycem. ama artık birinin adaleti sağlaması gerekiyordu. işte bu gam iki e kardeşimiz kendi çabalarıyla bize cinsiyet üzerinden trollüğün nasıl bir şey olduğunu anlatıyor. bize verdiği empati fırsatı için kendisine teşekkür ediyorum. eyyorlamam bu kadar.
edit: tamam amk tamam dünya düz
galileo galilei, 21.11.1639 ~ 01:41
erkek yazarların, kızlar ve türk kadınları hakkında açtığı abuk subuk başlıklar, girilen onlarca entry'e bunca zaman teessüf ettik. bir erkek olarak bu eylemlere ben de girmiş olabilirim şimdi şeyedemiycem. ama artık birinin adaleti sağlaması gerekiyordu. işte bu gam iki e kardeşimiz kendi çabalarıyla bize cinsiyet üzerinden trollüğün nasıl bir şey olduğunu anlatıyor. bize verdiği empati fırsatı için kendisine teşekkür ediyorum. eyyorlamam bu kadar.
edit: tamam amk tamam dünya düz
galileo galilei, 21.11.1639 ~ 01:41
bastırılmış duygularını sözlüğe haykıran, bilgisayarın başından kalktığında normal hayatına dönen yazar.
gamze de souza'nın yeni hesabı olmalı.
özel halk otobüsü hat numarasına benzeyen nick.
gam 2 e.
gam 2 e.
ortaya koyduğu 2 ile gönderme yapması muhtemel yazardır. uzak durmanızı tavsiye ederim. 2 si olan bir kız sizi korkutabilir.
harun abiye benden çay, demek istediğim yazar.
tanıdım seni suzan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar