bugün
- laik ülkeyi dinciler yönetirse11
- hayatın çok sıkıcı olması4
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı7
- türk düşmanı piçler6
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi4
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- evrene enerji gönderen müslüman6
- müslüman vikingler3
- trakya'dan slovakya'ya gitmek4
- keşke yunan galip gelseydi diyen adamı savunmak4
- arkadaşlar bi bakar mısınız2
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile6
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı31
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi3
- barça bu galatasaray'a kaç atar4
- fener şampihahahaha3
- futbolun barbarca bir oyun olması4
- 0 0 713
- osimhensiz galatasaray5
- ceketimizi koysak kazanırız zaten2
- istanbul'dan izmit'e yürümek3
- islami nato2
- claudian clouds33
- atatürk diyor ki2
- iltica16
- çöpe atılan erik2
- turkanime tv2
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak5
- sözlük kızlarının kekleri24
- anneanne4
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı3
- 19 eylül 2026 başakşehir gençlerbirliği maçı2
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu3
- sanat2
- rafael leao4
- okan buruk8
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı2
- pazar sabahı 08 00 da uyanmak2
- insan ne ister6
- 20 eylül 20262
- kadınlar8
- salah ne koydu ama2
- kuçukuçuokanınçükü2
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- yaşanmamışların yası6
- anın görüntüsü24
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- islamda namaz yoktur29
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
komedi dükkanındaki meşhur ''arkadaşım ve beyfendi'' nidalarının sahibi olan yönetmen. ''sen oyna biz onu montajda ekleriz'' derdi sürekli. en az tolga çevik ve salih kalyon kadar komik olan insan.
son bölümde tolga çevik'e ''arkadaşım haid tatile çık sen!'' diyerek yaran yönetmendir.
Komedi Dükkanı'nda isminin neden sık geçmediğini merak ettiğim insan üstü varlık.
Şimdi gayet iyi anlıyorum soyadından çok çekmiş olucak gariban.
Şimdi gayet iyi anlıyorum soyadından çok çekmiş olucak gariban.
Plato film genel koordinatörüdür efendim kendileri.
mert ile gertin yapımcısı.
tolga çevikin yönetmen arkadaşı.
Kendini gülmeyi olanca süre tutabilmesine öteden beri şaşırmışımdır komedyenlerin. Bu arkadaşta da o yetenek var gibi.
Kendini gülmeyi olanca süre tutabilmesine öteden beri şaşırmışımdır komedyenlerin. Bu arkadaşta da o yetenek var gibi.
komedi dükkanı'ndan sesine aşina olduğumuz lakin kendisini bir türlü göremediğimiz eğlenceli yönetmen.
(img:#85606)
(img:#85606)
bazen kahkahayı parl-t-atmaktadır.
(bkz: seyirciyi bana baktırma)
seyirciyi bana baktırtma,
bana girme,
tamam ben onu montajla koyarım,
beni güldürme,
yap şunu kurban olayım,
müzisyen arkadaşım x müziği çal,
arkadaşım sağdan gel,
sözlerini kendisinden duymaya aşina olduğumuz komik adam. komik çünkü en az tolga kadar güldürebiliyor, çok güzel paslar veriyor. daha doğrusu veriyordu...kaç sene boyunca kapak oğlanı oldu kendisi. hiç bir zaman da cevap vermedi. işin büyüsünün kaçabileceğini biliyor. hakikaten zeki, eğlenceli bi insan. aralarda tiz bi sesten gülmeleri duyuluyor, bazen de tutamayıp sesli kahkaha atıyor, işte o zaman daha bir eğlenceli oluyor komedi dükkanı. *
bana girme,
tamam ben onu montajla koyarım,
beni güldürme,
yap şunu kurban olayım,
müzisyen arkadaşım x müziği çal,
arkadaşım sağdan gel,
sözlerini kendisinden duymaya aşina olduğumuz komik adam. komik çünkü en az tolga kadar güldürebiliyor, çok güzel paslar veriyor. daha doğrusu veriyordu...kaç sene boyunca kapak oğlanı oldu kendisi. hiç bir zaman da cevap vermedi. işin büyüsünün kaçabileceğini biliyor. hakikaten zeki, eğlenceli bi insan. aralarda tiz bi sesten gülmeleri duyuluyor, bazen de tutamayıp sesli kahkaha atıyor, işte o zaman daha bir eğlenceli oluyor komedi dükkanı. *
sesiyle tanıdığımız adamdır. tipiyle tanıma ihtiyacı duymamıştık. adam çirkin değil ama görmesek olurmuş. *
Şu an itibariyle beyaz şov'da boy gösteren komedi dükkanı'nın merak edilen meşhur; arkadaşımı. Tipi kimsenin tahmin ettiği gibi olmayan, sakallı ve mütevazi abimiz.
kaloriferli dairede yetişmiş bir burjuva çocuğu beklerken bildiğimiz yevmiyeyle domata toplayan bir amele tipiyle karşılaşınca şoke oldum adeta! ama sempatik bi herifmiş gülümseyince...
o değil de keşke rafet el roman da tam tersi olsa... kendisini görsek de sesini duymask... ya da gömesek de mi? bilemedim.
o değil de keşke rafet el roman da tam tersi olsa... kendisini görsek de sesini duymask... ya da gömesek de mi? bilemedim.
tatlıses fm i kurduğunu beyaz'ın programında öğrendiğim kişi. sesi gibi kendi de hoş şahıs. ve tabi ki tolga çevik'in komedi dükkanı programında bol bol "arkadaşımmm" diyen yönetmen.
sesine bayıldığım, sempatik ve dünya tatlısı adamdır. zekidir, mütevazidir, komiktir, yeteneklidir. komedi dükkanının biricik yönetmenidir, tolga çevikin en yakın arkadaşıdır.
küçükken hep bu adama kaloriferli evde büyümüş, meriç stilinde yaşayan biri olarak hayal ederdim. ulaşılmazdı. fotoğrafını gördüğümde ilk hayal kırıklığımı yaşamıştım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar