bugün
- 195 kaslı pilot15
- fusya semsiyeli yabanci12
- mesih inananları kurtarmaya gelecek5
- rtük ün evlendirme programlarını yasaklaması6
- nervio için nasihat yazısı3
- kendin hakkında bir entry bırak8
- apo'nun villası11
- kore savaşı4
- 0 0 7 için nasihat yazısı4
- hasan atilla uğur12
- donald trump'un türk askerini övmesi10
- mazotun yarım litresi 50 tl24
- sinek as'a parfüm önerileri5
- diablo 56
- erkekler neden evlenmek ister15
- hoşgeldin kocacığım7
- tom barrack7
- date'e çıkmak isteyen burnunu yaptırmış kız3
- para yok huzur var11
- gs sarısı ile gs kırmızısını karıştırmak3
- arwen4
- uludağ sözlük evreni3
- gecenin geç saatlerinde entry girmek3
- yazarların ruh hali2
- kürdü sevin21
- rad suresi 26 ayet4
- hangi sözlük kızısın10
- müslüman bir millet olmamız2
- dede tavsiyeleri6
- anadoludaki belediyeye dönmüş üniversiteler2
- tokmakçının anlamını bilmeyen kız5
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya12
- silvermist yazare2
- çomartokrasi4
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez9
- adananın görseli2
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı18
- regl olan kadına söylenmemesi gerekenler7
- spor yaparken tayt giymenin asıl amacı5
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- rock grubu kurmak için köyden beyoğluna gelmek6
- saddam hüseyin9
- günlük 200 liraya çalışmak2
- günün sözü11
- seninle şöyle olabildik6
- sizi bütün milletlere üstün kıldığımı hatırlayın5
- gregor samsa3
- erkek aşagı erkek yukarı6
- araba alınca yapılacak şımarıklıklar8
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi5
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce,
sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene.
doğum günün kutlu olsun kardeşim, dediğim yazardır.
sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene.
doğum günün kutlu olsun kardeşim, dediğim yazardır.
100. entrysi benim olsun dediğim, 3 metre ötemdeki yazar.*
doğum gününü unutmamdan dolayı bir hışımla cafe bulmama vesile olmuş yazar, nice senelere sarı kırmızı insanı.
en az benim kadar fanatik bir galatasaraylı olan ve fanatik olmasa da godfather aşığı olan, tanışma imkanı bulamasam da yazılarını zevkle okuduğum yazar arkadaşım...
bır bjk lı olarak gs lı arkadaslardan ozur dıleten baslıgı bana actırmıs ınsan.
degerı bılınesı yazar.
o da ıyı bırı aslında
degerı bılınesı yazar.
o da ıyı bırı aslında
beni bayan zanneden 'merhaba ben kurabiyecanavarı' diyince şok olan yazar.*
masadaki yaLnız duran rakı bardakLarını fth ye taşıdım gece boyunca...hiç itiraz etmeden fondip yaptı...çakır keyif edasında fasıL yapan abiLerin yanında durarak şarkıLara yanLarında eşLik etmiştir...bir ara kanuncu abi kaLbini okşayarak yukarı doğru bir bakış attı...ahanda dedim kanuncu abi fth yüzünden kaLp krizi geçiriyor...birLikte eğLeneLisi muhabbet ediLesi yazardır...
ayrıca;
(bkz: ice tea Lemon)
ayrıca;
(bkz: ice tea Lemon)
yaw ben bu kadar şeker bir bir adamın karşısına oturmakla ne iyi ettim sölükçüğüm. (bkz: 7 temmuz uludag sözlük fasıl zirvesi)
ve zaman geçtikçe, her saniye sevgimin katlanarak arttığı, her kadeh kaldırışında (aallahıııım )diyerek haykırmasıyla eğlencemin tavan yapmasını sağlamış dünya tatlısı, selvi boylu, yakışıklı bir o kadar efendi,* adam... daha yazayım mı ? evet ya..
ha bir de ertesi gün televizyon makinesi zirvesindeki yol arkadaşlarımdan biri.. *
ve zaman geçtikçe, her saniye sevgimin katlanarak arttığı, her kadeh kaldırışında (aallahıııım )diyerek haykırmasıyla eğlencemin tavan yapmasını sağlamış dünya tatlısı, selvi boylu, yakışıklı bir o kadar efendi,* adam... daha yazayım mı ? evet ya..
ha bir de ertesi gün televizyon makinesi zirvesindeki yol arkadaşlarımdan biri.. *
tv makinasında gösterdiği performans tebrik edilesidir. katılan tüm yazarların performansı göz yaşartıcıdır.
fasıl zirvesinde karpuzkabuguna "sen çok imla hatası yapıyorsun" diyerek ayarı vermiş olan yazar.*
fasıl zirvesinde pisti boş bırakmayan, tanıştığıma pek memnun olduğum yazarlarımızdan en sevimli ve en espritüel olanıdır kendisi. her ne kadar gece içerisinde kısa bir kimlik bunalımı yaşasa da bu sırım kardeşim; derhal özünün sesini dinlemiş, göbek atmak için karşımdaki yerini almıştır. alkışlar onun için*.
fasıl zirvesinde tanıstıgım alkolun insan bunyesine girdikten sonra insanın nasıl neselenip mutlu olablijegini bana bir kez daha gosteren uzuuun boylu yazar.
zirve fotoğraflarını maça gelenlere dağıttıktan sonra, maça gelmeyen ama güvenebileceğini düşündüğü bir yazarın ısrarlarına dayanamayarak ona da atan ve sırf bu yüzden o resimlerdeki herkesten özür dileyen yazar. bu da kendisine çok iyi bir ders olan yazar.
an itibariyle 2000. entrysini girmenin sevincini yaşayan, bir saat içinde evden çıkıp yurdumuzun cennet köşelerinden birine tatile gidecek olan ve sözlükten uzak kalacağı günler için diğer yazarlara veda etmek isteyen yazar.
(bkz: sözlüğü emanet etmek)
(bkz: sözlüğü emanet etmek)
2000 tane dolu dolu entry girmeyi basarmıs yazardır, nice dolu dolu 2000 entrylere dedigim yazardır, "tatili de uzun tutma o kadar ozletme" diye hoykurdugum yazar
ikinci nesil olmasına rağmen* benden önce 2000 adet entry giren, sözlükte en iyi anlaştığım kişilerden biri olan yazar.
2000. entrysini kutladığım, sözlüğe yararlı şeyler giren ve bilgilendiren yazarlarımızdan olup iyi tatiller diyerek,özür borcumu ödemek istediğim yazar.
bir özür borcum olduğunu düşünürek özür dilerim.
bir özür borcum olduğunu düşünürek özür dilerim.
tek kusuru galatasaraylı olması olan yazardır. her insan hata yapar, er geç farkına varması dileğiylen*, beşiktaş zamiası olarak 2000. entrysini kutluyoruz..
bu aralara kayıp olan yazar.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar