bugün
- aslan burcu6
- hava muhalefeti4
- güne almanca bir cümle bırak5
- sabahları nefret edilen şeyler20
- saddam hüseyin5
- bal tereyağ kaşar peynir ve çay4
- mazotun yarım litresi 50 tl4
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması7
- kanadalı ünlüler10
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı15
- gagavuzları çok seviyorum ne yapmalıyım4
- bir erkeğe objektif bakma yetisini kaybetmek6
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- sözlüğün kalitesinin bu aralar düşmesi4
- iblis'in sesini duymak12
- sevilen hitap şekilleri5
- alarmı kapatıp beş dakika daha uyuma3
- kürdü sevin11
- çizgi filmleri en iyi yapan ülkeler3
- herkese garip size normal gelen şeyler4
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- pipinin ortasında kıllar çıkması4
- gecenin korkunç yaratıkları4
- mazotun litresi 101 lira35
- beni kaybettin diyen erkek14
- sabahları sevilen şeyler8
- türkiye'ye gelip türk erkeklerini yolmak2
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- reddedilince brad pitt ten neyim eksik diyen erkek4
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- iç sıkıntısı7
- gülsen tuncer2
- ikinci abdülhamid abartılmış bir balondur2
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- tecrübe edilen en korkunç şey7
- durduk yere bir yere rezervasyon yaptırmak2
- bin entry girmek2
- anın görüntüsü24
- vardiyalı çalışmak2
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- sadece filistin'i önemsemek15
- ekşiye gidiyorum ben10
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları34
- gocu38
- felsefe mezunu öğretmen olmak4
- vermio4
Putperestleri öttüre öttüre ağlatan kaliteli bir yazardır.
Kaliteli girileri için kendisine teşekkür ederiz.
Kaliteli girileri için kendisine teşekkür ederiz.
en iyi yaptıği şey herkese ifita atmak.
bi kurdun arkasından 40 köpek havlamazsa ona kurt denilmezmiş. kamillere bakıyorum köpek sayısı 40 tan 400 civarlarına gelmiş demek ki lider kurtlardan biri olmuşum. evet..
görsel
görsel
görsel
bak birader ne zamandır sözlükte bana hakaretler edip aklınca tartışma çikarmaya çalışıyorsun her başlıkta ufak ufak laf çakmalar falan.
ne zamandır kimse ile tartışmıyorum deymez tartışmaktan kaçınıyorum gerek sosyalist doğukan gerek sen gerekse chacki denen şahıs.
seninle yine tartışmaya bile girmeyeceğim ama burada ben bir şeylelere emek verip entry giriyorum gelip de 2 de bir fake hesap iftirası atmak inan ki senin gibi bir aktrolle bile yakışmıyor belli ki sana sadece iftira atmayı öğretmiş büyüklerin gel benden de biraz adamlık öğren he varsa 2 veya daha fazla fake hesabım ispat et ulan ispat.
ek olarak: bu hesaba zor vakit ayırıyorum neyleyeyim fake hesabı. ki girdiğim günlük entry sayısıni hesaplayan herkes fake hesap ile işim olmayacağını anlar.
bak birader ne zamandır sözlükte bana hakaretler edip aklınca tartışma çikarmaya çalışıyorsun her başlıkta ufak ufak laf çakmalar falan.
ne zamandır kimse ile tartışmıyorum deymez tartışmaktan kaçınıyorum gerek sosyalist doğukan gerek sen gerekse chacki denen şahıs.
seninle yine tartışmaya bile girmeyeceğim ama burada ben bir şeylelere emek verip entry giriyorum gelip de 2 de bir fake hesap iftirası atmak inan ki senin gibi bir aktrolle bile yakışmıyor belli ki sana sadece iftira atmayı öğretmiş büyüklerin gel benden de biraz adamlık öğren he varsa 2 veya daha fazla fake hesabım ispat et ulan ispat.
ek olarak: bu hesaba zor vakit ayırıyorum neyleyeyim fake hesabı. ki girdiğim günlük entry sayısıni hesaplayan herkes fake hesap ile işim olmayacağını anlar.
Barıs hemen simdi kankası gibi gidecektir...
gecmis olsun bro.
On ikinci nesil çaylak yazıyor.
Çaylak olmuş 2 haftadır ortalıkta yok.
senpai darken denen ergenin aktroll edişın'ı.
hiçbi tarikatla işi olmayan yazar nerde ne yazmışım belge at hesap silip gidcem lan gösteremezsen sen gideceksin neyse moderasyona şikayet ettim seni ekran görüntülü ..
tengir budun denen zatta sözlüğün pirimci tarikat lideri. o kim lan onun yazdıklarına inanıp itibar ediyorsunuz tengire inanan onun zihniyetindendir. haaa bana belge at bitane şuanda hesap silicem öyle boş yaygara çıkarma hakarette etme adam gibi yaz ciğerini söker köpeklere yediririm.
son olarak tengir budun kim aq..
son olarak tengir budun kim aq..
noldu lan atıp tuttun yalan söyledin başlık açtın kaçtın gittin hani nerde kaldı delikanlılık ??
frank garantici adamdır belge burada : görsel
frank garantici adamdır belge burada : görsel
Hep destek tam destek diyor.
(bkz: iki r ile)
nick altını gereksiz yere kapattıran ulucudur.
ona buna nick altından bulaş sataş hakkında başlıklar aç kaçak güreş dini milli değerlere hakaret et sonra insanlar senin hakkında bir şey yazarsa gözükmesin diye nick altını kapattır ne güzel istanbul be.
paylaştıklarına bakılırsa "tut, kıs kıs kıs", "evraha evraha evraha" şeklinde hedefine yönlendirilebilecek bir çaylak karakteri.
hayatta bir baltaya sap olamayan ve egosunu hakaret yiyerek tatmin etmeye çalışan bir şey.
hayatta bir baltaya sap olamayan ve egosunu hakaret yiyerek tatmin etmeye çalışan bir şey.
Ekonominin uçtuğunu iddia eden takunyalı fesli bilo.
haftanın 7 günü "ulunun en iyi altı yazarı", "sözlüğün en iyi 3 yazarı" gibi başlıklara daima kendini yazmaktan bıkmayan tip.
Fenerasyon uyesi sandıgımız troll hesap.
(bkz: böyle başa böyle tarak)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar