bugün
- en iyi antidepresan7
- kötü biri olduğunu bilmek4
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- deli olduğunun farkına varmak6
- acıkmamak için öneriler5
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- true denilen yazar10
- arkadaşlar nasılsınız6
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- diyanetin abd'deki villaları8
- iç sesin sürekli konuşması3
- abd iran anlaşması imzaya hazır2
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- ışınlanma2
- adalet duygusu2
- sürekli aynı şeyleri yapmanın can sıkması2
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- gammazlar çetesi18
- gecenin şarkısı4
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- şato sahibi olunsa yapılacak ilk şey2
- cilgincapkin221
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- cibali sahil3
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- iyi geceler arkadaşlar2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- otobüs muavini3
- parası olduğu halde işe giden insan2
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- ölümü merak edip ölmek2
- giden gider2
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- zaman baba birader bey birader4
- en iyi türkçe klip3
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- trabzon'un abartılmış balon bir şehir olması3
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- can sıkıntısından kendine sarmak2
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- clydeless bonnie7
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- sarı yeleli aslan trump8
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
itlik peşinde koşan, seks düşkünü bir kadının hayatından kesitler sunan 25’er dakikalık bir ingiliz kara mizah dizisi. Oldukça keyifli, yer yer hüzünlü bir dizi.
inanılmaz bir dizi. her anı zeka dolu, kurgu harikası.
"Belki de mutlu olmak için önemli olan neye değil kime inandığındır."
Travmatik geçmişi olan, yasaklara ve boşvermişliğe meyilli , londrada ginepig temalı başarısız sayılacak bir kafe işleten bir hanım ablamızı anlatıyor.
Kimi zaman hadi canım bunu yapamazsın diye tepki verirken, kimi zaman sana bunu nasıl yaparlar diye hüzünlenirken bulabilirsiniz kendinizi.
Travmatik geçmişi olan, yasaklara ve boşvermişliğe meyilli , londrada ginepig temalı başarısız sayılacak bir kafe işleten bir hanım ablamızı anlatıyor.
Kimi zaman hadi canım bunu yapamazsın diye tepki verirken, kimi zaman sana bunu nasıl yaparlar diye hüzünlenirken bulabilirsiniz kendinizi.
Hayatı her alanda dibe vurmuş ama bunları görmezden gelen bir kızı izlediğimiz, genel olarak komedi ama içten içe ağır dramatik yönü de olan güzel bir dizi. phoebe waller bridge karakterle çok başarılı, ne kadar uçuk bir kız olsa da kendisini bize sevdirmeyi başarıyor ve sahne ortasında vb. bize dönüp yorumda bulunması yok mu.... inanılmaz samimi ve eğlenceli. Bir başkası oynasa kesinlikle izlenmezdi.
Bununla beraber ailece izlenecek bir dizi değil. Çünkü daha ilk bölüme anal seks muhabbetiyle başlıyor ve tüm sezon boyunca böyle gidiyor.
Bununla beraber ailece izlenecek bir dizi değil. Çünkü daha ilk bölüme anal seks muhabbetiyle başlıyor ve tüm sezon boyunca böyle gidiyor.
üst üste birçok kayıp ve trajedi yaşadıktan sonra toparlanmaya çalışan bir kadının trajikomik öyküsü. ben bu karakteri anlatmak için desem ki 'doğru kararlar almakta iyi olmayan' hayır diyemem bir çok krizi iyi yönetiyor, 'duyarsız' hayır hiç de değil... tek sorunu kendiyle, bu sorunları çözmek için ilk sezon çözümü sekste arıyor, ikinci sezonda da aşkta. izlediğim en iyi dizilerden biriydi. bize ilk sezonda diziyle alakalı bir bakış açısı gibi geliyor karakterin durup içindeki kameraya bakarak bize söylemesi ama ikinci sezonda pederin özellikle üzerinde durmasıyla anlıyoruz o anlar gerçekten fleabag kendi içinde yaşıyor, konuşuyor, eğleniyor ve pederinde dediği gibi 'gidiyor'.
iki gecede bitirdim tam üçüncü sezon ne zamanmış diye baktım ki tadında bırakalım diyip iki sezonluk yapmışlar meğer.
görsel
iki gecede bitirdim tam üçüncü sezon ne zamanmış diye baktım ki tadında bırakalım diyip iki sezonluk yapmışlar meğer.
görsel
amazon prime video'da bulunan, başrolünü phoebe waller bridge'in oynadığı keyifli ve izleyeni içine alan bir ingiliz komedisi. ikinci sezonunda da andrew scott kadroya katılmaktadır.
başroldeki sırığı sevmediğim için asla izlemeyeceğim vasat dizi açık ve net.
phoebe waller bridge' in sempatik biçimde can verdiği, londralı bir kafe işletmecisinin ailevi ve özel ilişkilerini anlatan keyifli dizi.
Mükemmel bir trajedi. içiniz burkulurken kahkaha atıyorsunuz. Sizi alıp götürüyor ama seyirci olduğunuzu da unutturmuyor.
görsel
görsel
komediyi ve hüznü içinde barındıran güzel bir amazon dizisi. bu tarz içerikler hep en sevdiklerim oluyor.
fleabag'in karakterini pek tasvip etmiyoruz tabii ki. kendi pişmanlığını başkalarının hayatından çıkaran bir zavallı aslında. dokunduğu herkesi kendi bataklığına çeken birisi. yine de çabası, yapmak istedikleri, yaşadığı onca şeyden sonra güçlü kalmaya çalışması takdire şayan. bu arada bu güçlü kadın profili, kadınları seksi gösteren detaylar listesine en üstten girer.
genel olarak ilişkiler üzerinde ilerleyen bir dizi. başroldeki fleabag, çoğu zaman dördüncü duvarı yıkarak seyirciyle konuşuyor. aslında bu aynı zamanda kahramanın kendi içindeki bir konuşma. dizinin ben en çok etkileyen kısmı da bu konuyla bağlantılı.
--spoiler--
flebag rahiple tanıştıktan bir süre sonra, rahibin o iç konuşmaları farkettiğini anlar. daha önce böyle bir şey başına gelmemiştir ki daha önce aşık da olmamıştır. anlaşılmak, farkedilmek, bütün gizli odalarına girilmesi böyle bir his. aynı dönemde beraber olduğu ve bir gecede dokuz kere orgazma ulaştıran bir zenci avukat dururken, rahibi arzulaması çok güzel detaydı.
--spoiler--
-seni seviyorum.
-geçer.
fleabag'in karakterini pek tasvip etmiyoruz tabii ki. kendi pişmanlığını başkalarının hayatından çıkaran bir zavallı aslında. dokunduğu herkesi kendi bataklığına çeken birisi. yine de çabası, yapmak istedikleri, yaşadığı onca şeyden sonra güçlü kalmaya çalışması takdire şayan. bu arada bu güçlü kadın profili, kadınları seksi gösteren detaylar listesine en üstten girer.
genel olarak ilişkiler üzerinde ilerleyen bir dizi. başroldeki fleabag, çoğu zaman dördüncü duvarı yıkarak seyirciyle konuşuyor. aslında bu aynı zamanda kahramanın kendi içindeki bir konuşma. dizinin ben en çok etkileyen kısmı da bu konuyla bağlantılı.
--spoiler--
flebag rahiple tanıştıktan bir süre sonra, rahibin o iç konuşmaları farkettiğini anlar. daha önce böyle bir şey başına gelmemiştir ki daha önce aşık da olmamıştır. anlaşılmak, farkedilmek, bütün gizli odalarına girilmesi böyle bir his. aynı dönemde beraber olduğu ve bir gecede dokuz kere orgazma ulaştıran bir zenci avukat dururken, rahibi arzulaması çok güzel detaydı.
--spoiler--
-seni seviyorum.
-geçer.
Gerçekten kahkaha attıran replikleri olan harika bir yapım.
güncel Önemli Başlıklar