bugün
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak8
- gocusuz sözlük5
- arkadaşlar beni gammazlayın6
- sözlük kızlarının burunları3
- erkeklerin giderek feminenleşmesi8
- şeytan6
- age of empire 23
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- ömer hayyam3
- binlerce dansöz var3
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması7
- bira cips6
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- sudekiray7
- kafanızdaki ses4
- yazarların çocukken en sevdiği çizgi film4
- zam2
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- laptop5
- sözlük kızlarının kombinleri20
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- velvet vs nervio19
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- aga be şarkılar5
- maden suyu4
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- israil'in gazze'ye saldırısında 7 filistinli öldü2
- ismet'in çok hızlı entry girmesi3
- friedrich hegel la bi cay icek2
- tarot bakabilen sözlük yazarları3
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- oytun erbaş3
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- sony playstation 52
- ispanya20
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- folk horror2
- 2026 dünya kupası25
- mezarlıkları sevmek5
- ona bir şey söyle8
- aylık 550 milyar tl'yi götüme soksam mı sorunsalı2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- futbol14
- dünya19
- manyak olmaya karar verdim9
- yalnizca deli yalnizca sair2
- ktç birader4
ölüm kapısı serisindeki zifnab ' la '' benzer ve ayrı '' yönleri olan hatta hala aynı kişiler mi diye tartışılan karakter.
hem ejderha mızrağı hem de ölüm kapısında yer alan karakter.
--spoiler--
ölüm kapısı serisinde yanlış hatırlamıyorsam ismi sorulduğunda fiz..diye başlar sonra "yok bunu kullanmıştım" dedikten sonra asıl bomba gelir "raist..yok o da öksüren çocuktu"
--spoiler--
--spoiler--
kış gecesi ejderhalarında tasslehoff ile karşılaşma sahnesi muazzam komiktir. "deme yav, ben öldüm mü şimdi, sabah üstümde bir kırgınlık vardı ama bu kadarını tahmin etmemiştim"
--spoiler--
--spoiler--
ölüm kapısı serisinde yanlış hatırlamıyorsam ismi sorulduğunda fiz..diye başlar sonra "yok bunu kullanmıştım" dedikten sonra asıl bomba gelir "raist..yok o da öksüren çocuktu"
--spoiler--
--spoiler--
kış gecesi ejderhalarında tasslehoff ile karşılaşma sahnesi muazzam komiktir. "deme yav, ben öldüm mü şimdi, sabah üstümde bir kırgınlık vardı ama bu kadarını tahmin etmemiştim"
--spoiler--
ejdarha mızrağı serisinin en matrak büyücülerindendir... tas ve fizban mükemmel ekirülerdir... sevimli olduğu kadar düşündürcü ve gizemli olan bir karaktedir..
baska bir sozlukteki eski nickimdir. gorunce heyecanlandım ama ucurulması sayesinde yeni nickimi kazanmama da vesile olmus harika buyucudur.
tas'la muhabbetleri yaran, bana nedense yüzüklerin efendisi'nin tom bombadil'ini hatırlatan, komik, bir o kadar da gizemli paladin.
serinin ilk iki kitabını okuyanların onu sadece büyücü zannetmelerine neden olan karakter.
oysa ki o iyilik Tanrısı Paladine'dir.
Ateş topunu bi atsa neler olacak çok merak ettiğim tanrıdır. Tanrıların meclisinde konuşurken bile tas'dan bahseder ve "kyrnn üzerindeki en sevdiğim kimliğim Fizban" der.
Raistlin'in anti konumundadır. Birbirlerine yaklaşamazlar. Çünkü biri iyilik tanrısı paladine diğeri karanlık majesteye tapan kara cüppeli bir büyücü. Güçleri bile hiçbir şey yapmasalar birbirine zarar veriyor.
Tas ve Fizban serinin makara kısmını oluşturuyorlar. En sevdiğim iki karakterden biri.
For the FiZBAN.
oysa ki o iyilik Tanrısı Paladine'dir.
Ateş topunu bi atsa neler olacak çok merak ettiğim tanrıdır. Tanrıların meclisinde konuşurken bile tas'dan bahseder ve "kyrnn üzerindeki en sevdiğim kimliğim Fizban" der.
Raistlin'in anti konumundadır. Birbirlerine yaklaşamazlar. Çünkü biri iyilik tanrısı paladine diğeri karanlık majesteye tapan kara cüppeli bir büyücü. Güçleri bile hiçbir şey yapmasalar birbirine zarar veriyor.
Tas ve Fizban serinin makara kısmını oluşturuyorlar. En sevdiğim iki karakterden biri.
For the FiZBAN.
ilkbahar şafağı ejderhaları kitabının sonunda golünü atan yaşlı büyücü dayı görünümlü paladine.
sözlükte rastgele dolaşırken karşılaştığım, beni nostaljiye, fantastik kurguya sardığım yıllarıma götüren isim. Tatlı dedecik. Ha kafanızda fireball patlatır o ayrı.
fireballu ve feather fallu ile ünlü büyücü. daha doğrusu yapamamasıyla.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar