bugün
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması18
- eli olmayanlar nasıl 31 çekiyor5
- yeni gelin instagramı2
- şükürcülük4
- kızlar naber10
- g3 ile intihar etmek3
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- pazartesi diyete başlamak3
- öğrencilik halleri3
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız7
- aykolik bey birader2
- çok sıcak olması4
- manifest5
- mürted öldürmek2
- komşuya kahveye gitmek8
- asgari ücretle çalışan yazarlar4
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- erdal beşikçioğlu16
- hamama gitmek4
- yağmurcu neden akpli8
- parmak kılları4
- arkadaşlar kahve içiyorum5
- en tehlikeli insan tipleri6
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- ömer çelik'in ertuğrul özkök'e franco tepkisi4
- nervio hamferdi10
- askeri ücretle evlenebilir mi12
- bacınızı üniversiteye gönderir miydiniz2
- yar2
- rak2
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- 3 ağustos 20263
- çay içen kız13
- aile hekimi2
- mod geldi mod geldi4
- trivagoya bakmadın mı2
- sinem dedetaş10
- iş ilanı2
- smallville'deki konuk oyuncular6
- galatasaray10
- arıların biraz mallaşmış olması4
- yanlış ata oynamak3
- ütü13
- sözlükler arası savaş çıksa11
- bacanak3
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık15
- gammazların göze batması2
- yeğen2
- 03 ağustos 2026 abd iran müzakereleri4
Prostat büyümesi olan hastalarda saç dökülmesinin durduğu ve saç kalitesini artırdığı gözlenmiş madde. daha sonra bu madde, saç dökülmesini engelliyen ilaçlarda kullanılmaya başlanmıştır.
dht yi önleyerek saç dökülmesini durdurabilen ilaç.
dht 'yi bastırdığı gibi beyindeki hormanlara da etki edebilen, bilinçsizce kullanımında konuşma bozukluğu, kaslarda erime gibi semptomlar ortaya çıkarabilen maddedir finasterid. hormonlarla oynamak mahallede top oynamaya benzemez.
sanirim 2 yil oldu ben duzenli finasteride kullanmaya baslayali. benim sac dokulmem ciddi degildi, ancak sakaklar acilmaya basladigi icin kullanmaya basladim. bu surede yalnizca finasteride kullandim. gunde 1mg olacak sekilde. su an saclarim 19 yas sacim gibi. ki bugun 30 yasimdayim. sakaklarim tamamen eski hallerine gelmis durumda. diger bolgeleri bilemiyorum bende bir aciklik olmadigi icin, ancak bilinir ki kaybolan saclarin geri gelmesinin en zor oldugu bolge sakaklardir.
etkisi cok var diye ben de okudum, haftalarca arastirdim hatta internette. ama denemekten bir sey kaybetmezsiniz. 1 ay kullandiniz diye tum dunyaniz degisecek degil. neyse, benim yasadigim yan etkiler soyle:
- zihinde bulaniklik, ecnebiler buna brain fog diyor sanirim. bu birkac ay surdu. ancak sonradan gecti. yalniz etkilerin en boktani buydu. isimle ilgili bile kararlari alirken verim dusuyordu.
- testislerde tuhaf bir agri. bu da ilginc bir seydi, bir iki hafta sonra kayboldu.
- sulu sperm. ecnebiler buna da watery semen diyor. bu da ilk bir iki ay surekliydi, ancak simdi kayboldu.
- sabah ereksiyonlari tamamen durdu. 2 yildir sanirim cok az sabah ereksiyonu yasamisimdir. hala devam eden tek etki bu. gunde 0.5mg'a dusurecegim simdi. bu etki de kaybolabilir belki.
- normal ereksiyon ya da cinsel istek konusunda bir problem yasatmadi simdiye kadar.
yalniz not olarak ekleyeyim ki ben duzenli spor yapan ve yediklerine dikkat eden birisiyim. bu ilacin etkilerini cok parametre etkiliyor belli ki, isin kotu yani yeterli arastirma da yok ilacla ilgili. o da sikinti.
sansliysaniz hicbir yan etki olmadan yillaca kullanirsiniz, ben redditte 20 yil kullanan birinin yazisini okumustum. yalnizca karisini hamile birakmak icin ve hamile oldugu surece sevisebilmek icin birakmis kullanmayi. bu arada esiniz hamileyse ve seks yapiyorsaniz kesinlikle kullanmayin. spermdeki olasi finasteride karinizin hamileligini tehlikeye atabilir. daha dun bununla ilgili bir yazi okudum.
etkisi cok var diye ben de okudum, haftalarca arastirdim hatta internette. ama denemekten bir sey kaybetmezsiniz. 1 ay kullandiniz diye tum dunyaniz degisecek degil. neyse, benim yasadigim yan etkiler soyle:
- zihinde bulaniklik, ecnebiler buna brain fog diyor sanirim. bu birkac ay surdu. ancak sonradan gecti. yalniz etkilerin en boktani buydu. isimle ilgili bile kararlari alirken verim dusuyordu.
- testislerde tuhaf bir agri. bu da ilginc bir seydi, bir iki hafta sonra kayboldu.
- sulu sperm. ecnebiler buna da watery semen diyor. bu da ilk bir iki ay surekliydi, ancak simdi kayboldu.
- sabah ereksiyonlari tamamen durdu. 2 yildir sanirim cok az sabah ereksiyonu yasamisimdir. hala devam eden tek etki bu. gunde 0.5mg'a dusurecegim simdi. bu etki de kaybolabilir belki.
- normal ereksiyon ya da cinsel istek konusunda bir problem yasatmadi simdiye kadar.
yalniz not olarak ekleyeyim ki ben duzenli spor yapan ve yediklerine dikkat eden birisiyim. bu ilacin etkilerini cok parametre etkiliyor belli ki, isin kotu yani yeterli arastirma da yok ilacla ilgili. o da sikinti.
sansliysaniz hicbir yan etki olmadan yillaca kullanirsiniz, ben redditte 20 yil kullanan birinin yazisini okumustum. yalnizca karisini hamile birakmak icin ve hamile oldugu surece sevisebilmek icin birakmis kullanmayi. bu arada esiniz hamileyse ve seks yapiyorsaniz kesinlikle kullanmayin. spermdeki olasi finasteride karinizin hamileligini tehlikeye atabilir. daha dun bununla ilgili bir yazi okudum.
Erkek tipi saç dökülmesini yavaşlatmak için kullanılan Finasterid adlı ilaç hakkında yayımlanan araştırma soru işaretleri yarattı.
ilaç, Türkiye'de de reçete ediliyor.
ilaç, Türkiye'de de reçete ediliyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar