dünün yazar namzeti, bugünün sözlük neferi.

(bkz: hoş geldiniz)
sivi alisverisinin yasak olduğu florttür.*
seovi nin yasamindan bir kesit adli eseri ile tüm izleyenleri yarmis yazar. ellerine sağlik *
ps : ayni zamanda kendisini desifre de etmistir.
seovinin yaşamından bir kesit adlı videosuyla bizleri kırmış, geçirmiş yazardır. çalışmalarının devamını beklemekteyiz.

-sen mal mal başlık aç, sonra niye eksiledin de! eksilerim tabi aq! *
burayı kahvehane sanan bir yazar. (bkz: #4214162)
(#8751189) espirili bir yazar. güldürür.
(bkz: #9149646)

Şu entryden sonra rahatlıkla söyleyebilirim ki keşke babası kendisini peçeteye silseymiş. sözlük ortmaındayız daha başka bişey söylemek istemiyorum.
hemşehrim olan yazardır. *
her kul hata yapar.
affedelim.
olsun yazardır.
(#9251229)
hadi sıçtın, bari sıvama yazarı.
hırsızlık falan değildir canım. olsa olsa esinlenmedir. topu topu 29 harf var, ne kadar farklı entry yazabilir ki insan?
#12154994 ile yarmış yazardır.
aleviliği ve solculuğu kavramış bi yazar..
alevi, kürt, türk, türbanlı, başı açık... hepimizin bu ülkenin insanı olduğumuzun bilincine varcak kadar insancıl ve "evrim teorisini" ti'ye alacak kadar espritüel yaklaşımıyla okunası, değer verilesi 5 . nesil yazar.
günümüz sanal alemcilerinin ortak günahını nick edinmiştir kendisine. ilginç nickini saygıyla karşılıyorum ve tüm fikirsel flörtlerime saygılarımı iletiyorum bu vesileyle. *
hoş gelmiş de zaten koşturuyormuş sözlükte. *
fikirsel flört ,ilginç olduğu kadar korkutucu, yasak ve güzeldir.
beşinci nesil ağır liseli ergen.
kendisiyle muhabbet etme şerefine nail olduğum muhteşem bir insan. hani bazı insanlar vardır ya, tam rakı-balık adamıdır. muhabbeti asla sıkmaz. en dertli olduğunuz anlarda derdinizi alır, mutlu zamanlarınızda mutluluğunuzu da arttırır. hah işte o insanlardan. çok da zeki ve kültürlü.
troll, ama kalitesiz troll.
vajina kokusuyla kafayı bozmuş yazar.
kadın kokusundan rahatsız yazar .
Kokuyla sorunlari olan yazar.
saat 20.:00 olmak üzere hala burda, ala alaa,
(bkz: (#13188142) (bkz: has*ktir diyorum has*ktir)
editcan: yok çaylağa bağlamış, 20:00 olmadan
Tepkisini tepkili olduğu gruba dahil olarak göstermeye çalışan enteresan yazar kişisi.
edepli konuşmayı bilmediği için küfüre sığınan, halen nasıl yazar kaldığını anlayamadığım uuser.

http://www.uludagsozluk.com/e/13475829/
© copyright 2005 - 2026