bugün
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık5
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak11
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- kimseye borç vermeyen insan10
- chp'nin hali ne olacak33
- quantum bilgisayarlar3
- uysaljakoben buraya bak aslanım5
- en sevdiğiniz müzik türü9
- 5 mart 19982
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler5
- satrançtaki en güçsüz taş2
- hitlerin akciğerleri2
- ateşi siz bulsaydınız ilk neyi yakardınız2
- uludağ sözlük kolektif kafalar birliği2
- üç dil bilen alman kurdu2
- yeminimi bozuyorum ulan3
- bu memeler kimin2
- m r e r e c t o20
- hoşlanılan kızın ittihatçı çıkması5
- arapça bilen yazarlar3
- ödünç alınan dil2
- melahat ileri2
- ağız boşluğu sirk sahnesine benzeyen kezo3
- zayıflamanın en güzel yanı4
- sedat pekmez karakteri3
- sigara dumanı üfleme çeşnili sırıtan kezo2
- stanley termos almanın mantıklı açıklaması5
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları4
- 35 yaşında şort giyen erkeklerin olması4
- ilk buluşmada yodeling söyleyen kezo2
- hürmüz boğazı nda abd helikopteri düştü4
- mhp li yazarlar5
- başarılı sigara bırakma teknikleri5
- mecnun bir am için çöllere düşmesi3
- el sıkıştığında ne hissediyorsun7
- aşırı kilolu işletmeci tip2
- togg t10f4
- sedat pekmez24
- diamond bosphoruss denen yazar22
- bir kadını sözlük yazarı yapıp onunla sex yapmak3
- misafirlerin getirdiği hedeler2
- aisu3
- hiç gelmeyecek birini beklemek3
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- gocu28
- dirilse konserine gidilecek sanatçı5
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- kayyum kemal8
sevilen ve dünya üzerinde çıkarılmış en iyi futbol oyunudur.
ancak kötü yanı, world class (dünya klası) veya legendary (efsanevi) seviyelere geçtiğinizde oyunun, oynadığınız maçları zorlaştırmaktan da öteye giderek hakemi (leyhinize olan kırmızı kartlık hareketlerde bile bazen faul vermemek gibi) oyun içi unsurlar (68 overalli olan rakip kalecinin sırf kullanıcının maçta mağlup olması için panterleşmesi vb.) ve bazı oyun dışı unsurları (oyun kolundaki veya klavyedeki bazı sorunlar, örneğin ileride sağ kanattaki oyuncunuza ara pas atmak istediğinizde yön vermenize rağmen pasın sol kanada gitmesi vb.) öne sürmesidir. Bu bazen basit bir oyun karşısında sizleri çılgına döndürebiliyor.
ancak kötü yanı, world class (dünya klası) veya legendary (efsanevi) seviyelere geçtiğinizde oyunun, oynadığınız maçları zorlaştırmaktan da öteye giderek hakemi (leyhinize olan kırmızı kartlık hareketlerde bile bazen faul vermemek gibi) oyun içi unsurlar (68 overalli olan rakip kalecinin sırf kullanıcının maçta mağlup olması için panterleşmesi vb.) ve bazı oyun dışı unsurları (oyun kolundaki veya klavyedeki bazı sorunlar, örneğin ileride sağ kanattaki oyuncunuza ara pas atmak istediğinizde yön vermenize rağmen pasın sol kanada gitmesi vb.) öne sürmesidir. Bu bazen basit bir oyun karşısında sizleri çılgına döndürebiliyor.
oyuncuları 2010 fifa dünya kupasında yer alan 55 futbol federasyonundan 400 kulübe, toplamda yaklaşık 40 milyon amerikan doları dağıtmıştır.
Rüşvetle verdikleri 2022 katar dünya kupasını kışın düzenleyen oluşum. Ligler varken nasıl yapacaklar merak konusu. Rüşvetçiler. Evet.
Hakem Tartışmalarına Son Vermek için Devreye Alınan VAR Sisteminin Nasıl Olup da Daha Fazla Tartışmaya Yol Açtığını incelemek Üzere yakında Türkiye'ye Heyet Gönderecek futbolun en üst kuruluşu.
bugün arkadaşlarımın ısrarı üzerine 7 yıl sonra ilk defa oynadım. tabi piçler sürekli oynadığından beni tokat manyağı yapacaklarını sandılar. ama baba kafayı çalıştırıp taktik yaptı. 7 sene top yerine paradox interactive den ne geldiyse oynadığımdan zor olmadı. 9 kişiyi kalenin önüne dizip etten duvar kurdum, kalan son adamı ortaya aldım. sürekli bi atak yaptılar ama 5 kişiyi geçseler diğerine takıldılar. 8 kişiyi geçseler 9a takıldılar. ben nadiren çıkan pozisyonlarda ilerdeki adamımla şov yaptım. baba 3 maçta gol yemeden rezil etti salakları. evet. teşekkürler.
--spoiler--
FIFA'dan devrim gibi uygulama! Dünya Kupası'nda yarı otomatik ofsayt sistemi uygulanacak
https://bit.ly/3OVJQEN
--spoiler--
FIFA'dan devrim gibi uygulama! Dünya Kupası'nda yarı otomatik ofsayt sistemi uygulanacak
https://bit.ly/3OVJQEN
--spoiler--
futbol takımlarına 209 milyon dolar para dağıtacak organizasyon.
hasan can bunu yemediyse benim de adım sait değil.
(bkz: https://www.tiktok.com/di...-fifa-fasl%C4%B1-k%C4%B1z)
(bkz: https://www.tiktok.com/di...-fifa-fasl%C4%B1-k%C4%B1z)
Trump'a barış ödülü vermişler. Bu kurumun barış ödülü mü vardı ki?
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar