bugün
- ağlamak erkeğe yakışır mı10
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- yeni parti36
- zaman baba4
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- bir kilo patatesin 50 lira olması15
- bir gün ölecek olmak3
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- yılmaz özdil3
- gelmiş geçmiş en büyük kemalist4
- zeynep sude oktay6
- eye of tiger dinlerken saçı başı yırtmak6
- türkçüsüyle kürtçüsüyle akp'ye oy vereceğiz3
- nervio'nun aşkıma yanıt vermemesi3
- güne bir şarkı bırak13
- iştahın kapanması4
- en güzel sevişme13
- kitap yerine pdf okumak5
- arda güler2
- sözlükten kimseyle sevişmemiş yazarlar4
- akciğerden gelen cikleme sesleri7
- sigmund freud vs carl gustav jung6
- güne bir alıntı bırak2
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- dişi ruhlu iri yarı adam2
- nervio'ya gizli gizli aşık olan yazarlar4
- yemeğin yarısını yiyen kızlar5
- alparslan türkeş sonrası mhp3
- recep ivedik'teki gay kamyoncu4
- önce akp'yi seçimle indirelim sonra tartışırız4
- geceleri ne yapılır6
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- bu koyden olsam ne olacak18
- nervio35
- enayimiknatisii9
- namazında niyazında erkek10
- ibne miyim acaba diye sorgulamak7
- vermio11
- anın görüntüsü8
- hangi manifest kızısın14
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- düşün ki o bunu okuyor9
- twitter'ın x'in amınakoymuş olması3
- boyumun kaç cm olduğunu itiraf ediyorum4
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar14
- true çaylak olsun kampanyası9
- tai lung9
- beurredebaies3
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse9
- mehdiyetin yaklaşıyor olması3
abd uşağı akp'nin israil uşağı yardakçısı cemaatin başı. güçlü bir laiklik destekçisi olması ülkeden şutlanmasına engel olamamıştı. sırtını bürokrasiye dayamış, her zaman güçlüden yana olmuş bir adamdır bu. imam-ı azam'a kadılık teklif edilince, ''ben sizin düzeninizde kadı olamam'' demiş ve işkencelere rağmen bundan dönmemişti. sen kim başa geçerse ona yaltaklanıyorsun.
önce akp'yi sonra şeni şutlayacağız!
üstad sezai karakoç'u da buradan anıyorum. said nursi'nin kemiklerini sızlatıyorsunuz.
önce akp'yi sonra şeni şutlayacağız!
üstad sezai karakoç'u da buradan anıyorum. said nursi'nin kemiklerini sızlatıyorsunuz.
bu gidişle türkiye'YE Bir daha asla dönemeyecek sümüklü fettandır. kendi topuğuna sıkmıştır.
Türkiye'ye artık dönemiyeceği kesinleşmiş ve türkiye'deki kolunu kesmiş zat.
dün evliya gibi görüp, yere göğe sığdıramayan akcıların, bugün etmedikleri küfür, hakaret kalmayan adam.
yiyin ulan birbirinizi ete para vermeyin dedirten zat.
yiyin ulan birbirinizi ete para vermeyin dedirten zat.
müzmin amerikalı.
kendisine tayyip erdoğan'dan mesaj var;
--spoiler--
Biz müslümana lanetle emrolunmuş bir toplum değiliz. Biz Müslümanın hidayetinin artması için dua ederiz. Laneti için değil
--spoiler--
hadi çık yine o samimiyetsiz atraksyonlarına devam et.
http://video.uludagsozluk...hullah-g%C3%BClen-103281/ işte böyle madara olursun millete.
kendisine tayyip erdoğan'dan mesaj var;
--spoiler--
Biz müslümana lanetle emrolunmuş bir toplum değiliz. Biz Müslümanın hidayetinin artması için dua ederiz. Laneti için değil
--spoiler--
hadi çık yine o samimiyetsiz atraksyonlarına devam et.
http://video.uludagsozluk...hullah-g%C3%BClen-103281/ işte böyle madara olursun millete.
Yavas yavas kendini bitirme noktasina dogru emin adimlarla ilerlemektedir...Tayyip Erdoğan savasa girmemeliydi...
Başörtüsüne füruat diyen ama dershaneye füruat demeyen hoca. Kendileri ile ilgili bedduaya âmin demeyen ama hükümetle ilgili bedduaya âmin diyen cemaatin asla hata yapmayan ve yapmayacak olan lideri.
bu adamı sevmiyorum ömrümün hiçbir döneminde zerre sempati duymadım , akp hırsızlık yaptıysa da yapmadıysa da ben bu adamı sevmiyorum.
bedduamatik. almanlar üretene kadar en iyisi bu, made in turkey.
Yillarca bir din alimi zannettigimiz bu deccale bu saatten sonra hala inananlar varsa allah onlara acilen hidayet nasip etsin. insanlari mankurtlastiranlara lanet olsun. "abi"lerin emirlerini ayetmis gibi kabul edenlere de allahtan acil sifalar diliyorum
geçen sene bir vesileyle israil adlı köpeğe beddua ettim. bu şahsın cemaatinden biri bana; yahu mübarek nasıl beddua edersin? sonuçta insanlara, yanlışta olsalar bile dua ederek ıslah olmalarını temenni edebilirsin. beddua dinimizde yasak, demişti.
bana bunu söyleyen kişiyi görürsem şunu söyleyecem: iki gün önce samanyolu ana haber bültenini izledin mi? oradaki beddua israil için de değildi hemde.. bildiğin müslümanlar içindi.
bana bunu söyleyen kişiyi görürsem şunu söyleyecem: iki gün önce samanyolu ana haber bültenini izledin mi? oradaki beddua israil için de değildi hemde.. bildiğin müslümanlar içindi.
israil ve amerika müslümanları katlederken, ağzından bu kadar içten beddua ettiğini görmediğimiz hoca efendididir.keşke bu şekilde bedduayı onlar içinde edebilseydi.
kendi çıkarları doğrultusunda neler yapabileceğini bir kez daha göstermiştir.
seversiniz ya da sevmezsiniz. ama son konuşmasında, beddua ettiği olan hani, yerden göğe kadar haklıdır. her ne kadar cemaat gibi oluşumları sevmesem de adam "eğer bu haltı yapan biz isek bizim belamızı versin. ama siz iseniz sizin de belanızı versin. suçlular ceza çeksin." diyor. bu bedduayı biz zaten etmiyor muyduk bir çeşit komunistler olarak? ediyorduk. ee bugün biz her zamanki gibi bedduamızı edince neden "fetocu" oluyoruz? bence feto bizden oldu.
Son olaylarla gorduk ki Cok tehlikeli bir olusumun elebasisidir kendisi. Acilen devletten ekonomiden ve burokrasiden tasfiye edilmeleri elzemdir. Allah basbakanin yardimcisi olsun. Dikkat edilmesi gereken husus da bunlarin magdur edebiyati yapmalarina firsat vrrilmemelidir. Hem arkadan hancerlerler hem de yakalaninca magdurum diye zirlar.lat
Son olaylarla gördük ki dini bir cemaat değil tehlikeli bir örgüt lideridir. Ben anlamıyorum hala bu adamın liderliğinde dini yaşayanları, onu savunanları. Hoca olarak kabul edilen güya dini en iyi yaşayan kişinin yapacağı şeyler mi yaptıkları? Kendi kafalarında nasıl bir kılıf uyduruyorlar da aklıyorlar onu merak ediyorum. Ve maalesef ki o kadar saf insanlar hala var. Hayatında tv izlememiş, salak programları kastetmiyorum haber v.b. şeyleri kastediyorum, sadece zaman Gazetesi okuyarak gündemi takip eden insanlar var tanıdığım. Ve hocalarının yanlış yaptığını onlara söylemeniz bile düşman olmanız için yeterli sebep.
ağlak cemaat lideri.
televizyonda ara ara rast geliyorum da sürekli ağlıyor. arkadaş göz yaşı bitmez mi hiç bir insanda. durmadan nasıl ağlıyorsun be amca?
televizyonda ara ara rast geliyorum da sürekli ağlıyor. arkadaş göz yaşı bitmez mi hiç bir insanda. durmadan nasıl ağlıyorsun be amca?
Hiç ciddiye almadığım var yok umrumda olmayan insan varlığı. Dün yada önce bilmiyorum ilk kez bir konuşmasını izledim. Bir beddua ediyor ki benim diyen eline su dökemez. Kanım dondu. Hani beddua etmek günahtı yanlıştı. Biz hep yanlış mı biliyorduk hoca efendi?
rte'ye beddua etmiş tam birbirlerine girdiler tabi bu durum en çok ülkenin aydın insanlarının hoşuna gidiyor. yalnız beddua ederken arkadan amin diye bağıran elemanlar ağlıyor mu? bana mı öyle geldi?
hakkını vermek gerek çok güzel beddua ediyor dünya çapında bir yarışma yapılsa ilk 3 garanti.
https://www.youtube.com/watch?v=quPIR9tgBwI
hakkını vermek gerek çok güzel beddua ediyor dünya çapında bir yarışma yapılsa ilk 3 garanti.
https://www.youtube.com/watch?v=quPIR9tgBwI
zaman zaman gerçekten dürüst bir insan olduğuna inanmak istiyorum ama geçip karşısına birebir konuşmadan buna inanmam imkansız.
30 yıllık emeğini yaptığı 30 dk'lık konuşmasıyla bitirmiştir.
yahu hoca, sen yıllarca müslümana kafir demek adamı dinden çıkartır diye öğretmedin mi?
Öğrettin değil mi?
E o zaman müslüman olduğunu bildiğin birine neden (küffar olarak öldüğü kuranda tasdiklenen) "Firavun" diyorsun söyler misin?
Sadece benim tanıdığım 4 kişi Zaman gazetesi aboneliğini iptal etti. Kaldı ki bu insanlar bir yıllık ödemeyi peşin yapıyordu. Hatta biri 3-4 tane alıp başkalarına teslim ettirirdi.
Niye yaptınız böyle bir şey diyorum?
Hocaefendi'nin efendiliği kalmadı, geriye bir tek hoca kaldı diyorlar...
En son beddua dolu "vaaz"ını dinleyince ne demek istediklerini çok iyi anladım.
Not: Akp li değilim, tayyipçi hiç değilim
yahu hoca, sen yıllarca müslümana kafir demek adamı dinden çıkartır diye öğretmedin mi?
Öğrettin değil mi?
E o zaman müslüman olduğunu bildiğin birine neden (küffar olarak öldüğü kuranda tasdiklenen) "Firavun" diyorsun söyler misin?
Sadece benim tanıdığım 4 kişi Zaman gazetesi aboneliğini iptal etti. Kaldı ki bu insanlar bir yıllık ödemeyi peşin yapıyordu. Hatta biri 3-4 tane alıp başkalarına teslim ettirirdi.
Niye yaptınız böyle bir şey diyorum?
Hocaefendi'nin efendiliği kalmadı, geriye bir tek hoca kaldı diyorlar...
En son beddua dolu "vaaz"ını dinleyince ne demek istediklerini çok iyi anladım.
Not: Akp li değilim, tayyipçi hiç değilim
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar