bugün
- taşaklardan birinin kayıp olması4
- sözlükler arası savaş çıksa11
- en tehlikeli insan tipleri2
- ütü13
- mutsuz olmak3
- çay içen kız10
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek3
- veda mesajları hep yanlış yazılır2
- duyulan en ilginç isim5
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum2
- aklınıza gelen şarkı sözü4
- oralet içen erkek5
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- erdal beşikçioğlu8
- kalem4
- eğleniyormuş gibi yapan kadın2
- çaya şeker atan erkek5
- düşün ki o bunu okuyor5
- anın fotoğrafı14
- yerinde dur3
- uludağ sözlük çeteleri9
- yelpaze3
- smallville'deki konuk oyuncular3
- yıkık yazarlar4
- dolma kalem3
- latte içen erkek4
- doa otomatı3
- patates kızartması4
- kasa daima kazanır2
- ona bir şey söyle13
- selam sözlük2
- en boktan on yıl7
- telefona cevap vermeyen kız3
- gece ormanda birisi tarafından takip edilmek3
- oturunca göbeği kat kat olan kız3
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- mehdi nereye inecek sorunsalı3
- gocu bak bi5
- köpektapar2
- en gey özelliğiniz3
- ayrılık8
- bik bik bik bik bik bik diye öten horoz2
- akraba evliliği2
- iq düşüren şeyler3
- sözlü kızları cinsel ihtiyacını nasıl karşılıyor3
- siyah2
- sözlük yazarları nerede sorunsalı4
hiç tanımayıp sadece nick i hakkında yorum yapacağım sözlük kullanıcısı.
çok hoş bir nick.
evet iyi seyirler.
çok hoş bir nick.
evet iyi seyirler.
Kafasını çok sevdiğim yazar.
Şöyle bir yazdıklarını okuduğumda bu kişi ya benim dostumdur ya da dostum olacaktır dedim.
Şöyle bir yazdıklarını okuduğumda bu kişi ya benim dostumdur ya da dostum olacaktır dedim.
görsel
Bunu yapmak istemezdim hahahah
Bunu yapmak istemezdim hahahah
Nikini ayrı, profil fotoğrafını ayrı, entarilerini ayrı sevdiğim bir yazar. Umarım uzun yıllar daha bizimle olur.
Eski ve ebedi dostum. imtiyazlı kişilik.
(img:#2000259)
Benim için seçtiği karikatürü beğendiğim, karikatür tanrısı/tanrıçası olan yazar. Kendisi “elin güzel” mesajı verdiği için ayrıca teşekkür ediyorum, “elin güzel değil.s.s” diyenlere de selam olsun (bkz: swh)
Edit: birbirimizi çok tanımasak da severim ve samimiyetine güvenirim, umuyorum hep mutlu olur ve bir gün feylesof olur.
Benim için seçtiği karikatürü beğendiğim, karikatür tanrısı/tanrıçası olan yazar. Kendisi “elin güzel” mesajı verdiği için ayrıca teşekkür ediyorum, “elin güzel değil.s.s” diyenlere de selam olsun (bkz: swh)
Edit: birbirimizi çok tanımasak da severim ve samimiyetine güvenirim, umuyorum hep mutlu olur ve bir gün feylesof olur.
Giriş yap butonuna tıklar tıklamaz pislik, necaset, billur, samimiyetsizlik kokusunun yüzünüze yüzünüze vurduğu şu sözlükte sevdiğim nadir yazarlardan birisi.
Edit : aşağıda söylenildiği gibi karikatürden etkilenmedim. Çok öncelerden tanırım kendisini.
Edit : aşağıda söylenildiği gibi karikatürden etkilenmedim. Çok öncelerden tanırım kendisini.
Yazar-Karikatür seçimleri gayet yerinde olmuş. Başıma bir şey gelmeyecekse Ben güldüm.
şurada kullanıcı adı yer almayan yazarlar cidden alınmasın gücenmesin çok gereksiz yere taraf alındı, hepinizi bir karikatüre sığdırırım benim için hiç sorun değil fakat sözlükteki herkesten haberdar değilim. Hak verirsiniz ki bu isimler ya kullanıcı adıyla ya yazdıklarıyla ya da gündeme geldikleri konularla iyi kötü burada bir karakter kazanmış yazarlardı ve bende çağrıştıkları karikatürleri paylaştım yine de on ikiden vurdum demiyorum.
(img:#2000313)
Ben eğlendim, siz de birazcık eğlenin istedim ve evet yine olsa yine yaparım ve yine yapacağım.*
(img:#2000313)
Ben eğlendim, siz de birazcık eğlenin istedim ve evet yine olsa yine yaparım ve yine yapacağım.*
Nezaketten yoksun Bi tip.
Tanımıyorum. Bi entrysi ile ilgili mesaj attım cevap yok.
Cevap vermek zorunda mı?
Tabii ki değil. Onu kategorize etmek için kaymakamlıktan izin almak zorunda mıyım? Tabii ki değilim.
Tip.
Edit: valla dakikasına mesaj atmış aslında.saatler sonra baktığımda mesaj falan yoktu. Şimdi bakıyorum mesaj var. Hatta 2 tane mesaj atmış. Özür diliyorum. Ulan böyle ofsayta da düşmem ama hakikaten mesaj falan yoktu.
Tanımıyorum. Bi entrysi ile ilgili mesaj attım cevap yok.
Cevap vermek zorunda mı?
Tabii ki değil. Onu kategorize etmek için kaymakamlıktan izin almak zorunda mıyım? Tabii ki değilim.
Tip.
Edit: valla dakikasına mesaj atmış aslında.saatler sonra baktığımda mesaj falan yoktu. Şimdi bakıyorum mesaj var. Hatta 2 tane mesaj atmış. Özür diliyorum. Ulan böyle ofsayta da düşmem ama hakikaten mesaj falan yoktu.
Kırıcı karikatür seçimlerinden dolayı donuza aldığım yazar.
Mutlu ama uzak olsun.
Mutlu ama uzak olsun.
Aydın, esprili, komando samuray ninja kung fu üstadı; genel kurmay başbakanı 11.nesil yazar.
Yine karikatür eşleşmesi yapmış yazar.. sayesinde kendimi hiç sevilmemişim hissettim soalsun..
Ama beni seven ilk kişi olacağına söz verdi çözdük sorunu.
Ama beni seven ilk kişi olacağına söz verdi çözdük sorunu.
en sevdiğim, en leğendiğim hayvandır. fesleğen ile feslemeğen bir olur mu hiç?
hiç şüphesiz ki yakında çıkacak olan "özneler ve gökyüzü" adlı eserime ilham vermiş yuzır.
Pek sevmesem de sözlükte iyi vakit geçirmesini dilediğim yazar.
görsel
Kendimi nerelerden atam söyle kadın efendi?????
Kendimi nerelerden atam söyle kadın efendi?????
doğum günüymüş sevgili yazarın, kutlu olsun.
gece gece mizah seviyesi ile bana kahkaha attıran yazardır. yüzün hep gülsün bro.
Bana kırıcı laf söyleyen yazar. Bi de edit yapmış kırıcıliğını örtmek için. Üzdü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar