bugün

/790
gülüp geçiyoruz, içimizde kötülük olmasa da eğleniyoruz ama iş ciddiye bindi artık, nedir abi bu tablo? sen fenerbahçesin. koskoca yönetimde kimse de çıkıp ne açıklama yapıyor ne müdahale ediyor, toplanın abi. çok acil toplanın.

not: gs
Devrilme yolunda adım adım ilerleyen koca çınar.

Seneye 1.ligte göreceğiz.1.ligteki takımlar,çakma da olsa lüks bir takım görecekler.ne güzel onlara.
Rakipleri en azından ilk 4 planı yaparken, kendilerinin kümede kalma savaşı verdiği rezil kepaze takım. Ersun yanal balonu gelsin de o da başarısız olunca yine gülelim.*
görsel

görsel
aziz yıldırım'ın 20 yılda döktüremediği saçı ali koç 6 ayda döktürücek galiba ama hadi hayırlısı...
taraftarlarının ali koç ile kümeye düşmeye razı okduğu takım. ben de öyleyim. aziz yıldırım ile şikeli şampiyon olmaktansa ali koç ile 5 yıl sonra toparlanır şampiyon oluruz.
başlarım takımına lan bize bir şey olmasın yeter...

(bkz: züğürt tesellisi)
ya arkadaşlar, cidden bak. bir fenerli olarak euroleague kazanmanız ile gurur duyun, biz de duyuyoruz. voleybol takımınız iyi, klüp olarak türkiyede gerçekten değerli bireysel sporcular da yetiştiriyorsunuz, gerçekten büyük katkılarınız oluyo o gençlere de camiaya da. ama neden futbol ya? bak ne kadar başarılı olduğunuz alan var. gidin oralara yapın yatırımınızı, nedir ki bu futbol ısrarınız?
Mini mini bir kuş 16. Sıraya konmuş.
görsel
özellikle geçen sezon şenol güneş'e karşı yaptıkları terbiyesizliğin bedelini acı acı ödeyen kulüp. küme düşseniz anca temizlenirsiniz beter olun açık ve net.
türkiye'nin en büyük takımıdır, lakin bunun için sanırım süper lig puan durumunu bir 180 derece baş aşağı etmek gerekiyor hahahaha.
bunlar şimdi otobüsle dönüyolar bizim gibi fakir değiller ya uzun yol bunların ayaklarını falan perişan eder haftaya da yenilirler...
Fenerbahçeliden çok diğerlerini havlatan kulüp. Taraftarıyız! isterse amatör de oynasın yine geri gelir tokatlarız. Siz çok konuşmayın ağlak ve yalancı şenol un avaneleri.
Bu sene ortaya cikan yeni bir kanser turu.
işte herkesten birilerinin ahı çıkıyor n'aparsın.
Daha “kulüp” yazamayanlar gelmiş 111 yıllık çınara laf sokmaya, onunla dalga geçmeye çalışıyor.. siktiriniz oradan..
Yensen de ,yenilsen de, düşsen de, en güzel duyguların katili de olsan yanındayız. Ha yine diyorum düşmeyeceğiz. Fenerbahçe ruhunu özledik sadece.
bir aksilik olmazsa bu haftayı 17. sırada tamamlayacak takım.

yıllardır burda fenerbahçe'nin bir anadolu takımı olduğunu, aziz'in lobisi olmasa kümede zor duracağını yazıyorum ve eksileniyorum. şimdi çıktı işte dediklerim beşiktaş ve galatasaray'ı gördünüz mü hiç 17. sırada? büyük takım ne olursa olsun bu duruma düşmez açık ve net.
Parasütsüz serbest düsüs yasiyor 17. Sira hahahaha.
görsel
Ligin ikinci yarısı çıkışa geçer 6-7.sıralarda bitirirler ligi. Tamam şimdi kötüler ama hep böyle olcak değil herhalde zamanla bir şeyler değişir , az da olsa toparlanırlar bence kısa zamanda.
Yazık ettiniz koskoca takıma, ayıp oldu milyonlarca taraftara.
Bu kadar düşmeye değer miydi?
Güncel puan durumu. https://s3.eksiup.com/4ca423c20423.png
bizim millet çok sabırsız ya. çalışmak, temel yapmak yok hep başarı hep başarı olacak. başarı da temel olmadan çalışmadan olmuyor ne yazık ki. bu adam daha yeni geldi. endüstriden geliyor. takımın şu an hocası olmayan 3 teknik direktöre maaş bağlaması götüne kadar borçlu olması gibi faktörler hiç yokmuş gibi. ali koçla gidildi kamil koçla dönüldü gibi mal mal espriler yapılabiliyor. o borçlar ödenene kadar hiç bir takım kendine takım demesin.
Beter olsun.
© copyright 2005 - 2026