bugün
- ne kadar yaşlısın6
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı20
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı35
- sevgili4
- trt tarafsız olmalı6
- barış alper yılmaz8
- bu nasıl hava lan2
- beyza4
- fatma betül sayan kaya45
- zulzula cin kabilesi3
- patates kızartmak4
- paranın devrinin bitmesi10
- asrın soygunu15
- sarma saran kaslı sözlük erkekleri13
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- izmirin diğer büyükşehirlere göre çok geri olması13
- eylül ayı2
- yasak cinsel ilişkiler15
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek14
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- x veya exe olunca şeytanivekorkunç bir kopyaolması2
- bir sözlük erkeğine yürüyüp karşılık bulamamak11
- romanya53
- türkiye28
- sarma saramayan kız10
- gocu'nun 2 günde unutulması13
- futbol13
- sözlük erkeğine cin musallat etmek7
- italya12
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis16
- istanbul da hava durumu2
- abberline ın yeni hesabı11
- kelimelik3
- true'nun çaylak olması7
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- bir sözlük erkeğine sarma tenceresiyle saldırmak7
- filmi beğenmeyip yönetmeni vurmak3
- arkadaşlar bişe dicem ya7
- dünya60
- ekrem imamoğlu7
- çalmaşur4
- online listesinin yine gelmesi6
- izmir'i yönetemeyip ülkeyi yöneteceğini sanan tip6
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- özgürlük vs eşitlik5
- osmanlı'nın yıkılma sebepleri5
- almanya26
- belçika10
- eski sevgilinin saçmalıkları5
Yalnız ağır sikertme yapmış. Boş kafalı bir tayyipçinin istemediği herşeyi bir metnin içine sığdırmış. Laik demiş, cumhuriyet demiş, atatürk demiş. iyi ki fenerbahçeliyiz.
ülkenin 2.büyük takımıdır. birincisi için (bkz: ****)
bu sezona bomba gibi başlamasını beklerken hazırlık maçlarında ışık vermemiş takımımdır. fakat kabul edilebilir gerekçelerle temellendirilmiş bu, ağır antreman koşulları denmiş, takım maçı antreman maçı olarak görüyor denmiş, bakacağız, ilk resmi maçı merakla bekliyorum.
bu sezon -sonunda- dördüncü yıldızı takacağız mottosuyla umutluyum, Galatasaray'dan bir beklentim yok, beşiktaş yine şampiyonluğa aday olacaktır, bir anadolu takımı parlamazsa beşiktaş ile şampiyonluk yarışı veririz gibime geliyor. hadi bakalım.
bu sezon -sonunda- dördüncü yıldızı takacağız mottosuyla umutluyum, Galatasaray'dan bir beklentim yok, beşiktaş yine şampiyonluğa aday olacaktır, bir anadolu takımı parlamazsa beşiktaş ile şampiyonluk yarışı veririz gibime geliyor. hadi bakalım.
hazırlık maçlarında yenilip yenilmemiz çok önemli değil.
fakat pozitif futbolun güzelliklerini göremediğimiz gibi defansif futbolunda güzelliklerini pek göremedik.
fakat pozitif futbolun güzelliklerini göremediğimiz gibi defansif futbolunda güzelliklerini pek göremedik.
şimdi şöyle bir durum var. hoca faktörünü kenara atıyorum. fener maçlarını takip eden bilir, maç boyunca en çok topla buluşan oyuncumuz beklerden biri olur.
şener veya hasan ali yani. son 3 yılşampiyonluğu kaçırdığımız orta saha oyuncularından değişen var mı hatırlayalım. hala topal,josef ve alper.
başka söylenecek söz var mı?
şu kulübü bu hale getiren şerefsizlere seyirci olarak hakkımı helal etmiyorum. ben maçlara düzenli giden biriydim. affedersiniz bu orospu çocukları yüzünden fenerbahçe'ye küstüm.
son olarak ben arfa gelse nerede oynayacak diyorsun ya sayın uslu, ebenin aminda oynayacak ben söyleyeyim.
şener veya hasan ali yani. son 3 yılşampiyonluğu kaçırdığımız orta saha oyuncularından değişen var mı hatırlayalım. hala topal,josef ve alper.
başka söylenecek söz var mı?
şu kulübü bu hale getiren şerefsizlere seyirci olarak hakkımı helal etmiyorum. ben maçlara düzenli giden biriydim. affedersiniz bu orospu çocukları yüzünden fenerbahçe'ye küstüm.
son olarak ben arfa gelse nerede oynayacak diyorsun ya sayın uslu, ebenin aminda oynayacak ben söyleyeyim.
20 yıldır Trabzonspor'u, 18 yıldır Galatasaray'ı, 12 yıldır Beşiktaş'ı; Kadıköy muhallebisi yapan, en büyük olmanın verdiği gururla rakiplerini fazlaca ciddiye almayan camia, dernek veya takım.
canım takımımın, dünya fenerbahçeliler günü kutlu olsun.
yaşa varol fenerbahçe.
19.07
aşkla, özlemle, tutkuyla bir ömür sevileceksin.
görsel
yaşa varol fenerbahçe.
19.07
aşkla, özlemle, tutkuyla bir ömür sevileceksin.
görsel
2011 de şike davasından sonra futbolcusu hocasi topuklayan takim..
not:benim gözümde aklanmadi kim ne derse desin.
not:benim gözümde aklanmadi kim ne derse desin.
2017-2018 sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyecek takımdır.
Valbuena, Dirar, Ekici, Kameni, isla, Eljif transferlerine sadece 2.7M euro bonservis bedeli ödeyen kulüp.
görsel
görsel
görsel
Ahahahhahaha.
Samuel etoo. Adamların tek tesellisi "beşiktaş devre arası alamadı bix aldık". Tepe tepe kullanın.
Sonsuza dek gs'nin evcil hayvanı olarak kalacaksınız. Lol.
Kokainman picler. Kokainman daum'un, sefa'nın çocukları.
Ahahahhahaha.
Samuel etoo. Adamların tek tesellisi "beşiktaş devre arası alamadı bix aldık". Tepe tepe kullanın.
Sonsuza dek gs'nin evcil hayvanı olarak kalacaksınız. Lol.
Kokainman picler. Kokainman daum'un, sefa'nın çocukları.
türkiyenin barselonasının bütün imkanlarını seferber edip alamadığı mehmet ekici ve etoo'yu neredeyse kılını dahi kıpırdatmadan alan takım.
siz dönünde, feda sezonunda tüm fedakarlığı yapmasına rağmen 200 bin euro gibi komik bir bedelle adeta kovarcasına trabzona verdiğiniz olcay transferindeki nankörlüğünüze kahpeliğinize bakın.
ipliğiniz pazara çıktı. çin'de yaptığınız usulsüz transferler artık neredeyse herkesin malumudur.
antalyada yemeğe davet edilip umduğunuzu (etoo transferi) değilde, bulduğunuzu( antalyaspor başkanının fiko ve çakma filozofu göt edişi) yediğinizi unuttunuz bakıyorum da.
çok büyüksün be fenerbahçem çoook.
siz dönünde, feda sezonunda tüm fedakarlığı yapmasına rağmen 200 bin euro gibi komik bir bedelle adeta kovarcasına trabzona verdiğiniz olcay transferindeki nankörlüğünüze kahpeliğinize bakın.
ipliğiniz pazara çıktı. çin'de yaptığınız usulsüz transferler artık neredeyse herkesin malumudur.
antalyada yemeğe davet edilip umduğunuzu (etoo transferi) değilde, bulduğunuzu( antalyaspor başkanının fiko ve çakma filozofu göt edişi) yediğinizi unuttunuz bakıyorum da.
çok büyüksün be fenerbahçem çoook.
bence fenerbahçe huzurevi kulübü olsun adı.
bunlar ancak bu kadroyla acunun hali saha Turnuvasinda şampiyon olur...
bunlar ancak bu kadroyla acunun hali saha Turnuvasinda şampiyon olur...
Sonsuza kadar gs'nin evcil hayvanı olarak kalacakmışız ahahahahaha. Gs ilk önce köy takımlarından yediği küsküyü temizlesin. Loser piçler sizi. Bu takıma roberto carlos da geldi, anelka da geldi lan siz kimsiniz amk. ilk önce futbolcularınızın maaşlarını ödeyebilin fakir avuntuları sizi. Ulan dünün ağzı kokanları bugün fener'e kafa tutar oldu ya ne gülüyorum ya ahahahahaah.
Tinerciler ve Fransızların Günaşırı Gelip Ağladığı başlık !
Birader ben bu kadar ezik bi takım görmedim.
Bi eto bitmiş vakası daha. Bildiğin taşak geçiyor antalyaspor.hahah.
Bi eto bitmiş vakası daha. Bildiğin taşak geçiyor antalyaspor.hahah.
Çokta sikimizdeydi götünün kılı kadayıf olmuş antalyanın değeri eto'o amk.
2011den beri şikeden aklamayan takım.
sonsuza kadarda şikeci fener olarak bilinecek...
sonsuza kadarda şikeci fener olarak bilinecek...
FENERBAHÇE UMMADIK ANDA GELEN TÜM SEViNÇLERiMiZ !
Taraftarın bir umutsuzluğu olsa da aykut kocaman ile güvenilir ve kredisi olan bir takım kurulduğunun farkındalar.
Transfer konusunda isla ve dirar hamleleri tatmin edici.
Valbuenadan üst düzey performans beklendiği için vasat kaldığı zamanlarda bazen homurdanmalar olabilir ama genelde yararlı olacağına inanıyorum.
Hasan Ali van persie Alper kredisi düşük oyuncular forvet takviyesi bekleniyor.
On Numara konusunda taraftarın ağzı çok yandığı için Kadro derinliği isteniyor ama mali sıkıntılar bu süreci yavaşlatıyor ben arfa zor ekici ligde tatminkar olabilir.
Josef bu yıl daha iyi olacak gibi kjaer için yönetimde ikilik var satılırsa bonservisi ile bir forvet ve On Numara alınabilecek olması ihtimali kuvvetlendiriyor ama taraftar skrtel dışında kimseye güvenmiyor. Gelecek para ise 3 bölgeye transfere yetmeyebileceği için ince eleniyor.
Genel hava bu gün alınacak bir galibiyet ile olumlu yönde olacak.
Transfer konusunda isla ve dirar hamleleri tatmin edici.
Valbuenadan üst düzey performans beklendiği için vasat kaldığı zamanlarda bazen homurdanmalar olabilir ama genelde yararlı olacağına inanıyorum.
Hasan Ali van persie Alper kredisi düşük oyuncular forvet takviyesi bekleniyor.
On Numara konusunda taraftarın ağzı çok yandığı için Kadro derinliği isteniyor ama mali sıkıntılar bu süreci yavaşlatıyor ben arfa zor ekici ligde tatminkar olabilir.
Josef bu yıl daha iyi olacak gibi kjaer için yönetimde ikilik var satılırsa bonservisi ile bir forvet ve On Numara alınabilecek olması ihtimali kuvvetlendiriyor ama taraftar skrtel dışında kimseye güvenmiyor. Gelecek para ise 3 bölgeye transfere yetmeyebileceği için ince eleniyor.
Genel hava bu gün alınacak bir galibiyet ile olumlu yönde olacak.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar