bugün
- true neden sevilmiyor sorunsalı23
- mazotun 100 lira olacağı tarih11
- kürtaj dede5
- ılık su içen erkek8
- tanrı olsaydi dünyadaki kötülüklere ayar verirdi6
- viski kola10
- mal gelecek dükkanın önüne park etme9
- pipet kullanan erkek8
- g i l d e d l i l y12
- hava soğudu ulan2
- eski bölümleri izlenilebilen spor programı5
- sözlükte 15488 gammaz olması5
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay16
- 13 aralık 2026 fenerbahçe trabzonspor maçı2
- saraca092
- mazotun litresi 96 lira13
- ekonomi çok iyi7
- sözlük erkeklerinin 80 ler de çekildiği fotoğraf7
- her seçim öncesi bulunan zengin petrol yatakları2
- spor yapmayan erkek7
- duman avcıları4
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz24
- hamas18
- gokyuzunun silinen rengi16
- dram filmi seven erkek5
- soğuk su içme mevsiminin sonuna gelmek4
- şakirt mizahı2
- tora'ya göre rab yeryüzüne indi konuştu3
- türkiye'nin en kuzeybatısının edirne olması2
- burcunu açıklamayan insan18
- internette tanışılan kızın gerçekte maymun çıkması6
- ölmeden önce kimlerle beraberseniz3
- çocukken yapılan ahlaksızlıklar4
- bu saatte hamburger yenir mi10
- ferrariye lpg taktıran barzo3
- düğünde kılıç kemeri isteyen kadın6
- true ve süperego3
- kürdü sevmek ruha iyi gelir11
- naruto dayi4
- seninle böyle olabilirdik7
- palamut3
- fenerbahçe yi kurtarma planı6
- sizi görünce saçıyla oynamaya başlayan kız3
- banka faizi5
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı27
- teomancalmasur5
- ezgi yen2
- aşk7
- mansur yavaş'ın cumhurbaşkanı adayı olma ihtimali5
- 150 boyuyla kavvam erkek arayan türbanlı3
Lozan Antlaşmasında Fenerbahçe 2012-2023 yılları arasında ofansif orta saha alamaz maddesi varda bizi mi koparıyosunuz anlamadım ki aq.
inanılmaz saçma bir kadroya sahip futbol kulübü. seneye yine 3. olur.
Aziz Yıldırım ilelebet başında kalır umarım. Beşiktaş 4. yıldızı da takacak sayesinde.
Aziz Yıldırım ilelebet başında kalır umarım. Beşiktaş 4. yıldızı da takacak sayesinde.
Bu yıl da şampiyon olamazsa sıkıntıya girecek takım.
Abi boşuna taşımayın şu beyni kullanın ya.. aykutla sezon başında anlaşıldı zaten sezon içinde de irtibat halinde kalındı. Yapılmış transferlerin hepsi aykutun onayıyla isteğiyle yapıldı. Yapılmaya da devam ediliyor. Aykutun oynattığı futboldan, azizin yönettiği futbol şubesinde bende çok sıkıldım ve hoşlanmıyorum ama bir sene daha dişinizi sıkacağız maalesef.. seneye ali koç önderliğinde hep beraber tribünlerde hep dillerde bu sevda bitmez gönüllerde diyerek omuz omuza dim dik olacağız. Zaten bu sene şampiyonluk ve 4. Yıldız gelmezse hem aykut hem aziz yolcudur. Uğurlar olsun.
Başlığı altına ne kadar kuyruk acısı bulunan itler varsa toplamış takımım. Teknik direktörsüz transfer yapmamıştır Fenerbahçe. Hoca aykut kocaman'dır. Valbuena ise boş değil, çok iyi bir transferdir. Evet hasan ali ile sözleşme yenilenmiştir ama clichy zaten gelecektir. Clichy'nin yedeği kim olsun derseniz, ismail yerine hasan ali olsun tabii ki.
Durduk yere takıma sallamanın bir manası yok. Euroleauge şampiyonluğuna da önemi olmayan bir şampiyonluk diyen troll götverenleri de kăle almamak gerek. iki kere üst üste şampiyonluğu bundan önce fî tarihinde gören ama şimdi götleri kalkmış tinerciler de 4. Yıldızı alacaklarmış Fenerbahçe sayesinde. Kıçları açıkta yatmışlar sanırım. Şampiyonuz dedikleri sezonda bile hiçbir branşta bizi yenememişler, hâlâ konuşuyorlar. Ölümüz bu haldeyse bizim, kendimize geldiğimiz zaman, ki bence o sene bu sene, şerefli üçüncülük ve "efendi" beşiktaş zırvalarına başlarsınız yine.
Durduk yere takıma sallamanın bir manası yok. Euroleauge şampiyonluğuna da önemi olmayan bir şampiyonluk diyen troll götverenleri de kăle almamak gerek. iki kere üst üste şampiyonluğu bundan önce fî tarihinde gören ama şimdi götleri kalkmış tinerciler de 4. Yıldızı alacaklarmış Fenerbahçe sayesinde. Kıçları açıkta yatmışlar sanırım. Şampiyonuz dedikleri sezonda bile hiçbir branşta bizi yenememişler, hâlâ konuşuyorlar. Ölümüz bu haldeyse bizim, kendimize geldiğimiz zaman, ki bence o sene bu sene, şerefli üçüncülük ve "efendi" beşiktaş zırvalarına başlarsınız yine.
dursun özbek' den galatasaray ne çekiyorsa aynısını aziz yıldırım' dan çeken kulüp. buna rağmen valbuena ve dirar gibi iki iyi transfer yapmıştır.
Acilen şu Cristiano ronaldo konusunda basına açıklama yapması gereken klüp.
"ilgilenmiyoruz, transfer gündemimiZde yok falan demeyip taraftarı umutlandırırlarsa hüsranla karşılaşabilirler.
"ilgilenmiyoruz, transfer gündemimiZde yok falan demeyip taraftarı umutlandırırlarsa hüsranla karşılaşabilirler.
her sene tonla para harcayıp kafasını alan kulüp.
ayrıca başındaki adam diyarbakır ermenisidir.
ayrıca başındaki adam diyarbakır ermenisidir.
kurduğu takim en az 1-2 sene is yapar. günü kurtarmaktan ote gitmez. he iki sene gerçekten cok da iyi oynar. fenerbahçeye su an alexvari bir oyuncu gerekiyordu. bir alex değil ama valbuena o bolgede forvetleri besleyeccegine inaniyorum. kanatlar keza idare eder ki beni korkutan tek yer bekler. sagda şener solda hasan yine bizi kanser edebilir. orta sahada mehmet ekici emre belozoglunun eksikligini kapatir ve mehmet topali inanilmaz rahatlatir. su an şener 'e rakip birini bulmalari gerekir.
biz maicon'u aldık siz de güzel bir transfer yapın da şu ligin tadı geri gelsin.
aptalların çenesini çekiyoruz.
aptalların çenesini çekiyoruz.
http://fenerbahce.org/fbm...detay.asp?ContentID=56341
Maalesef;
Teknik direktörümüz aykut kocaman....
Maalesef;
Teknik direktörümüz aykut kocaman....
aykut ve emre yüzünden bıraktığım yıllarımın takımıdır. haram zift olsun ; dualarım, heyecanlarım ve desteğim.
aykut kim yahu ? tarihinde ne başarısı var ve kimi çalıştırmış. alex'e hasetinden çatlayan birisi.
aykut kim yahu ? tarihinde ne başarısı var ve kimi çalıştırmış. alex'e hasetinden çatlayan birisi.
şikeci beşiktaşlıların başlığına gelip ağladığı takım.
pff ulan şikeyi kabul etmiş adamlar üstüne üstelik kupa iade etmiş tineri fazla kaçıran soluğu burda alıyor. kirletmeyin tertemiz fenerbahçemizi hadi yallah kendi başlığınıza.
Galatasaray ve Beşiktaş için geçerli olduğu gibi, değerleri ve amacı olması sayesinde ayakta kalabilen bir kulüptür. BJK'deki anlam eksikliğini sonradan taraftarı bulup yerine koymuştur. Fenerbahçe'de ise kuruluşundan beri damarlarındaki asil kanda mevcut gelegelmiştir.
2017-18 sezonunda lig avrupa ve kupa şampiyonu olacak takimdir.
Bu sezon gümbür gümbür geri dönüş yapmasını beklediğim şanlı takımım. En azından şu kendini bilmez görgüsüzleri sustursun dediğimdir. Meydan çok boş kaldı.
fenerbahçeye karşı bi önyargım var hep ısanamadım ve biri de ben fenerliyim derse bi durup bakıyorum. sevmiyorum.
Fenerbahçemiz 1923 yılında işgal Kuvvetlerine karşı çıktığı mücadeleden 2-1 galip ayrılarak General Harrington Kupası'nı kazanmıştır.
görsel
görsel
Aziz yıldırım ın sanırım tapulu kulübü.. takım ne ileri gidiyor ne geri ama başkan hep aynı çok enteresan bir milletiz ortalık takımı olmaya razı olmuş herkes seneye iki kere galatasarayı yenelim bize yeter modunda herkes.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar