bugün
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- ucan tekme atan hipopotam28
- bir kadını keko gösteren detaylar16
- bacılar çabuk bakın15
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- babuş diyen kız10
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- nervio'nun erkek olması31
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- iltica41
- çığlık filmindeki çığlık ın kovaladığı kızın adı2
- netanyahu7
- beraber kavgaya gidilecek yazarlar7
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
- kızlar bi bakın bişe göstercem9
- arkadaşlar güldük eğlendik7
- queen feristah10
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- her gün blazer ceket giyen kadın7
- from gold from dust29
- sözlükte kim kimle aşk yaşıyor veritabanı4
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- bacılar koşun yanıyorum6
- sözlük kızlarının kekleri5
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin6
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum6
- dişil enerji yağı4
- kavaklıdere5
- çok uykum geldi4
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- yahudi kızları3
- aslında en iyi joker heath ledger değildir5
- yaprak döken adam2
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması7
- izmir'in akp'ye geçmesi23
- dişil enerji3
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- fatma betül sayan kaya36
- beyler acilen koşun3
- adnan oktar'ın kedicikleri4
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük6
- havuçlu tarçınlı kek4
- neden yahudi intihar bombacısı yok5
- artık hayatta olmayan birine özlem duymak5
- heyt bea10
inşallah şampiyon olur. Açık ve net.
(inşallah hiçbir zaman şampiyon olamaz)
fenerbahçe spor kulübü
sarı lacivert
fb
1907.
(bkz: kadıköy)
fenerbahçe spor kulübü
sarı lacivert
fb
1907.
(bkz: kadıköy)
sneijder sakatlandıktan sonra maçı 6 nisanda oynamak isteyen takım.her türlü yeneceğiz sizi rahat olun olm.
Fenerbahçe, bir tutkudur hatta aşkların en güzelidir. Bir fenerist olarak söylüyorum.
Türkiye'deki Tek büyük Spor kulübüdür.Diğer klüplerin hepsini Kendisine itaat ettirmiştir.tek şansızlığı Maddi açıdan Çöken , Aptalların yönettiği,Taraftarlarının tartışmasız koyu ahmak olduğu Sözde Ezeli rakibi malum Fransız klübü 6alatasaray gibi Hain bir klüple bir tutulmasıdır. Söz konusu Fransız klübü Fenerbahçemizin rekabetçi imajını Kanaatimce zedelemektedir zira düşmanın bile akıllısı makbuldür.
Edit : Eksileyen Çocuklar Gerçekler sizin Hoşunuza gitmesede gerçektir. 100.yılınız da Şampiyon olduğumuzu eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın * Entry akşam silinip tekrar paylaşılacaktır.
Edit : Eksileyen Çocuklar Gerçekler sizin Hoşunuza gitmesede gerçektir. 100.yılınız da Şampiyon olduğumuzu eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın * Entry akşam silinip tekrar paylaşılacaktır.
30 mart 2016 Gökhan Gönül dopingli madde kullanımı hakkında şöyle bir açıklaması var :
"Profesyonel futbolcumuz Gökhan Gönül’ün 23.02.2016 tarihinde yapılan toraks BT ve MRI tetkikleri sonucunda kaburgasında (T.10) kırık tespit edilmiştir. Futbolcumuzun tedavisine başlanmış, göğüs ve sırt ağrılarının devam etmesi üzerine algoloji uzmanı hekim tarafından sinire blokaj yapılmıştır. Yapılan uygulama, kortikosterodlerin sistematik olmayan kullanım şekli olarak tedavi amaçlı tatbik edilmiştir. Doping testi öncesinde, futbolcuya yapılan lokal uygulama bu prosedürler için kullanılan matbu forma yazılmak suretiyle Türkiye Futbol Federasyonu’na beyan edilmiştir."
süpermarketten suyu çaldık, içtik. çıkışta kontrol olduğunu görünce kasiyere bunu içtim deyip boş pet şişeyi göstermek gibi birşey olmuş. yani gökhan'ın kullandığı maddeyi maçtan önce değil kurada gökhan çıkınca hemen yazıp bildirmişler. olması gereken 6 ay ile 2 yıl arası ceza alması fakat gökhanın muhteşem adamlığından dem vuruyor herkes *
adamlık derken : https://www.youtube.com/watch?v=wiBo8HvN8Aw
"Profesyonel futbolcumuz Gökhan Gönül’ün 23.02.2016 tarihinde yapılan toraks BT ve MRI tetkikleri sonucunda kaburgasında (T.10) kırık tespit edilmiştir. Futbolcumuzun tedavisine başlanmış, göğüs ve sırt ağrılarının devam etmesi üzerine algoloji uzmanı hekim tarafından sinire blokaj yapılmıştır. Yapılan uygulama, kortikosterodlerin sistematik olmayan kullanım şekli olarak tedavi amaçlı tatbik edilmiştir. Doping testi öncesinde, futbolcuya yapılan lokal uygulama bu prosedürler için kullanılan matbu forma yazılmak suretiyle Türkiye Futbol Federasyonu’na beyan edilmiştir."
süpermarketten suyu çaldık, içtik. çıkışta kontrol olduğunu görünce kasiyere bunu içtim deyip boş pet şişeyi göstermek gibi birşey olmuş. yani gökhan'ın kullandığı maddeyi maçtan önce değil kurada gökhan çıkınca hemen yazıp bildirmişler. olması gereken 6 ay ile 2 yıl arası ceza alması fakat gökhanın muhteşem adamlığından dem vuruyor herkes *
adamlık derken : https://www.youtube.com/watch?v=wiBo8HvN8Aw
bir semt. aynı zamanda takımım.
Galatasaray'a küsküyü vermekten imtina etmeyen kulüp.
fenerbahçenin herşeyi kalıbına uydurması.
ilaç kullanılmış mı kullanılmış. ee hadi gökhan teste deniyor. aa durun bu gökhan şu ilacı kullandı onu yazimde öle gitsin teste diyorlar.
futbolcular sende belki 1 yada 2 kez denk geliyor bu teste. gökhanda ki form düşüklüğünü göz önüne alırsak , neden bir anda rahatça toparlandığını anlayabiliriz.
futbolcu üstünde leke kalması böyle bir şey. kendisini penaltı için yere atan adam gökhanın hangi adamlığından bahsediyoruz.
ne adamlığını gördük. hayır kurumuna bağış mı yapmış. fakir mi sevindirmiş, okullar mı açmış, cami mi yaptırmış.
adamlık dediğiniz kaşları çatıp , ilacı basıp koşturmaksa siz fenerbahçeli kalın.
ilaç kullanılmış mı kullanılmış. ee hadi gökhan teste deniyor. aa durun bu gökhan şu ilacı kullandı onu yazimde öle gitsin teste diyorlar.
futbolcular sende belki 1 yada 2 kez denk geliyor bu teste. gökhanda ki form düşüklüğünü göz önüne alırsak , neden bir anda rahatça toparlandığını anlayabiliriz.
futbolcu üstünde leke kalması böyle bir şey. kendisini penaltı için yere atan adam gökhanın hangi adamlığından bahsediyoruz.
ne adamlığını gördük. hayır kurumuna bağış mı yapmış. fakir mi sevindirmiş, okullar mı açmış, cami mi yaptırmış.
adamlık dediğiniz kaşları çatıp , ilacı basıp koşturmaksa siz fenerbahçeli kalın.
şike, doping vs dalavereler iliklerine işlemiş kulüp. .
amk al birini vur ötekine bjk de aynı bok fb de.
birde utanmadan gs ye burak yılmaz falan laf atiyor.
söz burak gibi % 10 adam olsaniz memleketinize heykelinizi dikerler...
amk al birini vur ötekine bjk de aynı bok fb de.
birde utanmadan gs ye burak yılmaz falan laf atiyor.
söz burak gibi % 10 adam olsaniz memleketinize heykelinizi dikerler...
ülkemizin önemli ve değerli bir spor kulübü. fenerin her sezon şampiyonluğa oynaması, ya şampiyon yada birkaç puanla ikinci olması böyle bir geleneğinin olması takdir edilmesi gerekir.
Olmak isterdim ama hiç Fenerlii arkadaşım yok kimseyle gidemem maçlarına...
iyi ki senin renklerine gönül vermişim.. iyi ki benimlesin.. iyiki başarın sevincim, başarısızlığın kederim..
evladıma miras bu sevda..
evladıma miras bu sevda..
ben demiştim demeyi sevmiyorum. ama vır vır ötenler vardı. (#31507468)
otobüsüne saldırının üzerinden 1 yıl geçti ama olayın failleri hala bulunamadı.
görsel
görsel
http://www.posta.com.tr/s...ecti.htm?ArticleID=335498
görsel
görsel
http://www.posta.com.tr/s...ecti.htm?ArticleID=335498
ilk ismi siyah çoraplılar olan bir türk futbol takımı, ah ivan bebek ne yaptın ah.
bugün inşallah beleş bir penaltıyla ya da bariz ofsayttan golle galip geliriz de bir takım kişileri kudurturuz.
bi bokluk var ama anlamadım. ulan kadro muhteşem. o zaman neden sik gibi top oynuyorsunuz afedersiniz? antrenman çalışmlamaları ya da beslenmelerinde mi bir sıkıntı var? fitnes'ta kaldırdıkları ağırlık miktarlarında mı bir sıkıntı var nedir amk. senin son haftalarda kadıköy'ü geçtim, deplasmanda da puan kaybı lüksün olamaz eğer şampiyonluğa oynuyorsan. vitor'da mı var bi sıkıntı anlamadım. kendisini desteklerdim severdim ama demek ki yapamıyor amk bu işi. nerde ersun hocalı fener, nerde vitor'lu fener. maalesef bugün avantaj kaybettik ama her şey hâlâ bitmedi tabii ki. gs'yi yenmemiz şarttı, şimdi ultra şart oldu. 3 puan fark var eğer biz gs'yi, beşiktaş da kasımpaşa'yı yenerse. 3 puan fark ve 7 maç. ikili averaj bizde. hiçbir şey belli değil. artık puan kaybı yaşamamamız gerekiyor.
Allah Kuran çapsın ki zararına seviyoruz Fenerbahçe'yi ama dünden az sevdiğimiz günde allah belamızı versin.
dün kazansaydın ne güzel olurdu değil mi?
allah'ın izniyle şampiyon olacaktır..
2015-2016 sezonunun muhtemel şampiyonu, renklerine ,armasına ayrı ayrı aşık olduğum güzide kulüp.
Buna aşık olmak nasıl bi midesizlik. KusucaM.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar