bugün
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı10
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey11
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması10
- yaşamak istenilen şeyler7
- geceye bir şarkı bırak9
- g i l d e d l i l y14
- kadın olmanın avantajları16
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler14
- nervio23
- sözlükteki fenerbahçeliler3
- askerde 200 metre atışı yapmak13
- sevgiliyle sabaha kadar çığlık serisini izlemek3
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler10
- nervio hamferdi7
- hayatın kuralları4
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- penisi seks objesi olarak görmek3
- türkiye'ye geldim10
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- arkadaşlar ben drama queen miyim4
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin4
- uyanıp giyinip gece sokaklarda turlamak3
- sevişirken mastürbasyon yaptığını hayal etmek4
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- trans kadın çekiciliği5
- kadınları anlamak4
- anın görüntüsü30
- ismail kartal2
- kadıköy solcusu4
- kurtar bizi müsavat16
- tanrı vs şeytan4
- cin soda2
- kedi sidiği kokmak5
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- gece sokakta dolanan kara çarşaflı2
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- alevi kızların alev alev yanması13
- anlattığı şeyden daha önemli hale gelen sözcük2
- her kıza yazan erkek3
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı2
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- aleksey batrakov5
- pkklı mezarları tahrip edildi diyen mv2
- devran dönecek8
- ellerim bos gonlum hos10
- tekne turu yapmak2
- frankyfourfingers2
- mehdi türkiye de3
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız7
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken7
Yıllar yılı fanatikliğini yaptığım takım. Ayrıca artık takım tutmamaya karar verdiğimde buna inanmayan dost sandığım diğer fanatikleri inandıramadığımdan ötürü, bir Galatasaray Fenerbahçe derbisine Galatasaray forması giyerek kahvehaneye gittiğim gün tamamen bıraktığım takımdır.
Acayip hakaretlere maruz kaldım ama yılmadım, artık cimbomluyum ulan diye haykırdım. Nitekim kırmam gereken putlardan birinin adıydı Fenerbahçe.
Galatasaraylıyım ve mutluyum. Uefa, Süper kupa ve dört yıldız sahibi bir takım tutuyorum artık ama fanatiklik etmeden.
itiraf etmeliyim ki, taraftarları çok eğlenceli olan kulüptür Fenerbahçe. Adam bana hadi camiye gidelim hocaya bir şey soracağım diyor, iyi gidelim diyorum. Orada hocaya: " hocam bu adam feneri bırakıp cimboma döndü, caiz midir? " diye sordu. Hoca ise cevaben: " fenerli adam cimboma dönmez! " dedi. Meğer hoca fanatik fenerliymiş.
Döneklik cesaret ister. Ben bunu öğrendim ve çok dost bildiğim insanlarla kötü oldum bu yüzden. Meğer beraberce kullandığımız bir uyuşturucuymuş Fenerbahçe. Aynı kafaya ulaşamadığımızdan, anlaşabildiğim Fenerli arkadaşım yok desem yeridir.
Bir spor kulübüdür Fenerbahçe. Ne bir eksik ne bir fazla. işte böyle adı konulur.
Acayip hakaretlere maruz kaldım ama yılmadım, artık cimbomluyum ulan diye haykırdım. Nitekim kırmam gereken putlardan birinin adıydı Fenerbahçe.
Galatasaraylıyım ve mutluyum. Uefa, Süper kupa ve dört yıldız sahibi bir takım tutuyorum artık ama fanatiklik etmeden.
itiraf etmeliyim ki, taraftarları çok eğlenceli olan kulüptür Fenerbahçe. Adam bana hadi camiye gidelim hocaya bir şey soracağım diyor, iyi gidelim diyorum. Orada hocaya: " hocam bu adam feneri bırakıp cimboma döndü, caiz midir? " diye sordu. Hoca ise cevaben: " fenerli adam cimboma dönmez! " dedi. Meğer hoca fanatik fenerliymiş.
Döneklik cesaret ister. Ben bunu öğrendim ve çok dost bildiğim insanlarla kötü oldum bu yüzden. Meğer beraberce kullandığımız bir uyuşturucuymuş Fenerbahçe. Aynı kafaya ulaşamadığımızdan, anlaşabildiğim Fenerli arkadaşım yok desem yeridir.
Bir spor kulübüdür Fenerbahçe. Ne bir eksik ne bir fazla. işte böyle adı konulur.
utanmak.
türkiyenin en zengin kulübüdür.
sezonun kalan 16 maçından 14'ünü kazanıp şampiyon olacak takımdır.
Turklerin kurdugu kurtulus savasinda toplarin icine bomba, mermi koyup ulkesine yardım eden anlı sanlı ataturkun takımıdır. Turkiyenin en buyuk spor kulubudur. (Spor sadece futbol değildir.)
devletimizin en büyük spor klubüdür hatta ATATÜRK bile bu takımı tutmuştur.
son 18 yıldır her sezona istediği transferi yaparak başlamış ama her sezonu şampiyon ve avrupa başarısıyla tamamlamamış kulüp. bu sezon da, çoğu geçtiğimiz sezon başka kulüplerin ilk 11 oyuncusu olan yedeklere sahip bir kadroyla üstelik, " her maçta iyi oynuyor " diyemeyiz. "fenerbahçe istediği futbolcuyu getirecek maddi avantajından ötürü her sezona 1-0 önde başlıyor " demek mantıklı olur. bu maddi ve diğer kulüplerin sağlıklı rekabete girmesini engelleyen avantaj sadece türkiye" de değil, diğer çoğu avrupa liginde de futbol keyfini azaltıyor. fifa ve uefa bu konuda çeşitli kararlar alırsa güzel futbolun yararına olacaktır. ayrıca fenerbahçe aynı galatasaray gibi futbolla birlikte çoğu spor dalında zirvede bulunmaktadır.
6 yıl 3 ay ile özdeşleşen kulüp!
her sezona, istediği transferi yapacak maddi gücünden ötürü, diğer şampiyonluk adaylarından daha avantajlı başlayan kulüp. sağlıklı bir rekabet izlemek için diğer kulüplerle eşit maddi şartlarda mücadele edecek bir fenerbahçe, paris saint germain, manchester city görmek gerekir. galatasaray ve beşiktaş zorlu maddi şartlarda lig ve avrupa" da başarılar kazandı ama fenerbahçe maddi açıdan sorunsuz devam etti yarışa. insanın aklına " acaba maddi sıkıntı yaşayan bir fenerbahçe ne yapardı ? " sorusu geliyor.
fifa ve uefa" nın baş başa verip sağlıklı rekabeti engelleyen aşırı maddi avantajın önüne geçmek amacıyla çareler araması yerinde olacaktır. o zamana dek sağlıklı, dengeli bir rekabet izleyemeyeceğiz. umarız 2016" da fifa ve uefa gerekli çalışmaları yapar bu konuda.
fifa ve uefa" nın baş başa verip sağlıklı rekabeti engelleyen aşırı maddi avantajın önüne geçmek amacıyla çareler araması yerinde olacaktır. o zamana dek sağlıklı, dengeli bir rekabet izleyemeyeceğiz. umarız 2016" da fifa ve uefa gerekli çalışmaları yapar bu konuda.
fenerbahçeyle eşit maddi şartlarda rekabet etmek için fifa ve uefadan kısıtlama istemek yerine kendi kulüplerinin başına finans yönetmeyi bilen insanları getirmelerini istemek daha mantıklı bence..paris örneği bir kenara dursun ingilterede cityden çok harcayan bir united var,abramovich'in chelsea'si var..saçma sapan adamlara 50 60 bayılan liverpool var..ortada aman aman bi fark yok yani..ayrıca fenerbahçeyi arap kulüpleriyle bir tutmak da ayrı komedi..kulüp yapıları,gelir kaynakları çok farklı arap kulüpleriyle fenerbahçenin..
Mali durumu gayet iyi olan takım. Evet.
Fanatik haberine göre borcunda artış gözlenen kulüp.
Türkiye'nin en vasat futbol takımı.
Hiçbir başarıya imza atmamıştır.
Hiçbir başarıya imza atmamıştır.
mali durumu bazı ayak takımı piç kurularının entry malzemesi olamayacak kadar büyük ve değerli olan türkiye nin en büyük spor kulübüdür.
mali durumu onu bunu bırakında bugün çok önemli bir değerini kaybetmiştir. bütün fenerbahçe camiasının başı sağolsun.
(bkz: mustafa koç)
(bkz: mustafa koç)
1.1 milyar tl borcu olan kulüp. Kulübün geliri yok.çok yakında uefa gel bakalım şu sow transferini açıkla diyecek. Zenginlerin verdiği paraların hesabını vermek zorunda kalacak.
koydum sevinçleri önüme...baktım hepsi...fenerbahçe.
tek kelimeyle AŞK. Aşkın anlamı o olmazsa ölürüm dedirten takım.
Şampiyon fener, en büyük fener. Güldürmeyin ulan ibneler.
şike
hile
hurda
vs işleri çok iyi bilen takım.
hile
hurda
vs işleri çok iyi bilen takım.
Alemin en büyüğüdür. Evet.
türkiye'nin en büyük spor kulübüdür. ooo sözlükte özentim de çok çıkmış.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar