bugün
- hem maddi dünyaya tapmak hem de mesih'i istemek4
- abdullah öcalan ın cinsel ihtiyaçları3
- youtuberların ideolojileri7
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik14
- bik bik'in mutfağına konuk olmak16
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz41
- libidosu yükselen erkek neden sarılmak ister3
- israil'in hizbullah yeraltı merkezini patlatması6
- sosyal medya toplumun baş belasıdır5
- tora'ya göre musa rabbi eleştirebilir2
- kravatlı yobaz3
- benekli mayo2
- zikzak çizerek rampa çıkmak2
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri27
- flörtöz erkek iticiliği12
- balkonda beyaz atletle oturma keyfi6
- 21 yy da osmanlı'yı övmek3
- bedellici erkekle evlenir misiniz3
- şafak saymak3
- birgün tv2
- dini baskılar ve kadın düşmanları2
- sabahları nefret edilen şeyler7
- inanmak teslimiyetçi bi külte tabi olmak değildir3
- deccal'in tarikat şeyhi olma ihtimali2
- rakı4
- istanbul'un naif hafızasının ressamı acemyan3
- sabah aynaya bakarken akıldan geçenler5
- türkiye9
- günün şarkısı2
- arkadaş2
- 12 eylül 2026 konyaspor trabzonspor maçı3
- futbol3
- pazarcıların seçtirmemesi5
- tadelle2
- pazar sabahı3
- süper lig2
- trabzonspor2
- dilbigisisi en iyi olan yazar20
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri34
- anın betimlemesi2
- dibek kahvesi2
- anın görüntüsü21
- bir gay yakışıklı bir erkeği nasıl tavlayabilir3
- islamda namaz yoktur14
- bir insanı tanıma yöntemleri3
- ben üşümem6
- yaşam enerjisi veren şeyler4
- öcalan karı da istiyor akepelilere müjde4
- boyumun 2 cm kısalması28
- yazarların buluşmak istediği yazar12
92-93 sezonunun son haftasına beşiktaş değil galatasaray lider girdi. 45-43 genel averajda öndeydi. ki ikili averaj da olsaydı inönü de 3-1 yenmişti ve ali sami yendeki maç 0-0 bitmişti. yani ikili averaj olsaydı galatasaray yine liderdi.
bir spor kulübü.
bir spor kulübü.
basketbola yaklaşık 25 milyon euro para harcayıp f4 e kalindigi icin teşekkür eden bir garip taraftara sahip olan camia ahahah. amk sizin kadar para harcayan bi cska var lan basketbolda.
ilahi adalete inanmayan kulüptür.
Her sene kırk oyun kırk alavere dalavere yaparlar son hafta şampiyonluk bi taraflarında patlar.
Bu sene de hakem tehditi ile 12 puanı götürdüler 1 puan da erciyes maçında nizami gol iptal edildi.sonunda yine şampiyonluk bi tarafında patlamak üzere.
iyi oluyor böyle devam edin eğleniyoruz.
Her sene kırk oyun kırk alavere dalavere yaparlar son hafta şampiyonluk bi taraflarında patlar.
Bu sene de hakem tehditi ile 12 puanı götürdüler 1 puan da erciyes maçında nizami gol iptal edildi.sonunda yine şampiyonluk bi tarafında patlamak üzere.
iyi oluyor böyle devam edin eğleniyoruz.
Geçen yıl şampiyon olduklarında sahaya köpek getiren takım.
eee bizde artık ayı getiririz herhalde sahaya...
eee bizde artık ayı getiririz herhalde sahaya...
Bir maçta 5 gol attığı serkan kırıntılı adlı garibanı hayrına transfer eden tertemiz(!) Kulüp.
lig bitimine son 2 hafta kala şampiyonluk ümidi sadece beşiktaşın arenada galatasarayı yenmesine bağlı olan bir bakıma el siki ile gerdeğe giren futbol takımı.
(bkz: el siki ile gerdeğe girmek)
(bkz: el siki ile gerdeğe girmek)
güzel takımdı, gs ile beraber futbol keyfini yaşatır ülkemizde ama yönetimi değişsede millet rahatlasa, klübü kapalı kutu yaptılar mk, sanki bir kişinin klübü.
Kimselere biat etmez, en büyük rakibi gibi kimseyi yalamaz, ne hükümete yaranır ne cemaate, sıkıntı yoktur namuslarını satan adamlar topa ellerini uzatmazlar bazılarıda neredeyse boş kaleye vurmazlar, başkasından medet ummazlar bjk bu hafta kazansada kaybetsede hiç farketmeksizin aynı seviyede olacaktır fenerbahçe için, yine ezeli rakip. Şükür ki sarı lacivert renkleriz...
allah in hikmeti bu sezon hiçbir eski futbolcusundan gol yememistir.
beşiktaş 1 kez eski futbolcusundan gol yerken
galatasaray ise tam 5 kez eski futbolcularindan gol yemistir.
beşiktaş 1 kez eski futbolcusundan gol yerken
galatasaray ise tam 5 kez eski futbolcularindan gol yemistir.
allahın hikmeti galatasaray yenilsede şampiyon olsak diye bekliyorlar.
şike şike nereye kadar ilahi adalet çarpar.
hakemlerin uyduruk penaltılarla 12 puan hediye ettiği takım eski futbolculardan dem vuruyor.
şike şike nereye kadar ilahi adalet çarpar.
hakemlerin uyduruk penaltılarla 12 puan hediye ettiği takım eski futbolculardan dem vuruyor.
şike yapan karısını satar lafının çıkış merkezi.
"Fahişeler vardır, namustan bahseder. Kanaatini ve kalemini satmışlar vardır, vicdandan dem vuru. Vurguncular vardır, ağızlarından fazilet sözü düşmez. Çifte pasaportlular vardır, vatan diye haykırır. Palikaryalar vardır, kahramanlık iddia eder..."
(bkz: fener ağlama)
(bkz: fener ağlama)
Taraftarı olduğum takımovski.
kupa finalinde galatasaray ile oynamamak için bursaspor a elenen kazmalar dolusu takım.
21 mayıs 2015 tarihinde futbol takımının bursasporla yarı final mücadelesine çıktığı kulüp. sadede gelelim:
elenmek üzere. taraftarlar "yönetim istifa", "ismail istifa", "aziz istifa" diye bağırıyor.
beyleeeeeeeeeeeeeer! aman!!!
cumhuriyetin son kalesinde yine toplum mühendisliği yapılıyor. adalet için fener yakmalıyız! aziz yıldırımın karşısına, kongrede aday çıkmamalı. emreyle 2, volkanla 13 yıl kontrat yenilenmeli. mahmut uslu basın açıklaması yapmalı.
lütfen diyorum bak!
edit: ışık hızıyla eksilenmek' tamam abi rejimin bekçisi fener. tamam abi ülker kumpas kurdu size. gerçi sonra yönetiminize girdi. yav tamam aga mağdursunuz. siz tek biz hepimiz ağbi çok iyisiniz eyvallah. aziz, emre, volkan çok temiz aga yav tamam.
elenmek üzere. taraftarlar "yönetim istifa", "ismail istifa", "aziz istifa" diye bağırıyor.
beyleeeeeeeeeeeeeer! aman!!!
cumhuriyetin son kalesinde yine toplum mühendisliği yapılıyor. adalet için fener yakmalıyız! aziz yıldırımın karşısına, kongrede aday çıkmamalı. emreyle 2, volkanla 13 yıl kontrat yenilenmeli. mahmut uslu basın açıklaması yapmalı.
lütfen diyorum bak!
edit: ışık hızıyla eksilenmek' tamam abi rejimin bekçisi fener. tamam abi ülker kumpas kurdu size. gerçi sonra yönetiminize girdi. yav tamam aga mağdursunuz. siz tek biz hepimiz ağbi çok iyisiniz eyvallah. aziz, emre, volkan çok temiz aga yav tamam.
Acıların takımı ah azize sayesinde.
Dandik Bursadan kendi sahasında 3 gol yiyip,tek ekmeği Türkiye kupasını da kaybeden takım.
Bu aralar iyice cozutan takımım.
Bi spor programında hayal meyal bi iddiaya şahit oldum ama gerisini dinleyemedim: Fenerbahçe'de sözleşmesi yenilenmeyecek oyuncular acaba oynamayarak sabote mi ediyorlar falan diye?
Bi de o kurşunluyan orospu çocukları kimse onların anasını bacısını en derin amlarından sikeyim. Ne olduysa o kurşunlama olayından sonra oldu, takımın şirazesi kaydı.
Bi spor programında hayal meyal bi iddiaya şahit oldum ama gerisini dinleyemedim: Fenerbahçe'de sözleşmesi yenilenmeyecek oyuncular acaba oynamayarak sabote mi ediyorlar falan diye?
Bi de o kurşunluyan orospu çocukları kimse onların anasını bacısını en derin amlarından sikeyim. Ne olduysa o kurşunlama olayından sonra oldu, takımın şirazesi kaydı.
Galatasaray'a bir tane daha kupayı elleriyle vermektense Bursa'dan tecavüzü mantıklı görmüş, Türkiye'nin tescilli şikeci kulübü.
Türkiye nin güzide klüplerinden bu aralar sıkıntılı günler geçirmektedir.
genel olarak şampiyonlugu galatasaraya kaptırınca türkiye kupası kendilerine mendil olurdu ama artık mendilsizler.
Aziz Yıldırım'a karşı babamı aday göstermeyi düşünüyorum. Adam istikrarlı bir şekilde amatör şubeleri takip ediyor her şeye rağmen:
Betondan o kadar anlamaz ama toptan anlıyor neyse ki. Hem belirgin bir size avantajı var. Kodu mu oturtur.
Yöneticilik tecrübesi apartman yöneticiliğiyle sınırlı, ama Fenerbahçe başkanı olmak için çok da fazlasına gerek yok zaten.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar